- 3 Haziran 2019
- 422
- 105
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben devlette yaptırdım. 23 ağustos da kan verdim. Hala çıkmadı sonuçlardüşükler ve bazı kafama takılanlardan dolayı genetik bölüme gitmiştim kromozom testi istedi doktorum. Sonuçlar hakkında net bir şey söylemedi yani 2 aydan daha erkende çıkar daha geçte çıkar dedi. Yaptıran arkadaşlar sizinkiler ne kadar sürede çıktı devlette mi yaptırdınız
Aaa çok fazla zaman geçmemiş mi. Hastanenin internet sitesinden baktınız mı hiç sonuçlar için baya zaman geçmişte şaşırdım bende devlette yaptırdım bakalımBen devlette yaptırdım. 23 ağustos da kan verdim. Hala çıkmadı sonuçlar
Telefon numarası verdiler. Ara ara arıyoruz. Daha çalışılıyor diyorlar. Doktor 4 ila 6 ayı bulabilir dedi. Formda okudum daha erken almışlar sonuçları. Bende anlayamadimAaa çok fazla zaman geçmemiş mi. Hastanenin internet sitesinden baktınız mı hiç sonuçlar için baya zaman geçmişte şaşırdım bende devlette yaptırdım bakalım
Hangi şehir belki hastane laboratuvar çalışma şekli öyledir. Bu süreçte korunuyor musunuzTelefon numarası verdiler. Ara ara arıyoruz. Daha çalışılıyor diyorlar. Doktor 4 ila 6 ayı bulabilir dedi. Formda okudum daha erken almışlar sonuçları. Bende anlayamadim
Ben özelde yaptırım 1 ayda çıktıdüşükler ve bazı kafama takılanlardan dolayı genetik bölüme gitmiştim kromozom testi istedi doktorum. Sonuçlar hakkında net bir şey söylemedi yani 2 aydan daha erkende çıkar daha geçte çıkar dedi. Yaptıran arkadaşlar sizinkiler ne kadar sürede çıktı devlette mi yaptırdınız
Ben özelde yaptırdım tam 1 ay sonra çıkmıştıdüşükler ve bazı kafama takılanlardan dolayı genetik bölüme gitmiştim kromozom testi istedi doktorum. Sonuçlar hakkında net bir şey söylemedi yani 2 aydan daha erkende çıkar daha geçte çıkar dedi. Yaptıran arkadaşlar sizinkiler ne kadar sürede çıktı devlette mi yaptırdınız
Ben kartal devlette yaptırdım ücretsiz 5 haftada cıktı sonuc. Trombofili paneli de yaptırmıstım o da 2 haftada cıktı.düşükler ve bazı kafama takılanlardan dolayı genetik bölüme gitmiştim kromozom testi istedi doktorum. Sonuçlar hakkında net bir şey söylemedi yani 2 aydan daha erkende çıkar daha geçte çıkar dedi. Yaptıran arkadaşlar sizinkiler ne kadar sürede çıktı devlette mi yaptırdınız
Sonucunda ne olacak bende hiç bilmiyorum test yaptıralı 4 gün oldu henüzBen de bugün kromozom testi için araştırma yaptım özel laboratuvarlar 1 ayda çıkar diyor, doktorum benden de istedi ama ben sonuç kısmını merak ediyorum eğer bi sıkıntı varsa ne yapılıyor sonrasında
Canım ben de dün yaptırdım sıkıntı çıkarsa dondurulmuş embriyoları kullanamıyormuşuz yeniden yumurta toplama yapılıp genetiğe gidiyormuş ona göre sağlıklı gelenlerle transfer yapılıyormuşSonucunda ne olacak bende hiç bilmiyorum test yaptıralı 4 gün oldu henüz