kruvaze perde kullananlar...

buda benim perdem kızlar

buarada dün ilk defa yıkadım makineden çıkarır çıkarmaz astım ütü filan gerektirmedi ve hiç de korkulduğu gibi olmadığını bir kez daha anladım,acayip kolay takıldı çünkü.

Cambaz perdelerine bayıldım tek kelimeyle süperrrrrrr:)
Kesinlikle ciddi ciddi düşünüyorum ben de.
Ama bir şey sormak istiyorum arkadaşlar:
Bunun altına tül perde yaptırsam,üzerine bu perdeden yaptırsam nasıl olur acaba?
Hani fon perde gibi yani.
Bir de bunun yanlardan o duruşu falan nasıl ayarlanıyor,nasıl takılıyor bu perde?

canım bence hoş olmaz sen burdakiler gibi yaptır yinede
yanlarınada istersen fon yaptırırsın

sağolun kızlar hepimiz güle güle kullanalım esrant bunun yanında tıpkı storlarda olduğu gibi bi makara sistemi var onu çekiyosun perde aşağı inip kalkıyor,çok basit yani.
ama tülün üzerinde bu nasıl olur bilemeyecem,pek aklıma yatmadı gibi sankibilmiyorumkismile

CAMBAZ.TAN VE ANGEL ARKADAŞLARIM PERDELERıNıZE BAYILDIMM CANLARIM ÇOK GÜZELLER GÜLE GÜLE KULLANIN ıNŞAALLAH...kaydirigubbakcemile2

angel 86 gösterdiğin perde benim evin aynısı fotosunu çeksem tığkısının aynısı ben,mki fransız tülü yalnız üzeri kendiliğinden pullu olanlar vaya ben yıkatmada onlar çıkratıyo takıyo ben yıkıyorum ne diy uğraşıyım denemedim hiç çıkarıp takmayı eee her güselliğin bir derdi oluyo ama süper görüntü tavsiye dederim bence güsel ben memnunum...

fotosunu koysaydın bende gorseydım keske :gitme: benimki sade pullu değil.ama emınımkı senınkılerde cok hostur.ekle de bızde gorelım ....a.s.

arkadaşlar bişey sormak istiyorum bu perde kornişemi takılıyo normal tül perde gibimi takılıyo:kedi:

selam arkadaşlar benim perdelerde geldi sonunda
evim biraz dağınık orta sehpayıda bebek olduğundan misafir yokken ortaya değilde camın önüne koyuyorum fotoları çektikten sonra aklıma geldi. idare ediverin artık. :))

gnydn64 cnm ıyı gunlerde kullan çok şık duruyor.çok hoş olmuş.
saha'cım kornişin olduğu yere baska bı mekanızma monte edıyorlar.o da korniş gibi onun boyutlarında.perde cırt cırtlı.o mekanızmaya yapıştırıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…