- 29 Nisan 2007
- 6.171
- 6
- 358
- Konu Sahibi divine_time
-
- #3.281
1saat 20 dk sonra 144 kalacak safak.
iyi geceler kızlar ben cıkıyorum.........
izni kastedıyorsun dımı seyma :)
seninki nerde askerdi cnm
şafak 20 hihoyyytopuyorumnanaktandenizliye aşkımın memleketine selam olsunyerimseniben:teselli:
Günaydın kızlar
şafak 144
moralim benimde bozuk malesef
sevgili eşimle kavga ettim
sabah aramadı beni:::(((((
Günaydın kızlar
şafak 144
moralim benimde bozuk malesef
sevgili eşimle kavga ettim
sabah aramadı beni:::(((((
canım askeriye biraz stresli oluyor sanırımcanım benim ya bizde de durum aynı :a015:kelin ilacı olsa ahh
desene herkeste bir gerginlik var senağlamagünaydınn kızlarrr
bende kötüyüm 2 gündür dirimcim
bende dün kardesim yüzünden tartıstık. hem kardesim hem esim ikiside gergin ortada ben kalıyorum offffff
canım inşallah o günleri bizde görürüz opuyorumnanaktanşafağımızzz 22turkbayragi 12 den sonra son 3 hafta darısı tüm bekleyenlere..geçiyor günler bakalım
canım bende alttan alan bir tip değilim malesef :umursamaz:dirimcim hiç sıkılma boşver.dün bizde kavga ettik beyefendiye soru sorulmasına bilee tahammülü yok başladı ben zaten şöyleyim böyleyim...sonrada teli yüzüme kapattı.bidaha aramıycam dio.valla sinirimden özlemiorum bile adamı.daha da çok burnu sürtsün istiorum .alttanda alan bi tip değilim.yaptığı yanlışın bedelini biraz ödesin askerde diye hep onu düşünmeliyim.o benim burda ne halde olduğumu düşünüyo mu acaba.....lmaz:
günaydın canım arayamıyordur sanırım :sm_confused:günaydın kızlarrrr....bende 2 gundur hiç konusmuyorum aramıyor yada arayamıyor bilmiorum((
günaydnn ..
oo kızlar ne oluor yaaa ne bu kavgalar tartşmalar askerdekende mi rahat brakmıcaz birbirimizi:))
bende gidince diorm belki 2.baharımızı yaşarz :) sinirler gider bendeki diorm ama okudukça korktm vallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?