Kres sorunu ne yapmaliyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beklemek sorun degil ogrtmen isteksiz.basindan savmasindan korkuyorm
Öğretmen de isteksiz olabilir herkes mesleğini dört dörtlük yapıyor diyemem ben ama şu konuda bakınca sorununuzun öğretmenin isteksizliği olmadğına emin oldum ben ya.
Koridorda olsa dahi bekleteceğim diyen birinin,kendisini kusursuz gören birinin şu an konuyu da eksik anlattığına baya eminim.
Ki eksik anlatıldığı halde haklı görünmemeniz ayrı bir vaka.
Allah herkese sabır versin
 
Bu arada derdinizi kendiniz anlatamayıp velisine şikayet eden çocuklar gibi eşinizi devreye sokmaya çalışırsanız, konuşturmak isterseniz karşıdaki de size saygı duymaz. Siz annesiniz, eşiniz de genelde görevde olacak. Çocuğun her şeyiyle siz ilgileneceksiniz. Saf durmayın o kadar da. Mantıklı olan neyse üç düşünün bir yapın.
 
Herseyden once kendinize degil cocugunuza iyi gelen seyi yapmak zorundasiniz anne olarak. Cocugun ayagi kirilmis o yasta ki cocuk bir travma yasamistir zaten. Cocugunuza zaman tanimadan okula gondermek neden? Ogretmen ve okula tutumunuz oldukca yanlis. Cocugu okula gonderdiginiz sure boyunca okul idaresi ogretmen ve veli isbirligi icinde olmak zorunda. Aksi takdirde saglikli bir surec olmaz cocugunuz icin. Hicbir veli ve ogretmen duzenini kurmus cocuklarla baglanma problemini cozmusken yeni gelen bir cocugu istemez. Yeni cocugumuzu alistirmaktan ziyade diger cocuklarin hepsinin yeniden dengesini bozacagi icin.
 
Aynen oyle haftanin 1 gunu esimde bende calismiyoruz ogleden sonra oyun terapistine gidebilmek icin.Sorsan benimde vaktim nakit benimde dunya borcum var.ben gelecegin psikopatini yetistirmek istemiyorum mesela.yada gelecegin pisirigini.egitim gercekten ailede baslayip okulda devam eden bisey.Aile ne kadar bilincli ve ilgiliyse bu okul icinde cocuk icinde o kadar iyiye gidiyor. Diyorum yaa cocugum baska cocugu isiriyor diyorum amaaaaeeeennnn nolcak hepsi yapti diyorlar.arkadasina vurmus diyorum eeeee bizimkiler de oyleydi bak simdi kocaman oldu diyorlar. Abicim senin kocaman oglun karisina vuruyor demek ki ameeeaannnn dememek lazimmis diyorum nolcak o erkek diyo.gelde anlat sen ugrasini cirpinisini.nato kafa nato mermer
 

okula alismaya calissin diye 1 ay o sekilde.alistrmaya calismislar
 
Eşi asker ya bence aba altından sopa göstermeye çalıştı müdüre. Müdür de dik durunca yaptığı elinde patladı
 
Suan imkanlarim.bu kadar fazlasi yok
 
Anlamadgm konu bu kadar maddi zorluk cekiyorlarsa, neden bir ise girip calismiyor da güya " kendi tabiriyle " cocugunun egitim hakkının elinden alınmasına mani olmuyo ?
 
Öğretmen yeterince ilgilennmemis, diğer çocuklar okula alışmışken yeniden aynı şeyleri yaşamak istememiş olabilir ama sizin tavrınızı tuhaf. Koridorda da durdu çocuğu okula götürmeye çalışmanın bir manası yok.
Çocuğunuz zaten ciddi bir sağlık sorunu yaşamış, yaşı da küçük, sizde evdesiniz. Oyun gruplarına götürün bu sene.
Konuşma geriliği için terapi şansınız var ki 3-4 kelimeli cümleler kuruyor demişsiniz.
Eşinizin telefonla görüşmek istemesi de manasız olmuş. Kendisi iş dolayısıyla gelmiyorsa öğretmenin muhatabı siz olmak zorundasınız.
 
Suan imkanlarim.bu kadar fazlasi yok
O cocugunda imkani yok kalkip kendisi ben terapiste gideyim desin.gercekten cok uzuldum bak valla cok uzuldum o cocuga.madem imkanin yok calissana.yada kendin baksana cocuguna okula verecegim parayi da haftalik disari aktivite parasi olarak kullan mesela terapi ve oyun evleri gibi. Neden cocugunuzun ayaginin kirildiginda hastalik olarak kabul ediyosunuz kredi cekip tedavi ediyosunuz da psikolojik sorunu icin imkan yok diyosunuz? Yaa valla bu kadar dili o yavrucak icin dokuyorum biliyorum yine imkanim yok kredi cektim diceksin ama bi umut yaziyorum.gercekten evladini dusunen bir anne olarak gerekirse merdiven sil ama o cocugun hayatindan calma bak lutfen
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…