• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kreş sorunum

Kendileri istedi bir saat izin al dedi daha ilk gün üstelik parkta idik parkta oynamamızı sötlemişti müdüre daha ilk günden sepetlefi.ben kukla mıyım bir saat izin al diyor ve sonra da sepetliyorlar

Kendileri izin al demiş olabilirler çocuğun durmamasi ihtimaline dayanarak ama durmuş çocuk ee sizde işinize gidebilirsiniz demişler su durumda ben anlamadım ne demeleri gerekiyordu

valla hangi krese gitseniz aaynı sorunlar yasanır buralar ev gibi degil kurallar var
vs.. karısıklık karmasıklık
tek cocuklara bişey olmasında esyaları kaybolsun ne diyeyim
ama su varki sizi cocugunuzla dısardaoynarken gören baska cocukta bunu ister diye tepki vermiş olabilirler
ki emin olun inanın baska cocuklarda ister bu işler böyle ve cocugunz geri kalan günlerdede hep sizi orda siter gitmeniz en mantıklı

Kendileri istedi bir saat izin al dedi daha ilk gün üstelik parkta idik parkta oynamamızı sötlemişti müdüre daha ilk günden sepetlefi.ben kukla mıyım bir saat izin al diyor ve sonra da sepetliyorlar
ben yanlış anlamışım iş yeriniz size izin verdi gibi anladım..ama kreş size izin al dediyse kızmanız normal..ama çocuğunuz durmaz diye ilk günler alın demiş olabilirler..baktılar duruyor size ondan gidebilirsin demişlerdir..

Her seyin en iyisini ben bilirim annesi sendromu.
Görüşünüze saygılıyım ama hiç öyle değilim.eşyalar arada sırada karışabilir ama 6 günde üç kez karışması fazla gibi geldi.pahalışeyler giydirmeyin deniliyor ama çocığumda içe basma var ve tüm ayakkabıları özel ve pahalı.ve daha bu qyakkabılar da karıştı.bir veli olarak güvenlik tehdidi olarak görülüyorum.çok çirkin ve rencide edici

bana izin al dediği ilk gün bu saygısızlığı yaptı.iki kez gittim o da müdürenin isteğiyle
'' daha kresin 6. günü ben sepetleniyordum kibar kibar'' yazmışsınız simdide ilk gun oldu diyorsunuz.
size her ihtimale karsi işe gidip gelme cocukla vakit gecirme rahat olsun diye 1 saat denmistir. ogretmen bakmıştır cocuk uyumlu ağlamıyor size gidebilirsiniz demiştir bundan daha normal birşey yok. illa 1 saat izin aldiniz diye 1 saat cocukla parkta mi oynicaktiniz. park mi orasi okul. ogretmen de çocuğu iceri almak istemiştir.

karışıklık konusunda esyalarina etiket yapistirin ve daha dikkatli olmalarini istetin dikkate alacaklardir.

cok fevri davranmissiniz yazi dilinizden bile anlaşılıyor. insani iliskilerde biraz daha ılımlı olun.

bir veli olarak güvenlik tehdidi olarak görülüyorum.çok çirkin ve rencide edici

Bu güvenlik tedbiri aynı zamanda sizin çocuğunuz içinde geçerli ,çocuklar onlara emanet ve önlem almak zorundalar.Sizin ya da diğer velilerin niyetini bilemezler neler okuyup duyuyoruz çocuk konusunda aşırı hassas davranan biri olarak bunu düşünebiliyor olmaniz gerekiyordu

