Kronik ürtiker için aşı tedavisi olanlar!! Destek olun bana lütfen

ya insanın sinirlerini yıpratıyor bu hastalık, bana çok normal geliyor tepkileriniz aynılarını yaşadığım için

Bende sanırım hamilelikten sonra baya bir diyete girmem gerekecek gibi şimdiden çok yemeye başladım şu diyet olayını da hiç sevmem yemek yemeyi çok seviyorum ayy gerçekten hepimize çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede bu hastalığı atlatırız hep beraber

Merhaba bende kronik ürtiker ve alerjik astım hastasıyım su an gebeyim ilaç kullanamıyorum.progestan hormonu alıyorum daha çok artırdı kaşıntıyı.4 yıl aşı kullanmıştım işe yaramamıştı bırakmıştı .gebelikte herhangi bir ilaç verdi mi doktorunuz acaba?

Selam canım 4 yıla yakın kullandım aşı bana faydası dokunmadı her gün ekstra ilaç kullanmaya devam ettim ama yan etkisi de olmadı

Merhaba şans eseri bende hamilelik ve emzirme dönemi boyunca hiç ürtiker olmadı ve ilaç kullanmak zorunda kalmadım. Yardımcı olamadım size ama çok zor bir durum hamilelik daha da zorlayıcı anlayabiliyorum. Kadın doğum uzmanınız ne diyor? Eğer mecbur kalsaydım durumun onay verdiği ilaçları kullanırdım mecburen. İnşallah azalır şikayetleriniz

Bende 15 gün kullanmadım idare ettim tüp bebek yaptığım için verdikleri progestan iğnelerinin yan etkileri ürtikermiş her yerim döktü çok zorlanıyorum iğneyi de bıraktırmıyorlar 12 hafta kullanmak zorundayım Gerçekten çok moralim bozuk mecburen kullandıracaklar heralde.iğne olmasam idare ediyordum iğneler mahvetti

Merhaba çok geçmiş olsun. Hayır cildiye doktorum zyrtec gebeler için uygun diye onunla devam etmemi istedi. Xolair iğneme hala devam ediyorum. Kadın doğum doktorum kaşıntı için herhangi bir ilaç vermedi. Eskisine göre daha az kaşınıyorum.

Zyrtec bana da güvenli dedi ama ilk 3 ay yine kullanmamaya calıs baktın kötüsün mecbur kullanacaksın dedi gerekirse hergün defi. Siz be zaman kullandınız peki

Ben xolair iğne oldum ama fayda etmedi yıllarca onu kullandığomda yine her gün levmont almaya devam ettim.her yerim döktü sizce kullanayım mı zrtyec . Güvenli gözüküyor ama gebeler üstünde araştırma yapılmadığı için zor durumda kalanlara veriyoruz mecbur kalırsan kullanacaksın dedi.üstüne iğneleri olunca alerjim azdı yoksa 15 gün içmeden geçiriyodum süreci progesteron alerji yaptı

Zyrtec bana da güvenli dedi ama ilk 3 ay yine kullanmamaya calıs baktın kötüsün mecbur kullanacaksın dedi gerekirse hergün defi. Siz be zaman kullandınız peki
Canım benim daha 2 ay oldu gebeliğim bu 2 aydır her gün 1 tane kullandım devam ediyorum ama bence siz yine de cildiye doktoru ya da kadın doğum doktoru onayı olmadan almayın çünkü progestanda kullanıyorum dediniz ikisi bir arada nasil olur bilemedim. Ben zyrtec kullanınca rahatlıyorum birde bol bol nemlendirici kullanıyorum kaşınan yerlerime.

Benim de sanırım 4-5 haftalık su an doktora gidip alacağım doktor yazmıştı zaten.İçimi rahatlattın Allah razı olsun canım ben dedim zrytec de vermezlerse mahvolurum.gebeliğin basında yasak sanıyodum doktor zor da kalırsan iç dedi zaten.yaşamayan bilemez gerçekten.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum bebeğini

Zor bir durum hamilelik zaten stresli bir süreç ama şuan için kullanmaya mecbur görünüyorsunuz . Zaten drunuz da zorda kalırsan kullan demiş. İçinizi ferah tutun bence. Hamilelikte stres de çok kötü etkiliyor süreci ve bebeği. Bağışıklığınızı düşürmeyin stres yapıpta. İnşallah sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza

Ne demek canım Bana da doktorum sen iyi olmazsan strese girersen bebekte strese girer mutsuz olur dedi o yüzden mecbur kalınca kullan dedi bana da mantıklı geldi kullanmadıkça huzursuz oluyordum çünkü Aminn sağol canım senin de Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun

Yarın 2. Doz Xolair aşımı yaptıracağım.ara ara ellerimde çıkan kaşıntılar son 3 gündür hiç olmadı. Hala Regl olamadım umarım gecikmez aşı sizlerin Regl düzeninizi etkiledi mi?

Yarın 2. Doz Xolair aşımı yaptıracağım.ara ara ellerimde çıkan kaşıntılar son 3 gündür hiç olmadı. Hala Regl olamadım umarım gecikmez aşı sizlerin Regl düzeninizi etkiledi mi?
Benim regl düzenimi hiç bozmadı canım. Herhangi bir zararını görmedim. Benimde aklımda bazı sorular var aşıyla ilgili. Bugün tanıdık bir eczacıya danıştım hamileyim hem xolair hem zrytec kullanıyorum sence zararlı mı dedim bana cok fazla kullanıyorsun dedi en azından 1 tanesini kullan dedi. İğneyi bırakcam sanırım zrytec ile devam edicem gibi. Kafam cok karışık ya

Aslında sadece zyrtec ile idare ediliyorsan belki hamilelik süresinde aşıya ara verebilirsin. Valla ben de kendi eczacıma sordum ama bi duraksadı cevap vermeden önce neden başladın ki dedi, ben de geçmiyordu bir türlü ürtikerim dedim. Sonra sanırım benim endişeli yüz ifademi görünce rahatlatmak için şimdiye kadar kötü bi şey duymadım kullananlardan dedi

Başladım bir kere ilaçları bırakabildim en azından ilk seferde. Bu beni motive ediyor şuan açıkçası. Umarım 6 aydan sonra aşısız idare edebilir seviyeye gelirim

İşte kimseden net bir cevap alamıyoruz bilmiyorum deyip geçiştiriyorlar. İçini rahatlatacak bir şey duyamıyoruz yani. Öyle yapcam sanırım sadece ilaç ile devam edecegim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…