Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kreşlerin yemek menüleri

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Denizg78

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
293
78
123
Herkese merhabalar,
Kızım için kreş araştırmasında olduğum şu aralar birkaç okulu gezme fırsatım oldu ve yemek menüleri konusunda biraz rahatsız oldum. Ben şimdiye kadar nadiren kızıma paketli gıda ve şekerli şeyler verdim ama kreşlerin ikindi kahvaltısı adı altında verdikleri şeyler bir felaket. Hemen hepsi de maalesef aynı. Bol bol hamur işi ve paketli meyve suları. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. Ben evde böyle titiz davranmaya çalışırken bütün gününü orada geçirecek olan kızımın bu tarz gıdalara maruz kalmasını çok da istemiyorum. Üstelik sürpriz günleri adı altında velilerin getirdiği çikolata, jelibon tarzı hediyeleri veriyorlar çocuklara ve artık hepimiz biliyoruz ki bu tarz koruyucu maddesi bol şeyler çocukların sağlığını tehdit ediyor. İşin içinden çıkamıyorum ve başta da dediğim gibi kreşlerin çoğunun menüsü benzer durumda. Sırf bu sebepten bir kaç okulu elemek zorunda kaldım. Fikirleriniz nedir? Sizin çocuklarınız neler yiyor kreşlerde? Paylaşırsanız çok sevinirim. Ayrıca İstanbul bahçelievler / bakırkoy civarında istediğim tarzda bir kreşe gönderen varsa tavsiyelere de hala açığım.

Çok haklısın ikindi menuleri tam bir felaket halbuki meyveli yoğurt meyve tabağı kuruyemiş gibi sağlık lı şeyler olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…