Evet bitanem duymayacagim ne yapalim. Gülüp geçecegiz artik. Yeterki çocuk emin ellerde olsun. Hafta sonlarida alip disari cikartirsak bunalmaz herhalde.Hıc merak etme canım sen haftada 3 gun bakacak cok ıyı bakacagını dusunuyorum. Bıraz görmıceksın , bıraz duymayacaksın yapıcak bısey yok.
Çok fazla kafaya takıyorsunuz. Bu işin bir çözümü elbet var ve seçenekleri siz de biliyorsunuz. Kreş fikri kötü. Diğer iki ihtimalden birini seçeceksiniz. Öyle de olmaz böyle de olmaz diye bir şey yok, ben daraldım sizin sorularınızdan siz sürekli bununla nasıl yaşıyorsunuz? Kendinize eziyet edip durmayın.Bakiciyi kamerayla izlersinde annem bagirirsa nasil haberim olacak. Sadece cocuk gitmek istemesse bilgim olur. İşin en zor yanı ise bakici bulmak istedigimi anneme anlatmak. Kesin çok kalp kirilacak. Bir ay kadar denesem öyle bakici tutsam diyorum bu sefer cocugu bakiciya alistirmak var. Bilmiyorum cokmu fazla kafaya takiyorum.
Daraldiysaniz niye konunun içine girip okuyorsunuz? Bende hiç bir fikri olmadiği halde hiç ilgisini cekmedigi halde konuyu okumaya devam edip of sıkıldım yazanlardan sıkıldım. Zorla okutan yok konuyu. O yorumu sayfanin sonlarina doğru yazmistim. O sayfaya kadar gelmişsin.Çok fazla kafaya takıyorsunuz. Bu işin bir çözümü elbet var ve seçenekleri siz de biliyorsunuz. Kreş fikri kötü. Diğer iki ihtimalden birini seçeceksiniz. Öyle de olmaz böyle de olmaz diye bir şey yok, ben daraldım sizin sorularınızdan siz sürekli bununla nasıl yaşıyorsunuz? Kendinize eziyet edip durmayın.
Aslında ben gayet iyi şeyler yazmıştım ama belli ki kötü anlayasın var. Konuyla ilgili gayet güzel fikirlerim var ve destek olabilmek adına yazdım. İki çocuk annesiyim , kreş yaşında bir çocuğum da var, okumuşum belli ki ilgimi çekmiş.Daraldiysaniz niye konunun içine girip okuyorsunuz? Bende hiç bir fikri olmadiği halde hiç ilgisini cekmedigi halde konuyu okumaya devam edip of sıkıldım yazanlardan sıkıldım. Zorla okutan yok konuyu. O yorumu sayfanin sonlarina doğru yazmistim. O sayfaya kadar gelmişsin.
Daraldim yazmak yerine fikirlerini yazsaydin bu tepkiyi vermezdim. Hem gelip konuya bodozloma girip laf sok hemde kavgacı karakter ben olayim. Kavgaci olmayan karakterinle sana mutluluklar dilerim.Aslında ben gayet iyi şeyler yazmıştım ama belli ki kötü anlayasın var. Konuyla ilgili gayet güzel fikirlerim var ve destek olabilmek adına yazdım. İki çocuk annesiyim , kreş yaşında bir çocuğum da var, okumuşum belli ki ilgimi çekmiş.
Yazdığım yorumu tekrar okuyup kendi mesajlarını da baştan gözden geçirirsen çözümden uzak , sorun çıkarmaya meyilli karekterini kendin görebilirsin. Bana laf sokma çaban çok gereksiZ.
Kolay gelsin umarım bebeğin için en iyi çözümü bulursun.
Okuduğun şeyleri anlayamıyorsan artık benim diyecek bir şeyim yok. Son fikrimi söyleyeyim, ikinci çocuğu doğurmaDaraldim yazmak yerine fikirlerini yazsaydin bu tepkiyi vermezdim. Hem gelip konuya bodozloma girip laf sok hemde kavgacı karakter ben olayim. Kavgaci olmayan karakterinle sana mutluluklar dilerim.
Merhaba tecrübeli anneler. Daha önce bebek bakimi hakkinda konu açmiştım. Bebeğe annemin bakmasi yönünde cevaplar almıstim. İlk başta ikna oldum fakat suan cok huzursuzum. Annem biraz garip bir insan. Torununu çok sever fakat bunaldigi zaman sert tepkiler vercegini dusunuyorum. Birde bana ufak bir seyi bile cok abartarak yantisatacagini dusunuyorum. Yani burnum getirecek gibi cok kuvvetli hislerim var. Ağzıda çok bozuk. Çocuguma yük gibi davranilmasini istemiyorum.Bu yuzden kreş altarnatifi daha cok aklima yatiyor. Ama bebegim daha 12 aylik olmus olacak. Bu yaşta krese vermek mantiklimi? Ne gibi sorunlarla karsilasirim. İçim daraliyor bu konular hakkinda. Kayinvalide seker hastasi buz gibi odada kalmak istiyor. Çocuk hasta olur ona hiç baktiramam. Zaten cokta hevesli görünmüyor. Siz benim yerimde olsaydiniz ne yapardiniz lütfen akil verin.
Benim şahsi görüşüm kreş yaşının 3 yaş civarı haftada 3 gün yarım gün olduğudur. Erken yaşlarda mecburiyet yoksa kreşe yollamayı tercih etmem. Anneniz baksa yanına da aklı başında bir yardımcı bulsanız maddi durumunuz uygun ise bu seçeneğe bunu bir düşünün derim. Büyüklerde bunalıyor bir süre sonra hiç kasmamak lazım. Sevgiler.Merhaba tecrübeli anneler. Daha önce bebek bakimi hakkinda konu açmiştım. Bebeğe annemin bakmasi yönünde cevaplar almıstim. İlk başta ikna oldum fakat suan cok huzursuzum. Annem biraz garip bir insan. Torununu çok sever fakat bunaldigi zaman sert tepkiler vercegini dusunuyorum. Birde bana ufak bir seyi bile cok abartarak yantisatacagini dusunuyorum. Yani burnum getirecek gibi cok kuvvetli hislerim var. Ağzıda çok bozuk. Çocuguma yük gibi davranilmasini istemiyorum.Bu yuzden kreş altarnatifi daha cok aklima yatiyor. Ama bebegim daha 12 aylik olmus olacak. Bu yaşta krese vermek mantiklimi? Ne gibi sorunlarla karsilasirim. İçim daraliyor bu konular hakkinda. Kayinvalide seker hastasi buz gibi odada kalmak istiyor. Çocuk hasta olur ona hiç baktiramam. Zaten cokta hevesli görünmüyor. Siz benim yerimde olsaydiniz ne yapardiniz lütfen akil verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?