Ksa dnem Askerlik...

Hoşgeldın canım, Hepimizi Allah kavustursun..
Çok sanslısın esın guzel yere dusmus.. benım esım hakkarı cukurca da ...
Ama genelde bızım gııb az sayıdakıler harıc genelde kısa donemler guzel yerlere cıkıyor.. :çok üzgünüm:
Insallah dagıtımdan sonrada guzel bı yere gıder eşin...

Haklısın cnm görüşememek dışında biz şanslıyız.
Aslında benim gördüğüm kısa dönemlerin çoğunu doğu ve güneydoğuya göndermişler.
Biz hep o tarafları bekliyorduk yarım saat geç öğrenebildik
O arada baktığımız herkes güneydoğu ve doğuydu
Kütahya çıkınca çok şaşırdık.
Allah hepimize ve tüm askerlere yardım etsin.
Peki siz rahat görüşebiliyor musunuz?

Sizin ne güzel çabuk belli olmuş.Bize son hafta belli olacak diyorlar
Bir de havacı uzak yerler de çıkabilir, Diyarbakır Batman gibi. Bakalım artık hayırlısı

cnm bizimki daha belli olmöadı teqmenlik sınavınıkazandı anakra qitmesi qerekirm
iş orda nereye qider bilmiyorum insallh doquya cıkmaz ya kayseri cıksa yada anatalya cevresi cıksa insalllh

cnm bizimki daha belli olmöadı teqmenlik sınavınıkazandı anakra qitmesi qerekirm
iş orda nereye qider bilmiyorum insallh doquya cıkmaz ya kayseri cıksa yada anatalya cevresi cıksa insalllh

İnşallah cnm Allah gönlüne göre versin.
Bizim de Kayseriye çıkma ihtimali varmış bana o taraflar çok uzak geliyor.
İnş hepimizin istediği yerlere çıkar biraz fazla uçuyorum ama umut işte:Saruboceq:

İnşallah cnm Allah gönlüne göre versin.
Bizim de Kayseriye çıkma ihtimali varmış bana o taraflar çok uzak geliyor.
İnş hepimizin istediği yerlere çıkar biraz fazla uçuyorum ama umut işte:Saruboceq:

ne qüzel işte kayseri cıksa orası iyi ve rahat keske esimde oraya cıksa istiyorum ama kısmet insalllh cıkar insallah herkes öyle cnm ya umuta qüveniyor insalalh umutlarım yıkılmaz

Vallahı canım esımde kendı sırasındakılerın onunda ve arkasındakılere baktı hep edırne balıkkesır denızlı ıstanbul hep batıydı bızımkı hakkarı..
Ikı gunde bır gorusebılıyoruz genelde... bazen ıkı gun arayamadıgı da oluyor malesef..
ama dagıtım olucak 1 hafta sonra ondan sonra karakollara dagıtılacaklar cevredekı.. daha mı ıyı olur daha mı kotu bılemıyorum belkı daha rahat gorusebılcez ama guvenlık acısıdan suan bulundugu karargah oldugu ıcın elbettekı daha guvenlı..
Ama Allahtan hayırlısı yapacak bırsey yok bakalım ne yapacak...

Hepsi Allah'a emanet canım. İnşallah rahat bir yere düşer de için rahat eder.

bilmiyorum kafasındaki ne ben artık kendımı mahvetmiycem olan hep bana oluyo
doğuya gitmesini bana koz kullanıyo resmen . naz filan degil bu kapris ya eziyet ya

üzülüyoruz yokluklarında dahada üzüleceğiz.ama birde onlar üzdü mü napalım ölelim mi yani.zor durumda olabilirler ama üzeceklerine özlesinler...

benm esimde yüksek lisansı okuyor 1 senesini bitidi 2 sene dondurdu kısa dönem kalkacak olunca hemen basvuru yaptı eninde sonunda qidecek ler yani

bende öyle diyorum elinde sonunda gidiceksin daha ne bekliyorsun diyorum
bu ağustosda gidicekti başvuru yapmıştı haziranda kısa dönem in kalkma haberleri yayınlandığında
sonra kabul edilmeyince hemen tekrar tecil ettirdi
sinir olmuştum
seneye kaldı bizim askerlik artık

hayırlısı olsn cnm ondada hayır vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…