Ksa dnem Askerlik...

kızlar telefon kulubesinde çok sıra oluyor eşim demişti.herbiri 5 dakika konuşsa düşünün artık
oda en iyi ihtimal 5 dakika
sizin arayacağınız bir telefon nosu yoksa zor yani
mesela ben eşimle konuşabiliyroum ama ben aradığım için
eşim arayamıyor

daha bana öle bi no vermedi ilk aradıgında sorucam

hımmm baskasını aramıs mı acaba? ulasacagın kimler var
pazar gunu boslar bnmkide aramıo ya herlde ogun arar die avutuyorum kendimi

sanmıyorum aradığını canım yapmazdı böyle CADIARZUaz daha bekliyim bari
yarın da aramassa delikafadulden5.gün olur hasta etti beni,haftasonuna kadar nasıl beklicem.arar aramaz numara almaya çalışıcam böyle olmuyosenağlama

ya kızlar bazen dusunuyorum dıyorum acaba sımdı gıttı hıc bı olay yok 5 ay boyle gececek sanıyorum ama yoksa 1-2 ay sonra bu tıp seyler cıkacakmı acaba sureklı catısmalara saldırılar, bırde karakola dagıtılacaklar yaa napıcaz bız, kotu seyler olmasından korkuyorum ya Allahım hepsını korusunnn.... dusnmek bıle ıstemıyorum yaa....

of sorma sadece dua edebilioruz elimzden bişey gelmio vee caresizlik beni delirtio burda olsa onu nasıl korurdum onun beni korudugu gibi herkese karsı gögüs gererdim ama orda o pisliklere karsı koruyamıorum bırak korumayı sıkıntısını bile paylasamıorum offf dayanamıorummm dayanamıorumm allahım kuvvet ver nolurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…