Kromozom testi yaptıranlar bakabilir mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi artec
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

artec

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
240
62
298
İzmir
Selam kızlar. Ben 2 kimyasal 1 de dış gebelik geçirdim. Rahim filmim temiz çıktı ve doktorum kromozomlara bakacağız dedi. Hem bana hem eşime.

Şimdi sorum şu, bu testten yaptıranlar bana fiyat bilgisi ve nerede yaptırdığını yazabilir mi? İstanbul'da yaptiricaz biz. Sigorta karsilamiyor sanırım. Rahim filmine 650 TL verdim ben mesela. Kromozom testi de bu civarda bir şey mi acaba?

araştırma hastaneleri yapıyor ben ücretsiz yaptırmıştım

Tıp fakülteleri yapıyor ücretsiz 1,5 2 aya çıkıyor sonuçlar kanda genetik testi ve kromozam sayımı yaptırmıştım bende

Devlet hastanesinde yaptırmayı düşünmüyorum, o kadar bekleyecek sabrım yok. Her sağlıksız hamilelikte zaman kaybettim zaten Özelde ne kadar fiyatlar acaba, var mı yaptıran?

Devlet hastanesinde yaptırmayı düşünmüyorum, o kadar bekleyecek sabrım yok. Her sağlıksız hamilelikte zaman kaybettim zaten Özelde ne kadar fiyatlar acaba, var mı yaptıran?
Ben 3 yil once bahceciden 3 bin fiyat almistim.. laboratuarlari arayij tek tek fiyat alin.. hastaneye gitmenize gerek yok...

Devlette disari yaptiriyor bu testleri benimkine burc bakmisti mesela sadece devletten gelenleri daha gec cikariyolar.

Burc'a bakin ...gelisime bakin

Oo beklediğimden yüksekmiş. Henüz sadece telefonda konuştum doktorla o yüzden ekstra bir şeyler ister mi bilemediğimden fiyat da almadım bir yerden. Fikrim olsun istedim. Dediğiniz gibi yaparım muhtemelen. Arayıp tek tek sormak en mantıklısı.

Hala bakıyor musunuz bilmiyorum ben 2400 TL ye yaptırmıştım

Ben Bezmialem Tıp Fak. Hastanesinde ücretsiz yaptırmıştım. Sonuçlar 1-2 ay sonra çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…