Ksa dnem Askerlik...

Günaydın kızlar
şafak 144
moralim benimde bozuk malesef
sevgili eşimle kavga ettim
sabah aramadı beni:::(((((

Günaydın kızlar
şafak 144
moralim benimde bozuk malesef
sevgili eşimle kavga ettim
sabah aramadı beni:::(((((

günaydınn kızlarrr
bende kötüyüm 2 gündür dirimcim
bende dün kardesim yüzünden tartıstık. hem kardesim hem esim ikiside gergin ortada ben kalıyorum offffff

canım benim ya bizde de durum aynı :a015:kelin ilacı olsa ahh
canım askeriye biraz stresli oluyor sanırım
bende alttan alamıyorum :sm_confused:

günaydınn kızlarrr
bende kötüyüm 2 gündür dirimcim
bende dün kardesim yüzünden tartıstık. hem kardesim hem esim ikiside gergin ortada ben kalıyorum offffff
desene herkeste bir gerginlik var senağlama

şafağımızzz 22turkbayragi 12 den sonra son 3 hafta darısı tüm bekleyenlere..geçiyor günler bakalım
canım inşallah o günleri bizde görürüz opuyorumnanaktan

dirimcim hiç sıkılma boşver.dün bizde kavga ettik beyefendiye soru sorulmasına bilee tahammülü yok başladı ben zaten şöyleyim böyleyim...sonrada teli yüzüme kapattı.bidaha aramıycam dio.valla sinirimden özlemiorum bile adamı.daha da çok burnu sürtsün istiorum .alttanda alan bi tip değilim.yaptığı yanlışın bedelini biraz ödesin askerde diye hep onu düşünmeliyim.o benim burda ne halde olduğumu düşünüyo mu acaba..... lmaz:

canım bende alttan alan bir tip değilim malesef :umursamaz:
oturduğun yerden aramak çok mu zor dedi bana ya klava:
bende zorsa arama dedim
sinirlenince gözüm bişey görmüyor :kedi:
sabahta aramadı zaten
aynen ben sanki burda zil takıp oynuyorum
çok mutluymuşum gibi bide iyice moral bozuyor

günaydın kızlarrrr....bende 2 gundur hiç konusmuyorum aramıyor yada arayamıyor bilmiorum((
günaydın canım arayamıyordur sanırım :sm_confused:
inşallah bugün arar canım

günaydnn ..
oo kızlar ne oluor yaaa ne bu kavgalar tartşmalar askerdekende mi rahat brakmıcaz birbirimizi:))
bende gidince diorm belki 2.baharımızı yaşarz :) sinirler gider bendeki diorm ama okudukça korktm vallah

günaydnn ..
oo kızlar ne oluor yaaa ne bu kavgalar tartşmalar askerdekende mi rahat brakmıcaz birbirimizi:))
bende gidince diorm belki 2.baharımızı yaşarz :) sinirler gider bendeki diorm ama okudukça korktm vallah

günaydın canım
biz geldikten sonra ikinci baharı yaşayacağız klava:
askerdeysen çok stresli oluyorlar,biz bide uzaktayken telefonda çok tartışırız
herkes böyle değil tabi :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…