- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
- Konu Sahibi sstsessizol
-
Pes etme,2007 mezunuyum 2013 ye atandım.her yıl deli gibi ders çalıştım. U arada evlendim çocuk da oldu.sinaca girdiğimde 8 aylık hamileydim ve evde beni bekleyen 2 yaşında bir oğlum vardı.cok ama çok yorucuydu.
Ama bak şu an istediğim yıllardır hayalini kurduğum işi yapıyorum.84 puanla atandım çok yoruldum ama artık mutluyum.
Çok iyi anlıyorum ücretsiz izindeyim şu an para konusunu da anlıyorum.esin ne kadar iyi de olsa kendi param gibi olmuyor.pes etme sadece bunu söyleyebilirim.kaynaklari değiştir,eksik konu ne varsa ona yogunlas, deneme az cozduysen arttirabilirsin
Masallah azminize. Tebrik ederim valla. ♡♡ Bu çileyi yaşamayan anlayamazdı zaten halimi. Sağ olun ♡ Ben de 87 puanla atanamadim, yine kaldim ortalarda. 90i da gecemiyorum yillardir. Ev hanimi olmaya tam alisiyorum diyorum, sonra bakiyorum etrafa herkes ataniyor.. Hoop yine diyorum kendi kendime senin halin ne olacak. Bak simdi bi ev almaya kalkiyoruz ama kendi ailemin destegiyle. Ben bir kurus para koyamiyorum. İstedigimiz lukslukteki evi alamiyoruz, niye paramiz yetismiyor. Esime , sevdiklerime surpriz hediyeler alamiyorum gonlumce, neden param yok. Allaha sukur esim hicbir zaman benim param demedi, aksine hep bizim dedi. Hatta su an bu yazdiklarimi okusa bana cok kizar ve cok uzulur eminim. Ama icimdeki yangini sonduremiyorum artik.
aynı puanla 2009 da atanmış biri olarak ben de çok üzüldüm arkadaşın dediği gibi soru çözün hep çözün durmadan çözün87 puanla atanamamanız çok üzücü
İnanin artik puanimda bile degilim. Cevremde herkes diyor bu sefer kesin olcak, sonra bi bakiyoruz hoop kontenjanlar yere cakiliyor. Diyorum hep olmayacak diye. Bu sefer de karamsarlikla, umutsuzlukla sucluyorlar beni. İnanin yillardir yuregim kurudu artik bu konuda. Ne umut, ne heyecan hicbir sey kalmadi. Gorunen koy kilavuz istemiyor. Diyebilirsiniz siz de birak artik, ozele yonel, hayatini yasa. Ama iste onu da yapamiyorum. Resmen mutsuzlugun damarlarimda dolastigini hissediyorum artik. Sonra da kendime kiziyorum, dunyaya cok anlam yukledigin icin bu haldesin diye. Ama sonra hoop yine ayni noktadayim. Oyle iste kizlar. Bir dokunun, bin ah isitin benden. @CekiLinBenDoktorum Z zeytinagaci
Niye pes edecekmissin ya?Eveet yine bir atama doneminin daha sonuna geldik. Ha tercih yaptim mi? Yapmadim. Yapsaydim da gelmeyecekti. Cunku ilk defa puanimi bu kadar dusurdum. Etrafimda yine bir cok atanan var. Onlar hayatlarini kurtardi diye cok mutluyum elbette ama iclerinde en cok isteyen bendim, onlari zorla ikna ettim, calisin ozelde hayat gecmez vs vs vs diye. Sonuc ben yine ev hanimligina atandim. Bu duruma da alistim acikcasi. Ama artik bu bezginligi yasamaktan da biktim. Nasip elbette her sey. Ogrenilmis caresizlik yasiyorum resmen. Cevremde yeter artik ugrasma, birak, ozele yonel diyen kafalar var. İcim diyor bunca emegini neden bi koseye atip, pes edeceksin. Derdim bu iste. Biktim her seyden. Dunya telasindan. Surekli bir seyler icin cabalamaktan. Ve her defasinda husranla sonuclanmasindan. Hayatimda iyi giden seyler de var elbette. Hatta hayattaki en onemli seyler iyi gidiyor sukur. Ama iste sinek kucuk, mide bulandirir hesabi... Ben ne zaman tam anlamiyla mutlu olacagim? Ne zaman istegime kavusacagim? Ne zaman kutlamalar yapacagim bende? Ne zaman? Ne zaman? Ne zaman?...
Niye pes edecekmissin ya?
Daha cok calisip kazanirsin bir dahaki sefere.
Insanlar nasil kazaniyor? Hicbir sey icin acelemiz yok bu hayatta.
Calis ve kazan. Pes etme.
Allah yardımcın olsun canımEveet yine bir atama doneminin daha sonuna geldik. Ha tercih yaptim mi? Yapmadim. Yapsaydim da gelmeyecekti. Cunku ilk defa puanimi bu kadar dusurdum. Etrafimda yine bir cok atanan var. Onlar hayatlarini kurtardi diye cok mutluyum elbette ama iclerinde en cok isteyen bendim, onlari zorla ikna ettim, calisin ozelde hayat gecmez vs vs vs diye. Sonuc ben yine ev hanimligina atandim. Bu duruma da alistim acikcasi. Ama artik bu bezginligi yasamaktan da biktim. Nasip elbette her sey. Ogrenilmis caresizlik yasiyorum resmen. Cevremde yeter artik ugrasma, birak, ozele yonel diyen kafalar var. İcim diyor bunca emegini neden bi koseye atip, pes edeceksin. Derdim bu iste. Biktim her seyden. Dunya telasindan. Surekli bir seyler icin cabalamaktan. Ve her defasinda husranla sonuclanmasindan. Hayatimda iyi giden seyler de var elbette. Hatta hayattaki en onemli seyler iyi gidiyor sukur. Ama iste sinek kucuk, mide bulandirir hesabi... Ben ne zaman tam anlamiyla mutlu olacagim? Ne zaman istegime kavusacagim? Ne zaman kutlamalar yapacagim bende? Ne zaman? Ne zaman? Ne zaman?...
Allah yardımcın olsun canım
bak bir karikatür gördüm bugün çok hoşuma gitti...adam bir kayanın üstünde dua ediyor ama dua etmesine rağmen kaya yıkılmaya devam ediyor sonra diyor Allah'ım ben nasıl atlayayım ötedeki kayaya atlayamam en son taş da kayarken mecbur atlamayı deniyor ve tabi atlayamıyor ama hemen kenarındaki merdivenlerin oraya dşüyor merdivenleri çıkınca yukarısı:) böyle hayat tutunduğumuz her şey bir an elimizden kayabiliyor bazen de beklediklerimiz oluyor ama farklı şekilde oluyor vs hepsinin özeti olmuş resmen görmenizi isterdim ..hayat böyle kısaca karamsarlığa yer yok :) güzel günler gelecek inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?