Ksa dnem Askerlik...

:roflol: yazık baban iyi birsey demiyormus:kedi:

bide uykum hafiftir eskiden beri odama götürceklerinde basıyomuşum çığlığı=)
yazık valla babama kaydirigubbakcemile3 bide nerdeyse ortaokula kadar gece karanlıktan korkup babamla yatma huyum vardı malum kız babaya asık büyüyo annem yalnız yatardı=))
eziyetmiş valla

bütün duygusallıklarını bitirmişsin ailenin sırnaşık şey

kızlar yaa sizinkide askerliğe alısıp halinden memnun mu? bugün kocacım biraz soguktu. mac izleyecez diye hemen kapattı benim evdeki misafirleri bahane ederek :çok üzgünüm:

oyy oyyy tam sevme zamanlarıı
babası için ne zordur simdi
gözünün önünden gitmiyordur kızları

ewet cnm ya esim le telden yada msn qörüstümzde direk kızlarını soruyor benim pabuc dama atılıyor :gitme: kzıalrıma iyi bak kzılarımı cıok özledim falan bend ebeni diyince seni de coooook özeldim karıcıqm diyor

kızlar yaa sizinkide askerliğe alısıp halinden memnun mu? bugün kocacım biraz soguktu. mac izleyecez diye hemen kapattı benim evdeki misafirleri bahane ederek :çok üzgünüm:

benimkide aynı hatta gecen gün maç vardı aramayı unuttu beni
onun alıştığını hissettikçe benimde aglama krizlerim geçiyo

benimde tam tersi. o alısınca ben beni eskisi kadar düşünmüyor mu diye daha cok üzülüyorum

benimkinin giderken psikolojisi cok bozuktu gecen hafta elazıgdan dagıtılırken çok berbat konusuyodu biraz düzeldiğini görünce rahatlıyorum ama gittiği yerle alakalı tabi
oda istanbula gitseydi belki takardım kafama.
bide biz çok ilgi bekliyoruz ama onlar hiç okadar ince düşünemiyolar
o belki sana iyilik yaptıgını hatta ay ne anlayıslı kocam var dediğini zannediyodurfisfisfis
erkeklerin doğasında var bu hepsi aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…