kruger de morfolojisi 0 olup da ivf i başarılı olan var mı?

selam canim, Allaha cok sukur pozitif sonucum, 0 morfoloji ile..kimse moralini bozmasin olacagina hep inandim Allah yuzumuzu guldurdu..insallah sonuna kadarda boyle gider..darisi tum isteyenlerin basina insallahhhhhhhh

canım çok sevindim gözün aydınn rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah
sizin gibileri görünce çok seviniyorum
bizimde morfoloji 0
dün yumurta toplama işlemi oldu 19 yumurtadan 6 sı döllendiş
bana az geldi biraz moralim bozuldu
senin kaç yumurtan vardı döllenen canım
dualarını eksik etme canım bende alıyım pozitif sonucu hayırlısıyla
3. tüp denemem benim

cok cok tesekkur ederim canim, insallah sonuna kadar gideriz saglicakla..aynen bende arar durudum hep morfoloji sifirla hamile kalanlari..cok sukur ilk denemede yuzumuz guldu, insallah seninde budafa yuzun guler tatlim, Allah yardimciniz olsun..6 yumi toplandi, doktor en basta dondurulmus transfer yapacagini soylemisti, ertesi gune 4 u dollendi 6. gune gelebilen 2 tanesi donduruldu ve 2 ay sonra transfer yapildi..guzel haberlerini bekliyorum seninde

Son düzenleme:

canım canı gönülden söylüyorum rabbim bebeğinle seni hiç ayırmasın inşallah
neden 2 ay bekledi canım birde ne güzel 6. güne gitmiş ben 5. güne bile gidemez benim yumurtalar heralde diye düşünüyorum
ben acıbadem maslakta oluyorum tedavimi sen nerde yaptırdın canım

cok sagol canim duygularimiz karsilikli:) Allahim kimseyyi bebesiz birakmasin bu yolda didinenlerin yardimcisi olsun..yurt disindayim canim, yumurta toplamdan sonraki ay yapacaktik ama benim yumurtlamamam gerekiyormus o ay igne kullaniyordum bunun icin dozu az gelmis ve yumurtlamisim, transferden once kanamam basladi ve iptal oldu. gecen ay denedik bizde..tuttu cok sukur..hep pozitifitim faydali oldugunu dusunuyorum sende simsiki saril bebisine, inancini yitirmee

canım çok soru sordum hakkını helal et canım
transferden sonra neler yaptın canım
özel olarak yaptığın bişey varmıydı

canım çok soru sordum hakkını helal et canım
transferden sonra neler yaptın canım
özel olarak yaptığın bişey varmıydı

rica ederim ne demek...ben 3 gun evdeydim yatakta yatmadim koltukta uzandim evde kalktim yuruyus yaptim, saglikli beslendim kabak cekirdegi ananas yedim, kayisi kurusu yedim kabiz olmamk icin..film dizi izledim dua ettim oyle gecti:) 4. gun ise basladim, ama isim yorucu degil..insallah tutar seninde canim..

inşallah canım mutlu haberi paylaşmak nasip olsun inşallah burda sizlerele

inşallah canım mutlu haberi paylaşmak nasip olsun inşallah burda sizlerele

selam canim, Allaha cok sukur pozitif sonucum, 0 morfoloji ile..kimse moralini bozmasin olacagina hep inandim Allah yuzumuzu guldurdu..insallah sonuna kadarda boyle gider..darisi tum isteyenlerin basina insallahhhhhhhh

Cnmmmm coookkkkk sevindimmm senin adina hayirlisi ile kucaginada alicaksin cnm,,, sen pozitiffffff oldun ve bak kazandinnn,, rabbin dileyen isteyen herkese versn cnmm....

Cnmmmm coookkkkk sevindimmm senin adina hayirlisi ile kucaginada alicaksin cnm,,, sen pozitiffffff oldun ve bak kazandinnn,, rabbin dileyen isteyen herkese versn cnmm....

cok sagol canim, tesekkur ederim...pozitif olmak birinci sart bu tedavide:) amin amin Allahim kimsenin kucagini bos birakmasinn

merhaba,

yumurtam yeterli büyüklüğe ulaşamdığından yumurtlama olmadı. doktor önce operasyonla polipi alacağız. snra yumurtalalarını buyuteceğiz ilaç tedavisiyle dedi. bu ilaç nedir? benim gibi olup hamile kalan var mı? bir de eşimin sperm testinde krugeri %3 çıktı %4 ve üzeri olması gerekiyormuş. tüp bebek yada aşılama dedi. bizim gibi olan ve hamile kalan var mı merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…