Saç Uzatma Yöntemleri Krk kilit (At Kuyruu)Otu'nun Sa uzatmadaki etkisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben yaklaşık üç haftadır kırkkilit otunu içiyorum.uzatmaya bi etkisi olmadı sanırım.bazı arkadaşlar sadece besliyor demiş ama beslemesi iyi en azından sağlıklı parlak görünür.

Saçlarım uzun ama artık uzamaya devam etmiyor. Topic ilgimi çekti, ben de bulabilirsem bugün alıp deneyeyim. Sonuçları yazarım buraya

Aldım aktardan, az önce de kaynatıp içtim. Aktar faydalarının çok olduğunu, kanı da temizlediğini söyledi. içimi de kötü değildi. Saçı uzattığı ne kadar zaman sonra belli olur acaba

arkadaşlar saçımı bilemem ama ben kırkkilitotunun faydasını çok gördüm adı üstünde bir çok rahatsızlığa deva .acaba etkisini görmek için saçımıda yıkamam gerekirmi

ben de yarın kırkkilitotu alacağım kızlar ama saçıma sürmeyeceğim sadece içeceğim günde bir kupa içerim ne kadar zamanda etkisini gösterir acep:26:

ben yaklaşık üç haftadır nane limon :82: içiyorum.uzatmaya bi etkisi olmadı sanırım.bazı arkadaşlar sadece besliyor demiş ama beslemesi iyi en azından sağlıklı parlak görünür.

ya ben bu otu kaynattım kopkoyu kırmızı oldu zehirlenmim tırstım bak

ben bu otu çok sevdim .! saçım çok daha az döküldü yumuşak oldu..

içtiniz mi peki..
korktum demişsiniz:26:

ya ben bunu eskiden beri biliyorum ozamlaalr içerdim bikere bayatlamış olanını içip çok kötü zehirlenince.. daha artık tırsıyorum içmeye,sadece saçımı duralarım.

bence içmek yerine saç diplerine dökün. içmek herkeste aynı etkiyi vermez

Ödem attırıyo zayıflatıyo demişsiniz ben zaten şuan öyle şeyler içemem hamileyim de normalde de 45 kg'lik bi insanım içersem dahada zayıflayıp kötü olurum. Sadece durulama suyu yapsak birde kıpkırmızı demiş bi arkadş renginden ötürü renk bırakmasın yüzde saçda tam net kullanım biçimini yazabilir mi kullananlar çayı döktüktüen sonra normal suyla da tekrar durulıcakmıyız. Kırmızı kırmızı kalmasın sonra :)

Merhaba kızlar konunun üzerinden baya bir zaman geçmiş.
Ben saçlarımı uzatma çalışmaları yapıyorum :) Aklıma geldi bir bakayım dedim kadınlar kulübünden kızlar mutlaka denemiştir.

Ben 2-3 sene öncesine kadar kullandım yaklaşık 2 ay. Sonra yurt dışına gittiğim için bıraktım döndüğümde de devam etmedim.
Benim saçlarım kuru ve ince telli, çok geç uzar ayda 1 santim ne ala. Zaten 2-3 ayda 1 kestiririm uzayan da gider :)
Türlü türlü şey kullanıyorum saçlarıma şimdi.
Hafta 2-3 kere yağlarla bakım yapıyorum sanırım en son Martta kestirdim.
Şimdiye dek kırılma olmadı çok şükür ama bu sefer iyi baktım.
He bu arada dayanamadım boyattım bir de düşünün açtırdım yani.
Şimdi konuyu çok uzatmadan bir arkadaş kırmızı bir renk oldu demiş benim hatırladığım ada çayı gibi gayet açık bir renkti. Güvendiğiniz bir aktardan alın.
Her akşam 1 bardak içeceğim kadar bir bardakta kafamdan aşağı dökecek kadar su kaynatıp, 5-10 dakika beklettim.
1 bardak içtim, 1 bardak saçlarıma döküp masaj yaptım.
Ben tatilde olduğum için yıkamıyordum ama yıkamak gerekiyor, yağlandırıyor çünkü.
Böyle 2 ay kadar devam ettim, 5-6 santim rahat uzamıştı saçlarım ki benim için büyük bir şeydi .
Bayramdan sonra tekrar deneye başlayacağım bakalım neler olacak :) Hemen nasıl oldu diye beklemeyin ama 2-3 ay sonra yazarım ki bakalım ne kadar uzamış .

uzatma etkisi oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…