Kronik Dert

Hayat akıp gidiyor . Olmuyorsa zorlamamak lazım. Bir seye saplanip kalmamak lazim. nasibi başka yerde aradınız mi hiç ?

Hayat akıp gidiyor . Olmuyorsa zorlamamak lazım. Bir seye saplanip kalmamak lazim. nasibi başka yerde aradınız mi hiç ?

Ozel sektor haric, kamuda birden fazlla alanda denedim. Ama ya kontenjan az oldu, ya alim oldugu sene puanim dusuktu, ya alim olmadi, ya mulakattan elendim...

Allah sonumuzu hayir etsin diyelim o zaman, ne diyelim
sizin puanınız çok yüksek, gerçekten çok üzücü. benim bölümümde de bu yıl mülkatta +5 -5 uygulanmasına rağmen torpilli arkadaşlar 55 kpss ye 90 mülakat ile atandılar. bunu hazmedemiyorum. puanım yüksek değildi ama tüm bölümce ortalamamız 70 idi, emindik 62 lere falan düşeceğinden ama bu 90 mülakatlar yüzünden düşmedi. hadi beni geçin de 87 gerçekten büyük haksızlık. lütfen yılmayın, tanıyorum ben 10 senenin üstüne 2 çocuğun üstüne atananlar.

Allah hepimizin yuzunu guldursun. Siz de mutlu olun insallah. Yillardir hepimiz emek verdik. Hakkimizda hayirlisi olsun.

hicbirzaman cünkü bu dünyada kimse tam anlamıyla mutlu degil birseyler eksik .
hayatın kanunu bu. atandıgımda cok mutlu olacagım sanmıstım cok cektim iş arkadaslarından cok huzurauzluk yasadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…