Ksa dnem Askerlik...

ama askerliğin sonlarına doğru izine çıkarırlarmış bi iki kezde olsa.
o zaman bulurlarmış birer tane esmer güzeli!!! allah varyaa asker masker demem koyarım kapıyaklava:

:1shok: kız sus ağzından yel alsın yapmazlar yaaa :uhm: bende koyarım valla haa evli mevli demem :dilcikar:

hem bizde yalnızız bikere onlar bizden korksun boşta olan biziz ya dışarısı güzel güneş cıvıl cıvıl heryer onlar korksun be a aa aaa

benimkininde ödü kopuyo her aradığında gece sakın çıkma dışarı hatta lazım olmadıkca cıkma diyip duruyo makyaj yapmıyosun demi bile diyo :sm_confused:

bnmkide acık giyinme dio sanki o gidince dolabımı deistirdim onunlayken ne giyoyasam onları giyorum ve tatil olmama ragmen evden dısarı cıkmıorum vallaa cıksam nerden haberi olcak ama bnm ona olan saygım sevgim cok buyuk oyuzden elimden geleni yapıorum içi rahat etmesi için

valla bende bi para çekmeye gidemedim 2 haftadır evime en yakın bankamatık alışveriş merkezinde aklı kalır diye gitmiyorum zaten birlikte giderdik oralara hep şimdi gidersem içim acır oturur ağlarım ortalık yerde

valla ben agladımmm gercekten teyzemlerle mecburen gittim resmen oturdum agladımm cok zor hiç tavsiye etmem

yani aynı sey ona olsa ben askerde olsam o cıkar gezer tabiki aldatmaz die dusunuorum ama gezer yani sorada acıklaması ee napıyım kafamı dagıtmak zorundaydım yoksa kötü oluodum der eminimmmmm

güzel acıklama :1rolleyes:
benimde kocamı görmeme 3 gün kaldı. karnım agrıyor umarım hastalanmam hastalanınca sivilceler cıkıyor rengim atıyor o halde cıkmak istemiyorum karsısına kafamçokkarıştı

yaaa sacmalamaaa onun simdi seni görmesi yeter onun icin seninde öle diilmi nesekilde görürüsen gör yeterki öle düsünmümusun...ben sahsen yeterki göriyim isterse 1 aydır yıkanmıo olsun yüzü sivilce olsun allahım keske görebilsemmmm 145 gun sora işallahhh

öyle tahmin ediyorum.eğitimlerden fırsat bulamıyolardır.çok kötüyüm ya ruh halim patlamaya hazır bomba gibi,boğazımda düğüm oluyo ağlamam.yarını bekleyelim off:Saruboceq:yarın ararlar canım burdan yazalım inş

evet evet cnm cok dua et işallah aararlar ikiside ya ben unuttum kususra bakma seninki nerdeydi tekirdağmı?

valla bende çırasını yakarım oöyle bişi yaparsa .burda ben evden dışarı adım atmak istemezken birde askere giden adam böyle bişi yaparsa yuh o adama.yapsak haberleri olmaz ama biz yapamayız gittiğimiz yerden bile zevk almayız.onlar olsa en ufacık firsatı değerlendirir.kuzenlerimden biliyorum.hepsi aynı be.askerde çarşı izninde yaptığını nerden duycaz.düşüncesi bile bizi yıkarken,oturup ona acıyamam zavallı ne ruh halindeydi kimbilir diye.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…