• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası kresss

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Bide bnm kizim tam konusamiyo onun icinde kres gonderiyorum cumle kuramiyo oradada derdini anlatamazmi acaba diye endise ediyorum
Merak etmeyin başarılı bir okul ve öğretmense hem uyum sağlar hem konuşması ilerler.Eğer öyle çocukları salalım oynasınlar aralarında takılsınlar biz çay içip dedikodu yapalım modunda bir yere yollarsanız zorluk yaşayabilir,ama siz belli ki iyi araştırıyorsunuz.

Sabahi disunmedim acikcasi yaa oglenciler uyutuyolarmi okulda cok merak ediyorum o kadar cocugu ayni anda nasil uyutuyolar

Aynen cnm arastirmaya calisiyorum tvdede herseyi goruyoruzzz yaaa guvensizlik de var ozel diye gonderiyosun cocuklari dovuyolar kucucuk bebekleri bile

Sabahi disunmedim acikcasi yaa oglenciler uyutuyolarmi okulda cok merak ediyorum o kadar cocugu ayni anda nasil uyutuyolar
O yaştakiler genelde uyumuyor pek. Benim kızımda bu sene bıraktı okulda uyumayı,oyun,etkinlik tatlı geldi. Hepsinin yatağı belli oluyor,kendi yataklarına yatıp uyuyorlar,öğretmenleride yanlarında oluyor. Bizde böyleydi yani.
Odalari var uyku için,nevresim,pijama vs gönderiyorsunuz,haftanın son günü yıkamanız için çantasina koyuyorlar.

Arkadaslar cocugunu krese gonderenlere sorum olcak kresde ne yapiyolar yemekler onlardan mi oluyo yoksa ailelerdende istiyolarmi ilk gun mesela cocuk icin ne hazirlamaliyim cvb lutfen
benim oglum krese giderken sabah kahvalti, oglen yemegi ve aksamustu saati ile beraber 3 ogun okulda yiyordu.

Aklimda okulda kalack diye endiseleniyorum cocuguma kizarlar bagirirlarmi doye dusunmuyoda degilim hani

Endişeli bir anne .

Benim oğlumda 4 yaşını doldurmadan kreşe başladı. Etrafta oynanacak güvenli alan yokluğu , var olanlarda da yaşıtı çocuk olması sebebi ile sosyalleşmesi ve dil gelişimi için 3,5 yaş gibi kreşe başlamıştı .

Bir sonraki sene aynı okula ana okulu olarak devam etti.

MEB müfredatına tabi özel bir okuldu .
Kayıt için gittiğinizde size verilen kayıt dosyasında ilk gün okula getirecekleriniz yazar zaten.

Yemek sabah+öğle+ikindi şeklinde , liste size de veriliyor , ne yediğini biliyorsunuz yani . Her okul bu düzende değildir tabi , kayıt zamanı yemek konusunda da detaylı bilgi alırsınız .

Eğitim prog.da okula göre değişir . Yabancı dil, değerler eğitimi,satranç,zeka odaları ,drama ,ebru,resim/boyama ... her okulun seçenekleri üç aşağı beş yukarı bunlar arasındadır.

Back
X