- Konu Sahibi divine_time
-
- #3.301
evet her yerde farklı olabılıyor... a.sgünaydın..
kıslar bu yemin torenlerı her yerde farklı mı oluyo??
rüyamda beni tanımıyomuş gibi yapıyodudelikafadulden bi kızın fotoğraflarını almış çok güzel kız diyip duruyodudelikafadulden bu ne ki şimdi-tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3sinirler yıprandıda o yüzden .herkesde öyle olcak diye bişi yok.ama kocamla ben öyleyim.o orda çektiği sıkıntıyı benden çıkarıyo.benim üzüntüm bana yetiyo zaten.bende burda çileden çıkıyorum
ona gerekliydi böle bişi oh olsun
kaydirigubbakcemile2
heryerde farklı oluyor canımgünaydın..
kıslar bu yemin torenlerı her yerde farklı mı oluyo??
:çok üzgünüm:rüyamda beni tanımıyomuş gibi yapıyodudelikafadulden bi kızın fotoğraflarını almış çok güzel kız diyip duruyodudelikafadulden bu ne ki şimdi-tatlicadiarzu-
canım dağıtım belli oldu mu?:kedi: cuma günü yemin töreni var ve eşim geliyor yuppiiiii 3 gün beraberiz zemuszemus alıp gelcem eşimi inşalşlah :asigim:
evet canım doğrudirimcim dağıtımlar eylüldeymiş zemuszemus yemin töreni izni alıyor ev izniyolar galiba yakınlarından biri giderse alıp eve götürebiliyorlarmış
günaydnn ..
oo kızlar ne oluor yaaa ne bu kavgalar tartşmalar askerdekende mi rahat brakmıcaz birbirimizi:))
bende gidince diorm belki 2.baharımızı yaşarz :) sinirler gider bendeki diorm ama okudukça korktm vallah
alkisalkisalkiscanım ilk günler hiç kavga olmuyor söylemedikleri kadar sevgi sözcükleri söylüyorlar ama 10 günün sonunda bunaldıkları için bize catmaya baslıyorlar
rüyamda beni tanımıyomuş gibi yapıyodudelikafadulden bi kızın fotoğraflarını almış çok güzel kız diyip duruyodudelikafadulden bu ne ki şimdi-tatlicadiarzu-
alkisalkisalkis
canım bu olayı sende çözmüşsün
arkadaşların gazına da geldim asker o aramadı ben arayım dedim
pişman etti beni,aramam da aramam
çok sinirliyim lülülülülülü
:kedi: cuma günü yemin töreni var ve eşim geliyor yuppiiiii 3 gün beraberiz zemuszemus alıp gelcem eşimi inşalşlah :asigim:
:lepi: ohhh 3günün tadını cıkartın. benimde esimi görmeme az kaldı 2 gün sonra bende yanına gidecemhihoyyyt
ne güzel canım ya sositososito
:1hug: :asigim: ne kadar arada atıssakda onu cok seviyorum :asigim: az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?