30 yillik annemi taniyorum. Ben bakacam diyor ama bikacak içime doguyor. Şunu yap bunu yapma desem bana kirilacak. Cimri biraz. Dogalgazi acmayacak.Amacim elestirmek degil ama durum bu.Çevrenizde bakıcı bulma şansınız yok mu? Annenize güvenmiyorsanız baktırmayın. O sizin burnunuzdan getirmese bile sizin gözünüze batan şeyler olur, boş yere gerilirsiniz..
Benimde annemle ne tartışmalarım oldu işten çıkıp bak işte bakmıcam vs annemin sözleri gelip geçicidir.Annemi tembihliyorum çocuga bağırma veya bazen küfürlü laf çıkıyo bak çocuk şimdi anlamıyo ama ilerde anlıcak alışma böyle konusmaya diyorum ne kadar zor olsada ben yine annemin bakması taraftarıyım.O yaşta çocuk kreşe gönderilmez bence ben kıyamam açıkçası senin çocugunla birebir ilgilenebiliceklerimi o kadar çocuk olacak yemesidir,altını bezlemesidir bilmiyorum bence 2 yaşına kadar sabredin.Ben 3 yaşında planlıyorum veya 2 yaşında yarım günMerhaba tecrübeli anneler. Daha önce bebek bakimi hakkinda konu açmiştım. Bebeğe annemin bakmasi yönünde cevaplar almıstim. İlk başta ikna oldum fakat suan cok huzursuzum. Annem biraz garip bir insan. Torununu çok sever fakat bunaldigi zaman sert tepkiler vercegini dusunuyorum. Birde bana ufak bir seyi bile cok abartarak yantisatacagini dusunuyorum. Yani burnum getirecek gibi cok kuvvetli hislerim var. Ağzıda çok bozuk. Çocuguma yük gibi davranilmasini istemiyorum.Bu yuzden kreş altarnatifi daha cok aklima yatiyor. Ama bebegim daha 12 aylik olmus olacak. Bu yaşta krese vermek mantiklimi? Ne gibi sorunlarla karsilasirim. İçim daraliyor bu konular hakkinda. Kayinvalide seker hastasi buz gibi odada kalmak istiyor. Çocuk hasta olur ona hiç baktiramam. Zaten cokta hevesli görünmüyor. Siz benim yerimde olsaydiniz ne yapardiniz lütfen akil verin.
Ben kreş yasi cokmu erken diye soruyorumm.e sormuşsunuz, anneniz baksın demişler. ikna olmuşsunuz. şimdi ne yapayım diyorsunuz. farklı ne duyabilirsiniz ki ya anneniz ya kreş ya da ikisi de değil, işten çıkıp siz bakacaksınız.
Benum ki 26 aylık daha küçük diyorum 12 aylık çocuk kreşe verilir mi yapmayın etmeyinMerhaba tecrübeli anneler. Daha önce bebek bakimi hakkinda konu açmiştım. Bebeğe annemin bakmasi yönünde cevaplar almıstim. İlk başta ikna oldum fakat suan cok huzursuzum. Annem biraz garip bir insan. Torununu çok sever fakat bunaldigi zaman sert tepkiler vercegini dusunuyorum. Birde bana ufak bir seyi bile cok abartarak yantisatacagini dusunuyorum. Yani burnum getirecek gibi cok kuvvetli hislerim var. Ağzıda çok bozuk. Çocuguma yük gibi davranilmasini istemiyorum.Bu yuzden kreş altarnatifi daha cok aklima yatiyor. Ama bebegim daha 12 aylik olmus olacak. Bu yaşta krese vermek mantiklimi? Ne gibi sorunlarla karsilasirim. İçim daraliyor bu konular hakkinda. Kayinvalide seker hastasi buz gibi odada kalmak istiyor. Çocuk hasta olur ona hiç baktiramam. Zaten cokta hevesli görünmüyor. Siz benim yerimde olsaydiniz ne yapardiniz lütfen akil verin.
30 yillik annemi taniyorum. Ben bakacam diyor ama bikacak içime doguyor. Şunu yap bunu yapma desem bana kirilacak. Cimri biraz. Dogalgazi acmayacak.Amacim elestirmek degil ama durum bu.
Tam benim annem gibi anneniz. Benim annem tartismaya cok acik. Ben bakarim diyor. Bende tamam sana hediye de veririm dedim. Sonra 2 gun onlarda kaldim. Cocuk cok huysuz benim gozum korktu diyor.Benimde annemle ne tartışmalarım oldu işten çıkıp bak işte bakmıcam vs annemin sözleri gelip geçicidir.Annemi tembihliyorum çocuga bağırma veya bazen küfürlü laf çıkıyo bak çocuk şimdi anlamıyo ama ilerde anlıcak alışma böyle konusmaya diyorum ne kadar zor olsada ben yine annemin bakması taraftarıyım.O yaşta çocuk kreşe gönderilmez bence ben kıyamam açıkçası senin çocugunla birebir ilgilenebiliceklerimi o kadar çocuk olacak yemesidir,altını bezlemesidir bilmiyorum bence 2 yaşına kadar sabredin.Ben 3 yaşında planlıyorum veya 2 yaşında yarım gün
Bende fikir almak icin yaziyorumBenum ki 26 aylık daha küçük diyorum 12 aylık çocuk kreşe verilir mi yapmayın etmeyin
Hayatta gelmez. 3 gundur serum la ayakta duruyorum gelmedi.Kendi evinde mi bakacak
Götür getir sıkıntı bakacaksa sizin evde baksın
kesinlikle çok k7cuk benim de bakacak kimsem yok.isten ayrıldım .üstelik mesleğim de var durumumuzda iyi değil kiradayiz lakin oğlum daha önemli sıkıntı çeksek te 1 yıl daha sıkacağım dişimi.sizin kendi bakma durumunuz varsa çocuğunuz için en uygunu o olurBende fikir almak icin yaziyorumtamam vermiyim. Daha 4 ay var karar vermeme. Sizin yorumlarinizi istiyorum.
Çevremde bakici bulma ihtimalim olur. Fakat çok güvensizim. Arkadasim 7 tane bakici degistirmis. Cocuga hep bagirmislar. Kamerada gorunmemis. Ses sistemi taktirmis. Tuvalette cocuga kotu davrandigini dinlemis.Çevrenizde bakıcı bulma şansınız yok mu? Annenize güvenmiyorsanız baktırmayın. O sizin burnunuzdan getirmese bile sizin gözünüze batan şeyler olur, boş yere gerilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?