- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
- Konu Sahibi krizantem3
-
iyiyim güzişim iyi olmaya çalışıyorum.dünde boynum tutuldukızlar napıyosunuz nasılsınız
geçmiş olsun canımmiyiyim güzişim iyi olmaya çalışıyorum.dünde boynum tutuldu
çok şükür bugünümüze idare ediyoruzselam kızlarrrr nasılsınızzzzzzz
sagol guzişimgeçmiş olsun canımm
hamdolsun bende iyiyim cnmyaseminim sen nasılsın
sabah
1 dilim ev ekmeği
az peynir
domates salatalık
4 zeytin
reçelle haşhaş yedim
bu aralar canım tatlı istiyor
ara
1 türk kahvesi
1 çikolata(paketli küçük kahve yanı olanlardan)
günaydın
Keşke öylesine cevap vermek yerine hiç cevaplamasaydınız. Benim mesajımı alıntılamışsınız sorularım gayet net yani ben nasıl kilo vericem hööö boğazımı tutamıyorum dememişim kaldı ki böyle bir kontrol edilme isteğim olsa doktora giderdim.telefonla yazdığım için kısa cevap yazdım size
şimdi pc başındayım
Sağolunöncelikle anneliğiniz ve bebeğiniz hayırlı olsun
Bende böyle düşünüyorumben fırsat buldukça yürüyüş ve spor yapıyorum.Bu aralar pek yapamıyorum biraz hastayım.
diyet stresine girmedikten sonra kolay verileceğine inanıyorum.
Peki teşekkür ederimevde bebek uyuduktan sonra dans edebilir leslie edebilirsiniz.
reflü yaşam kalitesini düşüren bir hastalıktır.tedavisi kolaydır.ben oldum.mümkün olduğunca stresten uzak durmak gerek tetikleyicidir.
bizler diyeti çok kafaya takmayan neşeyi seven arkadaşlarız.sizleri de aramızda görmek isteriz.
sloganımız:önce sağlık gerisi kendiliğinden gelir.
rica ederimKeşke öylesine cevap vermek yerine hiç cevaplamasaydınız. Benim mesajımı alıntılamışsınız sorularım gayet net yani ben nasıl kilo vericem hööö boğazımı tutamıyorum dememişim kaldı ki böyle bir kontrol edilme isteğim olsa doktora giderdim.
Sağolun
Bende böyle düşünüyorum
Peki teşekkür ederim
evet canlar akşama ne var menüde
ben de taze fasulye ve salata var
günaydın afiyet olsun bende iş yerinde cuma günü dağıttılar yedim valla senede bir olan şeycuma günü izinliydim.
haftasonu biraz gereksiz beslendim.aşure yaptım.annem yaptı.mecburen yedimmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?