kruvaze perde kullananlar...

çok hoş olmuş değişik hava katmış eve güle güle kullan canım

angelim cok güzel olmus.. zaten evini cok begenıyordum eminim bunla daha bir güzel olmustur..
inş bende yaptırmak istiyorum ev bitince ama ortasındakı cekmeli (adını bilmiyorum ) onu nasıl yıkıcaz ki.. camasır makinesine atılmaz heralde.. mutfagıma da katlamalı stor istiyorum ama işte yıkama sorunu kafamı allak bullak etti.

bu arada gülerek iyi günlerde huzurla kullan canım benim..:)

tatlım storu sılerek kullanıyorsun nemlı bı bezle.sonra tekrar yerıne takıyorsun.kullanılısı basıt.katlamalı storuda mekanızmasından cıkarıp makınada yıkayabılıyorsun.bazıları takarken zorlandıgını soyluyor bazılarıda kolay oldugunu soyluyor ama ben katlamalı kullanmadıgım ıcın blmıyorum tatlım.ama gorünümü çok şık.zahmetliyse bile değer diye düşünüyorum a.s.

arkadaslar bu perdenın mekanızmasında sızlerde de makara varmı ıp orayamı dolanıyor.az once bı yerde okuduguma gore ıkı cesıt mekanızma varmıs bırı makaralı bırı makarasız.bendekıde makaralı perdeyı sabıt tutmak gerekıyor cok oynatamıyorum makaraya ıp dolanıyor o zamanda. sızlerınkınıde merak ettım acıkcası.bılgılendırırsenız sevınırım.

canım benimkinde de makara var ama öyle ip dolanması filan olmuyor,anlamadım ne demek istediğini tam olarak??

canım benimkinde de makara var ama öyle ip dolanması filan olmuyor,anlamadım ne demek istediğini tam olarak??

cnm perdeyı bıraz yukarı kaldırınca yada ındırınce bazen makaranın etrafındakı ıp makaraya dolanıyor.daha sonra perdeyı oynatamıyorum sabıt kalıyor.aldığım perdecıye soyledım gelıp baktı ama perdeyı kaldırırken yukarı dogru korka korka kaldırıyorum.

hımmbilmiyorumkismile ben de olmuyor canım öyle bir sorun,gerçi çok da oynatmıyorum,öyle duruyor ama benim camım seninkine göre bayağı büyük,haliyle makaraların mesafesi de çok fazla ondan olabilir belki.ama çok güzel olmuş seninki de çok yakışmış,pişman olmadın dimi??opuyorumnanaktan

yok tatlım pısman olmadım.cok begenerek ve ısteyerek yaptırdım.perdecım duzenlendı onları osekılde bıraktım oynatmıyorum artık.sabıt bı sekılde duruyor.a.s.

kızlar bu modelin adı kruvaze perdemi ?
kusura bakmayın bende acemiyim biraz perde konusunda
bende bu modelden yaptırıyorum salonuma siparişi verdik dikiliyor.
bizim duvar 4.5 metre ortası fransız tülünden bu model olacak yanlarınada 2 renk fon beğendik alttada
stor var toplamda 850 tuttu. taçta %50 indirim vardı orada yaptırıyoruz.
kızlar bu fiyat nasıl sizce bu piyasayı pek bilmediğimden indirimde vardı aldık.
bitince fotosunu koyarım

Son düzenleme:
benim oturma odam da kruvaze perde ..

ama mekanizmalı değil..

ben memnunum ..

ama mekanizmalı olanların kullanımı nasıldır bilemiyorumbilmiyorumkismile

cnm bana göre fiyatı normal.yan fonlarda var diyorsun.ucuz da değil pahalı da değil cnm.bu arada bitince muhakkak fotosunu beklıyorum buraya tatlım.şimdiden güle güle kullan tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…