- Konu Sahibi divine_time
-
- #3.241
ama askerliğin sonlarına doğru izine çıkarırlarmış bi iki kezde olsa.
o zaman bulurlarmış birer tane esmer güzeli!!! allah varyaa asker masker demem koyarım kapıyaklava:
hem bizde yalnızız bikere onlar bizden korksun boşta olan biziz ya dışarısı güzel güneş cıvıl cıvıl heryer onlar korksun be a aa aaa
bnmki korkuo zatennnn dioki burdayken fikirlerim deişmesini sağlama dio
hem bizde yalnızız bikere onlar bizden korksun boşta olan biziz ya dışarısı güzel güneş cıvıl cıvıl heryer onlar korksun be a aa aaa
benimkininde ödü kopuyo her aradığında gece sakın çıkma dışarı hatta lazım olmadıkca cıkma diyip duruyo makyaj yapmıyosun demi bile diyo :sm_confused:
bnmkide acık giyinme dio sanki o gidince dolabımı deistirdim onunlayken ne giyoyasam onları giyorum ve tatil olmama ragmen evden dısarı cıkmıorum vallaa cıksam nerden haberi olcak ama bnm ona olan saygım sevgim cok buyuk oyuzden elimden geleni yapıorum içi rahat etmesi için
valla bende bi para çekmeye gidemedim 2 haftadır evime en yakın bankamatık alışveriş merkezinde aklı kalır diye gitmiyorum zaten birlikte giderdik oralara hep şimdi gidersem içim acır oturur ağlarım ortalık yerde
kızlarrrr onlar sevgilim aklı bende kalır diye izine cıkmayacak mı gezmeyecek mi sizde gezinn aaaaaaa
kızlarrrr onlar sevgilim aklı bende kalır diye izine cıkmayacak mı gezmeyecek mi sizde gezinn aaaaaaa
yani aynı sey ona olsa ben askerde olsam o cıkar gezer tabiki aldatmaz die dusunuorum ama gezer yani sorada acıklaması ee napıyım kafamı dagıtmak zorundaydım yoksa kötü oluodum der eminimmmmm
güzel acıklama :1rolleyes:
benimde kocamı görmeme 3 gün kaldı. karnım agrıyor umarım hastalanmam hastalanınca sivilceler cıkıyor rengim atıyor o halde cıkmak istemiyorum karsısına kafamçokkarıştı
o yokken neden herşey berbat gidiyokötükedihüsobıktıımmm:çok üzgünüm:noluyo banalaelaelaelaelae
öyle tahmin ediyorum.eğitimlerden fırsat bulamıyolardır.çok kötüyüm ya ruh halim patlamaya hazır bomba gibi,boğazımda düğüm oluyo ağlamam.yarını bekleyelim off:Saruboceq:yarın ararlar canım burdan yazalım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?