- Konu Sahibi divine_time
-
- #3.321
bende 3 gündür bu sekilde kabuslar görüyorum. ilk gün üstüme kuma geldi ikinci gün baska bir kız arkadası oldugunu gördüm dünde bikini bir kızın resmini dolabında sakladıgını gördüm kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3 bakalım bugün ne görecez
canım şafak 144kafamçokkarıştıeee kızlar kacqün kaldı safak kac ben saymıyorum dedimya kac ayları kaldı yaaa
ve bu saat oldu aramadı:1shok:sıkıldım beklemekten ne biçim eğitimmişklava:
bnmkide hala aramadııı
canım şafak 144kafamçokkarıştı
4 gün sonra 140lı sayılar da bitiyor heheh
aksama kadar bekleyin canlarım. benimkide hergün saat 7-7,30 arası arardı dün 9,30da aradı. basım agrıyordu yatmıstım. elimde telefon uyuyup kalmısım
kafamçokkarıştıbenim esim gündüz hiç vakit bulamıyor belki seninkide yogunlasmıstır. bugün silahlarla egitime baslayacaklardı.
:gitme:bitmezmi bu qünler ya neyse qececek diyelim de qecsin saqol cnm ya
bnmkide 9 da arıo bekliorum hergece bakalım işalah bugun arar
kafamçokkarıştı
silahta mı veriyorlar:uhm:
:gitme:
:lepi: ohhh 3günün tadını cıkartın. benimde esimi görmeme az kaldı 2 gün sonra bende yanına gidecemhihoyyyt
onunda içi içini yiyordur arayamadım diye. bugün arar
senemciğim giderken ne ciciler yapıp götürmeyi düşünüyorsun?opuyorumnanaktan
benim esim gündüz hiç vakit bulamıyor belki seninkide yogunlasmıstır. bugün silahlarla egitime baslayacaklardı.
bugün 4. günCADIARZU öğlen araması lazımdı genelde 2-3 arası.artık aramaz offf ne diyeyim:1ninca:1 hafta olmasınımı bekliyo anlamadım belki de dediğin gibi yoğundur canım işallah yani:çok üzgünüm:
bugün 4. günCADIARZU öğlen araması lazımdı genelde 2-3 arası.artık aramaz offf ne diyeyim:1ninca:1 hafta olmasınımı bekliyo anlamadım belki de dediğin gibi yoğundur canım işallah yani:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?