Merhabalar arkadaşlar. Konu başlığını görünce ben de deneyimimi yazamadan duramadım. Benim saçlarım çok çok açık platin tabii o hale gelene kadar baya yıprandı zaten seyrek olan saçlarım iyice seyreldi bide çok cansız görünüyordu falan bende başladım denemedik saç ürünü bırakmamaya. Ama tabii fazla faydalarını göremedim. Sonra at kuyruğu şampuanları çıkmaya başlayınca merak ettim hemen içindekilere baktım. Aldığım her ürüne içindekilere bakarım. Azıcık at kuyruğu özü var diye bi ton kimyasalı yapıştırmışlar. Bide dünya para. Saçım azıcık atkuyruğu görecek diye o parayi vereceğime gider otunu yağını alır kullanırım dedim. Hemen otlarını aldım bide lyonsey markası yağını çıkarmış onu da aldim. İlk gunden mükemmel etkisini görmeye başladım. Şimdi resmen evde atkuyruğunun otuyla yağıyla aşk yaşıyoruz
elimden düşürmez oldum. Eğer bana bile iyi geldiyse benim o saçları duzeltip seyrek saçlarımı dolgunlastırıp gürleştirdiyse kesinlikle yeryüzünde düzeltmeyeceği saç yoktur. Düşünmeden koşun aktara derim. Yağını da tavsiye ederim. Sadece uzamaya değil dolgun ve parlak göstermeye de yardımcı. Biraz uzunca anlattım ama mucizevi etkisini daha rahat gösterebilmek için. Hoşçakalınnnn :)