Oğlum 3 yaşunda kreşe başladık servise sabahları binmek istemeyince müdüre sabahları bir saat izin almamı ve çıcuğy böylece alışturabileceğimizi söyledi tamam dedim izin aldım.yol zaten 10 dakka.kreşin dışarıda bagçesi var ve kaydırağa biniyordu oğlan ve tam beş dakika olmuştu sınıf öpretmeni yanımıza geldi işimden geri kalmamamı gidebileceğimi söyledi.daha çıçuğun 6. Günü ve ben sepetleniyordum kibar kibar.bakın ben keyfimden burada değilim izin almak ne kadar zor ben ne zaman gitmem gerektiğini bilebilecek ki da tutun ki şu an bahçedeyiz çocuklarun bulunduğu sınıflara girniyorum.bahçede oğlumla sadece ikimiziz.sonra müdüreyi aradım bakın çocuğun eşyaları sürekli ya karıiıyor ya da kayboluyor.en son ev pondufları ki pahalıydı bayağı kaybettiler ve öncesinde kreşte kalan eşyaları oldu 2 kez ve onları bulduk ve bu daha altıncı gün.liste yapayım ben ona tik atılsın ve şunu da dedim bu ne düzensizlik 6 günde eşya kayboluyorvve 3. Kez.ayrıca dedim bu sabah oğlumun öğretmeni sabah beş dajika ılmuştu ki gidebilecwğimi söyledi.ben 35 yaşında insanım nerede ne kadar kalınacak bilirim tüm iznlerimi almıştım.sınıflarınıza da girmiyorum.geç kalırsınız vs diye ben iatemiştim dedi en sonunda şyny söyledi.kreşin güvenlik uygulamaları nedeniyleymiş.bu beni rencide etti bna sabah bir saat izin al diyen onlar ve bwni sepetleyen onlar.kreşin güvenliği için olması.rencide oldum.eşya kaybolma içinse 40 öğrenci varmış ve karışma doğlmış eğer kabullenmitorsam çocuğumu yuvadan alabilirmişim.ama altı günde 2 kez wşya karışması ve bir kez de eşya kaybolmasını ben doğal bulmuyorum.ne yapmalıyım.kreşin parkında bir yarım saat oğlum oynasaydı ve bwn de onu bekleseydim ne mahsuru olabilir ve bu daha altıncı gün siz ne yapaedınız
Haksizsiniz.
Ogretmen kibarca ilgilenebilecegini söylemiş. Bunun neresi tuhaf neresinde alınmaniz gereken bi davranis var? 35 yasinda olmaniz nerde ne yapacaginizi bilmeniz başka bir sey bu baska bir sey. Bence gereken cevabi vermişler size . tercih sizin.
Eşya kaybolmasi tuhaf.

'' daha kresin 6. günü ben sepetleniyordum kibar kibar'' yazmışsınız simdide ilk gun oldu diyorsunuz.
size her ihtimale karsi işe gidip gelme cocukla vakit gecirme rahat olsun diye 1 saat denmistir. ogretmen bakmıştır cocuk uyumlu ağlamıyor size gidebilirsiniz demiştir bundan daha normal birşey yok. illa 1 saat izin aldiniz diye 1 saat cocukla parkta mi oynicaktiniz. park mi orasi okul. ogretmen de çocuğu iceri almak istemiştir.

karışıklık konusunda esyalarina etiket yapistirin ve daha dikkatli olmalarini istetin dikkate alacaklardir.

cok fevri davranmissiniz yazi dilinizden bile anlaşılıyogr. insani iliskilerde biraz daha ılımlı olun.
Veliyi güvenlik tehdidi olarak görüyorlar.nası bişi bu...çışdırdım

Görüşünüze saygılıyım ama hiç öyle değilim.eşyalar arada sırada karışabilir ama 6 günde üç kez karışması fazla gibi geldi.pahalışeyler giydirmeyin deniliyor ama çocığumda içe basma var ve tüm ayakkabıları özel ve pahalı.ve daha bu qyakkabılar da karıştı.bir veli olarak güvenlik tehdidi olarak görülüyorum.çok çirkin ve rencide edici

her cocugun velisi gelsin parkta cocuguyla oynasın o zaman? Bir veli olarak buna razı olacak mısınız? size servise binmediği için cocugunuzu bırakmak için izin alın denmiş, siz gidip cocukla 1 saat orda oyun oynamaya çalışmışsınız. Ben rencide edici bir şey göremiyorum, kurallar konusunda herkese ayrıcalık tanınırsa bu çocuklarınız için kötü olur. Diğer üyeler de söylemiş, öğretmen cocugunuzu tanıdıkça esyaların karışması azalacaktır bu normal bir durum diye.

Kaybolan eşyalar hakkında bi şey diyemem ama gitmeni istediler diye "ben 35 yaşında kadınım nereden ne zaman gitmem gerektiğini bilirim" yaklaşımın çok yanlış. Karşındaki insan eğitimci o kreşte oğlun gibi onlarcası, yüzlercesi var. Kadının bi bildiği vardır.

