Ksa dnem Askerlik...

sinirler yıprandıda o yüzden .herkesde öyle olcak diye bişi yok.ama kocamla ben öyleyim.o orda çektiği sıkıntıyı benden çıkarıyo.benim üzüntüm bana yetiyo zaten.bende burda çileden çıkıyorum
ona gerekliydi böle bişi oh olsun
kaydirigubbakcemile2

rüyamda beni tanımıyomuş gibi yapıyodudelikafadulden bi kızın fotoğraflarını almış çok güzel kız diyip duruyodudelikafadulden bu ne ki şimdi-tatlicadiarzu-

günaydın..
kıslar bu yemin torenlerı her yerde farklı mı oluyo??
evet her yerde farklı olabılıyor... a.s
rüyamda beni tanımıyomuş gibi yapıyodudelikafadulden bi kızın fotoğraflarını almış çok güzel kız diyip duruyodudelikafadulden bu ne ki şimdi-tatlicadiarzu-

Ay oyle ruyalara bende goruyorum yaaa.... sınır oluyorum... :mymeka:

:kedi: cuma günü yemin töreni var ve eşim geliyor yuppiiiii 3 gün beraberiz zemuszemus alıp gelcem eşimi inşalşlah :asigim:

şaka mı bu ya.. noluyo bana bigün uyanıyorum gelsin diye yollarını bekliyorum.bişi duyduğumdada günler geçmesin istiyorum.buyrunnnnnnnnn

kaydirigubbakcemile3

günaydın..
kıslar bu yemin torenlerı her yerde farklı mı oluyo??
heryerde farklı oluyor canım

:çok üzgünüm:
Allah korusun ya,ben çok şükür böyle rüyalar görmüyorum
görseydim başının etini yerdim kesin

:kedi: cuma günü yemin töreni var ve eşim geliyor yuppiiiii 3 gün beraberiz zemuszemus alıp gelcem eşimi inşalşlah :asigim:
canım dağıtım belli oldu mu?

dirimcim dağıtımlar eylüldeymiş zemuszemus yemin töreni izni alıyor ev izniyolar galiba yakınlarından biri giderse alıp eve götürebiliyorlarmış

dirimcim dağıtımlar eylüldeymiş zemuszemus yemin töreni izni alıyor ev izniyolar galiba yakınlarından biri giderse alıp eve götürebiliyorlarmış
evet canım doğru
eşimin gittiği yerde dağıtımı yakın yerlere yaptığı için
3 günü yolda geçirmemek adına bende askerlik yaptığı yerde çıkaracağım kafamçokkarıştı

günaydnn ..
oo kızlar ne oluor yaaa ne bu kavgalar tartşmalar askerdekende mi rahat brakmıcaz birbirimizi:))
bende gidince diorm belki 2.baharımızı yaşarz :) sinirler gider bendeki diorm ama okudukça korktm vallah

canım ilk günler hiç kavga olmuyor söylemedikleri kadar sevgi sözcükleri söylüyorlar ama 10 günün sonunda bunaldıkları için bize catmaya baslıyorlar

canım ilk günler hiç kavga olmuyor söylemedikleri kadar sevgi sözcükleri söylüyorlar ama 10 günün sonunda bunaldıkları için bize catmaya baslıyorlar
alkisalkisalkis
canım bu olayı sende çözmüşsün
arkadaşların gazına da geldim asker o aramadı ben arayım dedim
pişman etti beni,aramam da aramam
çok sinirliyim lülülülülülü

bende 3 gündür bu sekilde kabuslar görüyorum. ilk gün üstüme kuma geldi ikinci gün baska bir kız arkadası oldugunu gördüm dünde bikini bir kızın resmini dolabında sakladıgını gördüm kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3 bakalım bugün ne görecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…