Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası kreş ne getirir ne götürür????

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Merabalar. 5 yaşından once krese kesinlikle gitmemeli diyenler. Cok acımazsızca konusuyorlar gibi geliyor bana. Calisiyoruz. Anane bakıyor. Onunla bile sorunlar yasiyoruz. Cocuk ona da anne diyor. Evde yemek yapıyoruz begenmiyor, yapmiyoruz yapmadi diyor, rahat ettirmek için elimizden geleni yapiyoruz , sirf nanesi istiyor diye cocuk bir ay iki ay boluda kaliyor, aile diye birsey kalmiyor,yine yaranamiyoruz... Ben cocugu sizin gibi aglatmiyorum oyle de böyle de... Benim cocugumda iki bucuk yasinda. Cok şımarık buyuyor. Ben de krese vermek icin gecen hafta gorustum. Cevreden de tavsiyeler aldik. Bugun biraktim bir saat. Orda hoc beni aramafie. Cikarken de gozu okukdaydi. Eve gelince gitmicem dedi. Kusura bakmayin ama cocuk bu. Eve gelince evi istiyor. Oraya gidince cikmak istemiyor. Biz zaman zaman kendi cocugumuzdan bile bikiyoruz baba ile paslasiyoruz. Krese gitmese okula gitmeyecek mi er gec. Ona bakarsaniz ben cocuk mahkemesi de calisiyorum. Neler duyuyoruz neler goruyoruz o zaman çocuğunu al eve sakla otur. Surekli başında dur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…