Kresv ve oyun evi sartlari?

Kres mi?oyun evi mi?

• 1

OY: 0 0,0%
  • 2

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

Ayz2015

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
7
5
1
33
Merhabalar herkese ,arkadaslar sanliurfa da yasiyorum .Kres Veya oyun evi acmayi dusunuyorum acaba bu konuda bilgisi olan var mi ,sartlari nelerdir,?Urfada bu isi yapmak isteyen varsa benim gibi arkadas lar ortalik teklifine de acigim .

Urfa'da yaşamıyorum yoksa ortak olurdum :KK53::KK53:

Şaka bir yana kreş daha iyi, ancak belgeleriniz ya da sertifikanız olması gerekiyor. Arkadaşımın kreşi var bayağı koşuşturmuştu devralmak için bile. Sıfırdan kurmak daha meşakatlidir.

Şartları bilmiyorsanız riskli bir iş değil mi? Burada da kimseyi tanimiyorsunuz, ortaklığa nasıl guveneceksiniz?

Kreş açma şartları 2017 deyip Google'a bakın direkt çıkıyor

Şartları bilmiyorsanız riskli bir iş değil mi? Burada da kimseyi tanimiyorsunuz, ortaklığa nasıl guveneceksiniz?
Ben saglikciyim en azindan bir cocuk gelisimi uzmani olsa yanim da benden daha bilincli .esim izin vermiyor kendi isimi yapmaya sadece Boyle birseyler yapabilir sen icim rahat eder dedi .bende arastiriyorum .kres meb bagli ama oyun evi belediye den izin almak gerekiyor mus Ben sadece isletmeci olmak istiyorum cunku soz konusu cocuklar oldugu icin daha deneyimli ogretmenlerin olmasi gerekiyor.

Urfa'da yaşamıyorum yoksa ortak olurdum :KK53::KK53:

Şaka bir yana kreş daha iyi, ancak belgeleriniz ya da sertifikanız olması gerekiyor. Arkadaşımın kreşi var bayağı koşuşturmuştu devralmak için bile. Sıfırdan kurmak daha meşakatlidir.
Acaba oyun evi nasil olur .keske ya tek basim a yim yanimda bir arkadas olsa sizin gibi

Back
X