- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
- Konu Sahibi EU2
-
kızlar kırkkilitotunun suyu var mı
teşekkürler canım
ama bu dem hem sacı uzatıp hem nasıl cılde faydalı oluo??
duz mantıkla dusunursen sacı uzatan sey cıltte de kıl tuy olusturur???
içtiniz mi peki..ben bu otu çok sevdim .! saçım çok daha az döküldü yumuşak oldu..
içtiniz mi peki..
korktum demişsiniz:26:
Merhaba kızlar konunun üzerinden baya bir zaman geçmiş.
Ben saçlarımı uzatma çalışmaları yapıyorum :) Aklıma geldi bir bakayım dedim kadınlar kulübünden kızlar mutlaka denemiştir.
Ben 2-3 sene öncesine kadar kullandım yaklaşık 2 ay. Sonra yurt dışına gittiğim için bıraktım döndüğümde de devam etmedim.
Benim saçlarım kuru ve ince telli, çok geç uzar ayda 1 santim ne ala. Zaten 2-3 ayda 1 kestiririm uzayan da gider :)
Türlü türlü şey kullanıyorum saçlarıma şimdi.
Hafta 2-3 kere yağlarla bakım yapıyorum sanırım en son Martta kestirdim.
Şimdiye dek kırılma olmadı çok şükür ama bu sefer iyi baktım.
He bu arada dayanamadım boyattım bir de düşünün açtırdım yani.
Şimdi konuyu çok uzatmadan bir arkadaş kırmızı bir renk oldu demiş benim hatırladığım ada çayı gibi gayet açık bir renkti. Güvendiğiniz bir aktardan alın.
Her akşam 1 bardak içeceğim kadar bir bardakta kafamdan aşağı dökecek kadar su kaynatıp, 5-10 dakika beklettim.
1 bardak içtim, 1 bardak saçlarıma döküp masaj yaptım.
Ben tatilde olduğum için yıkamıyordum ama yıkamak gerekiyor, yağlandırıyor çünkü.
Böyle 2 ay kadar devam ettim, 5-6 santim rahat uzamıştı saçlarım ki benim için büyük bir şeydi .
Bayramdan sonra tekrar deneye başlayacağım bakalım neler olacak :) Hemen nasıl oldu diye beklemeyin ama 2-3 ay sonra yazarım ki bakalım ne kadar uzamış .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?