Kreşte yardımcı abla cocugumun kolunu sıkmış sanırım

Minikaile

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
168
74
28
35
arkadskar merhaba sizlerden yorum bekliyorum şimdi size konuyu anlatıcım . Benım yavrum 2,5 yasında dün kresten aldık eve geldık bıraz sohbet ederiz biz yatmadan. Bugun neler oldu diyince yavrum uyuyormuş herkes uyanmış bizimki yataktaymış yardımcı abla bizim yavrunun kolunu sıkmış bana pış pış yapıodum abla geldi kolunu tutuo bu arada sıktı gibi yapıo hareketle . Anlatmaya çalıştı . Bende canım yandı mı dedım evet dedı. Sonra ertesi gün kreşi arıyıp öğretmen ve ıdare ile görüşecektim bir arkadasım fazla abartıyorsun bunda bir sey yok sonra çocuğuna cephe almasınlar kötü davranırlar dedı. İçime bı korku düştümü şimdi napıyım kararsız kaldım. Birde hanımlar yavrum öğretmenını cok sever şimdiye kadar hiç bir olumsuz Birşey olmadı okula severek gıder güle oynaya kresten alırız cok mutlu bir cocuk . Böyle bir sey OLMASINA dA cok şaşırdım üzüldüm güvenm sarsıldı bir de semtimize göre en pahalı kreş aylık 850 tl veriyorum kendimiz alıp bırakıyoruz.sizce ne yapıyım şaşırdım yarın gidip misafir olucam. Habersiz Baskın yapıcam kameradan yavrumu izliycm .öğretmenıyle de Konuşuym mı ne dersiniz

arkadskar merhaba sizlerden yorum bekliyorum şimdi size konuyu anlatıcım . Benım yavrum 2,5 yasında dün kresten aldık eve geldık bıraz sohbet ederiz biz yatmadan. Bugun neler oldu diyince yavrum uyuyormuş herkes uyanmış bizimki yataktaymış yardımcı abla bizim yavrunun kolunu sıkmış bana pış pış yapıodum abla geldi kolunu tutuo bu arada sıktı gibi yapıo hareketle . Anlatmaya çalıştı . Bende canım yandı mı dedım evet dedı. Sonra ertesi gün kreşi arıyıp öğretmen ve ıdare ile görüşecektim bir arkadasım fazla abartıyorsun bunda bir sey yok sonra çocuğuna cephe almasınlar kötü davranırlar dedı. İçime bı korku düştümü şimdi napıyım kararsız kaldım. Birde hanımlar yavrum öğretmenını cok sever şimdiye kadar hiç bir olumsuz Birşey olmadı okula severek gıder güle oynaya kresten alırız cok mutlu bir cocuk . Böyle bir sey OLMASINA dA cok şaşırdım üzüldüm güvenm sarsıldı bir de semtimize göre en pahalı kreş aylık 850 tl veriyorum kendimiz alıp bırakıyoruz.sizce ne yapıyım şaşırdım yarın gidip misafir olucam. Habersiz Baskın yapıcam kameradan yavrumu izliycm .öğretmenıyle de Konuşuym mı ne dersiniz
ne alaka canım cocuga cephe alması alsalar bile kendileri kaybeder ordan alır baska yere verirsiniz? cocugunuz daha onemli sorun!

Söyleyin ne cephesi alcaklarms zaten öyle şeyler yapıyorsa onu orda tutmazlar o kadar para veriyosunuz bide cocugunuza bunu yapıyorlar olmadı başka krese gonderirsnz olur biter

Çocuğuna cephe alırlar diye söylememzlik olur mu? Bir arkadaşım bir kreşte çalıştı bir ay dayanabildi. Bir de çok bilindik bir yer bir sürü Şubesi falan var. O ufak çocukları özellikle uykussaatinde pijamalarını giydirip çıkartırken o kadar sert davranıyolarmış ki. Neyse anlatmayım. Ben olsam yolarım. Hayır çocuğuma kimse kızamaz vs kafasında da değilim ama böyle daha kendini anlatamayan çocuklara çaktırmadan zarar verenlere gaddar olurum. Ama sorsan da sevdik ettik yataktan kaldırırken kolundan tuttuk derler. Kreşlerin uyku saatleri berbat

ne alaka canım cocuga cephe alması alsalar bile kendileri kaybeder ordan alır baska yere verirsiniz? cocugunuz daha onemli sorun!
Doğru söylüyorsun ilk cok sınırlendim arkadaşm cok pimpiriklisin dedi bekle birdaha olursa böyle Birşey uyar dedı. içim içimi yıyo ama mutlaka arıycam yarın

Ne demek çok abartıyorsun? O kim ki çocuğunuza öyle davranıyor. Çocuğunuz o sizin ben olsam kıyameti koparmıştım. Çocuğa kim cephe alacak para veriyorsunuz siz oraya.

