- 27 Şubat 2017
- 461
- 159
- 33
- 39
- Konu Sahibi asii nuran
-
Zam gelir sene başında ama en fazla 100-150tl gibi bir rakamŞahsen 400 tl için çalışmaz kendi çocuğuma kendim bakardım..
annem para ile bakıyor zaten ayda 500tl anneme veriyorum direk elimden gelen rahatlığı ona sağlıyorum ama o her akşam beni bunaltıyor daha ne yapayım ki benSoru bu değil lakin anneniz yeterince bakmış,işten çik diye baskı yapınca bunaltiyor gitmesini istiyorum oluyor. Anlamıyorum neden bu nankörlük kadının kendine göre hayatı var,tabii ki gitmek isteyecek. İşten çıkın.
çok zor günler geçirdik maddi açıdan tekrar eski günlere dönemk istemiyorum ama haklısınız galibaBir süre işten çıkmanız daha iyi gibi görünüyor. 400tl arttırmak için çalışmaya değmez.. Ben yapmazdım şahsen.. Anneniz de haklı. Daha ne kadar kalabilir sizinle?
İleride elinize kreş harici daha fazla para kalacak bir iş bulursunuz..
2000TL kalıcak ama eşim hala birikim derdinde nasıl olucak bilmiyorum...2000 tl ye gecinirsiniz ama birikim yapamazsiniz . bide daha cok kucuk bi 3 yasina virsin en azindan konusmayi biraz daha ogrenip tuvalet egitimi verdikten sonra verirsiniz krese
Çalışmak sadece maddi gelir için değil tabi ki, ama şu durumda çocuğumun biraz daha büyümesini bekleyip maaşı daha yüksek bir iş ayarlardım şahsen.Zam gelir sene başında ama en fazla 100-150tl gibi bir rakam
lise mezunuyum bulamam sanırımMaaşınız yüksek olsa derdim ki çalışın bakıcı bulun ya da kreş ayarlayın ama asgari ücret alıyormuşsunuz.
1000 tl kreşe ya da bakıcıya verdikten sonra kalacak olan 400 tl size bir fayda getirmez.
Eger daha yüksek maaşa bir yerde iş bulabilirim derseniz çıkıp iş arayışına girin.
İşten çıkmadıgını düşünürsek 400 tl bebeginin masraflarını ve az da olsa mutfak masrafını karşılar sadece bu kadar.
evet bende hep onu düşünüyorum ve bunun için konu açtım çünkü işin içinden çıkamıyorumOldu ki eşin işten çıkarıldı...
O zaman ne olacak?
Çok iyi düşünüp karar vermelisiniz
o paraya kreş mi kalmış bacım ben kamu kurumundayım buranın kreşi bile 3+ yas alıyor ve ucretı 500 tl..size kalan en fazla 500 tl değer mi? biraz daha büyütüp belediyelerin kreşlerini düşünebilirsiniz?
3 yas altı alınmıyır sanırım cok az bir ücret veriyorsun (su an 100 tl)
bi sene kadar sıkarsınız dişinizi sonra kreşe veriğp tekrar çalışmaya başlayabilirsiniz...
çok zor günler geçirdik maddi açıdan tekrar eski günlere dönemk istemiyorum ama haklısınız galiba
Allah yardım etsin canım. Ben de çocuk istiyorum ama aynı şey benim de kafamı kurcalıyor.evet bende hep onu düşünüyorum ve bunun için konu açtım çünkü işin içinden çıkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?