her cocugun velisi gelsin parkta cocuguyla oynasın o zaman? Bir veli olarak buna razı olacak mısınız? size servise binmediği için cocugunuzu bırakmak için izin alın denmiş, siz gidip cocukla 1 saat orda oyun oynamaya çalışmışsınız. Ben rencide edici bir şey göremiyorum, kurallar konusunda herkese ayrıcalık tanınırsa bu çocuklarınız için kötü olur. Diğer üyeler de söylemiş, öğretmen cocugunuzu tanıdıkça esyaların karışması azalacaktır bu normal bir durum diye.
İlk bir hafta gelirim günde bir saat kalırım demiştim tamam demişlerdi.o zaman demesinler açık ve net olalım.veli güvenlik tehdidi değildir.güvenlik uygulamasıymış fala
Mudurenin istegiyle neden gidiyorsunuz onu anlamadim. Anlatiminiz eksik kaliyor.
Müdüre çoxuğun alındığı servisin refakatçısı ve çocuk arabayı görnce kaçıyor binmiypr ortalığı birbirine katıyp o yüzden.oraya gitmek hiç istemiyor.iki gündür birlikte gidiyoruz ve daha mutlu vw uyumlu

Kaybolan eşyalar hakkında bi şey diyemem ama gitmeni istediler diye "ben 35 yaşında kadınım nereden ne zaman gitmem gerektiğini bilirim" yaklaşımın çok yanlış. Karşındaki insan eğitimci o kreşte oğlun gibi onlarcası, yüzlercesi var. Kadının bi bildiği vardır.
Panduflar gtti 35 lira

Zararım karşışnmıyor o kadar çabalarına kârşın daha anlayışlı olmam gereklymiş.pandufun parasınıçalışanların maaşundan kessinler anlayışlı olayım.hem sorumsuzca eşya kaybedeceksin hem de anlayış isteyeceksin.hem de altı günde üç kere

buyuk oglum 1,5 yasinda krese basladi; 3 yasinda ozel bir fransiz okulunun anaokuluna gecti. her iki okulda da bir gun bile cocukla beraber kalmadim. esyalarin karismamasi icin her iki okulda da sicak utu ile preslenen etiketlerden kullandim. bir gun bile bir seyi kaybolmadi yahut karismadi.

elbette ki kovulmaniz hoc degil ama hirsizin hic mi sucu yok? bu kadar da cocugunuzu kendinize bagimli kildirtmayin.

buyuk oglum 1,5 yasinda krese basladi; 3 yasinda ozel bir fransiz okulunun anaokuluna gecti. her iki okulda da bir gun bile cocukla beraber kalmadim. esyalarin karismamasi icin her iki okulda da sicak utu ile preslenen etiketlerden kullandim. bir gun bile bir seyi kaybolmadi yahut karismadi.

elbette ki kovulmaniz hoc degil ama hirsizin hic mi sucu yok? bu kadar da cocugunuzu kendinize bagimli kildirtmayin.

O etiketleri nasıl bulabilirim ? Şimdilik kıyafetin etiketlerine yazdım isim ama dediğiniz şekil daha mantıklı geldi

Ayrıca veliyseniz de sadece kendi çocugunuz için velisiniz, diğer çocuklar için evet tehditsiniz. Burda yaptığınız yanlış diyoruz, biraz kendinizi sorgulayın. Burdan bile anlaşılıyor yüz yüze olan tavrınız.

S
İlk bir hafta gelirim günde bir saat kalırım demiştim tamam demişlerdi.o zaman demesinler açık ve net olalım.veli güvenlik tehdidi değildir.güvenlik uygulamasıymış fala

Müdüre çoxuğun alındığı servisin refakatçısı ve çocuk arabayı görnce kaçıyor binmiypr ortalığı birbirine katıyp o yüzden.oraya gitmek hiç istemiyor.iki gündür birlikte gidiyoruz ve daha mutlu vw uyumlu
SiZ yanlis anliyor olabilir misiniz bazi seyleri?
Ilk gunler uyum surecidir ve veli okula gelebilir. Bu 10 gun dediler diye on gun surmek zorunda mi? Ogretmen kendini sevdirir sinifta cocuk icin eglenceli hale gelir 3 /5 gunde atlatilir alisma sureci.
Evet günümüzde veli dahi olsa diger cocuklar için tehdit oluşturabilir. Okul/kres sadece 1 ogrenciyi degil mevcut ogrencilere gore duzen kurar.
Sabahlari krese birakip devam etmeniz gerek. Sizin bahcede ki parkta oynadiginizi giren diger cocuklarin neler hissedecegini düşündünüz mu rencide olurken. Siz o cocuklari üzmüş olabilir misiniz bu davranisinizla? Empati kurun lutfen

Back
X