Aylık 800 tl verdiğiniz kreşte cephe almasın bi zahmet
Gidin isim vermeden konuşun. Akşam çocuğun kolu ağrıyordu yada kızarıklık gördüm arkadaşıyla mı bişey oldu çarptı mı sorun
Onu sormaya gitmiş gibi değilde genel durumu konuşmaya gitmiş gibi yapın aradada bunu sokuşturun
Fazla pimpirikn değil işte. Neler duyuyoruz. Sahip çıkmakta fayda var

Göz yummayın sizin yavrunuz sizinde cananız acımıştırr kıyamam ya bizim bi tanıdığında başına geldi o susmadı ve o öğretmen atıldı herkese yapıyormış önlem alınn

Bence şöyle tabiki . Bu senin hakkin. Üstelik ucuz bir yerde değil. Kreş fiyatlari hakkında hic bilgim yok gerçi ama.. Kesinlikle öğretmeniyle konuş .

Çocuğuna cephe alırlar diye söylememzlik olur mu? Bir arkadaşım bir kreşte çalıştı bir ay dayanabildi. Bir de çok bilindik bir yer bir sürü Şubesi falan var. O ufak çocukları özellikle uykussaatinde pijamalarını giydirip çıkartırken o kadar sert davranıyolarmış ki. Neyse anlatmayım. Ben olsam yolarım. Hayır çocuğuma kimse kızamaz vs kafasında da değilim ama böyle daha kendini anlatamayan çocuklara çaktırmadan zarar verenlere gaddar olurum. Ama sorsan da sevdik ettik yataktan kaldırırken kolundan tuttuk derler. Kreşlerin uyku saatleri berbat
Bizim hocamız cocugumun kılodunu Ben demenden yıkayan birisi. Cok Sabırlı hanım bir kız umarım bu şekilde davranmıyodr.peki böyle davransa nasıl anlayabılırım canım içime kurt düştü şimdi

Kesinlikle konuşun ögretmenle. cephe almak da ne demekmiş. onların parasını siz veriyorsunuz ve yapacakları işin zorlugunu sabretmeleri gerektigini biliyorlar. ne hakla zarar verirler çocugunuza. ayrıca ben cephe alsalar kaç yazar başka kreşe verirsiniz. 2.5 yaşındaki çocuk her öğretmene alışır diye düşünüyorum.

Ne demek cephe almak ya ozel orası

Oldu nasıl olsa ailesi birsey demıyor dıye şiddetde uygulasın

Sabahtan gıdın mudur ogretmen gorevlı hepsı bılsın acıklama ısteyın

Zaten en ufak bır hasarda sıze telefonla bıldırım yapmak zorundalar

Mesela benım cocugun sacını yolmus arkadası ogretmen aksam arayıp bılgı verdı

Sızde acıklama ısteyın

ben anlatımınızdan uyansın diye dürtmüş olarak anladım

sıktırmış da olabilir tabii

konuşun öğretmenle çocuk küçük böyle dedi ben ne diyeceğimi bilemedim hani onun canı yanmış aslında X teyzeyi severdi de vs diye anlatın bakalım ne diyecek

kavgaya gider gibi değil de çocuğun bu konuda korkusu oluşmasın gibi

Benim oğlumla aynı yaşta yazık ya Kıyamam arayip sorun kesinlikle gerçek olabilir

Ne demek cephe almak ya ozel orası

Oldu nasıl olsa ailesi birsey demıyor dıye şiddetde uygulasın

Sabahtan gıdın mudur ogretmen gorevlı hepsı bılsın acıklama ısteyın

Zaten en ufak bır hasarda sıze telefonla bıldırım yapmak zorundalar

Mesela benım cocugun sacını yolmus arkadası ogretmen aksam arayıp bılgı verdı

Sızde acıklama ısteyın
Cok üzgünüm ya suan
ben anlatımınızdan uyansın diye dürtmüş olarak anladım

sıktırmış da olabilir tabii

konuşun öğretmenle çocuk küçük böyle dedi ben ne diyeceğimi bilemedim hani onun canı yanmış aslında X teyzeyi severdi de vs diye anlatın bakalım ne diyecek

kavgaya gider gibi değil de çocuğun bu konuda korkusu oluşmasın gibi
anladım canım dedıklerın kafama yattı .

Canim aynisi benim basima da geldi. Kizim 2.5 yasinda ve teyze kolumu boyle yapti sıktı gibi seyler soyledi. Cok üzüldum konuscaktim kararliydim ama bi de soyle sorym test edeyim dedim kizima ayagina oksar gibi dokundum sonra sordum vurdum mu ben diye evet anne bana vurdu demeye basladi:)meger bu siralar hayal gücü cok gelismis oluyormus olmayan seyleri oldu gibi dusunebiliyormus.
Baska bir ornek daha var zaten bunda emin oldum. Kizim dedi ki yigit bana bagirdi ben de bagirmak yok de ona dedim.sonra ogretmenine bahsettim yigit adindaki arkadasi kresten atrilali 3_4 ay olmus meger.
Yani emin olmadan konusma derim ben

Back
X