- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
- Konu Sahibi krizantem3
-
hoşgeldin arkadaşımm bugün 5. gün ama dün kaçamaklarım oldu aramızda kalsınSlm canim gunlugune donmussun iyi olmus bence etkisi olacaktir
4. Gundeyiz 1 haftayi tamamladik mi kimse tutamaz bizi
Menulerini takipteyim kolay gelsin
rollacımm hoşgeldin sefa getirdin özledik seniKızlar demek buradasınız artık net paketim bitmiş akşam ve sabah evden yazarım artık
Sabah
Yarım peynirli gözleme
Şekersiz çay
hoşgeldin arkadaşımm bugün 5. gün ama dün kaçamaklarım oldu aramızda kalsın
sabah
2 yumurta beyazı (kızım sarılarını yedi)
1 dilim ekmek
zeytin
ara
hurma (arkadaş umreden geldi)
öğle
2 kepçe taze fusulye
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
sende ne var ne yok yasminim
yeşilçayımı aldım geldim, bir kupa da sana getirdim. nasıl gidiyor?selam arkadaşım gelmen yeterli ben şimdi yeşil çay demlerim bize
Merhaba cnm ay şaşırdım valla nereye yazacağımı nasıl dağıldık böyle özelden yazanlar var bi sarayca nın işi sanki özelden yazınca yazmış olmuyor burası var orası var ay kafam karıştı vallagünaydın rollacımm
canım arkadaşım bu benim kendimi kontrol edeceğim ilerde okuyup gülerim diye tuttuğum günlüğümmMerhaba cnm ay şaşırdım valla nereye yazacağımı nasıl dağıldık böyle özelden yazanlar var bi sarayca nın işi sanki özelden yazınca yazmış olmuyor burası var orası var ay kafam karıştı valla
selam diyetdaşımm buzluktaydı domatesle attım yazdan güzel oldu yedimmyeşilçayımı aldım geldim, bir kupa da sana getirdim. nasıl gidiyor?
taze fasülyeyi nerden buldun da yedin öğlen? konserve mi? işyerinde mi çıktı? çalışıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?