Ksa dnem Askerlik...

bana kulübe dedi ama belki ben yanlış anlamış olabilirm çıkan numaradan arasın demişti 2 dk konuşunca hiçbişey net anlaşılmıyo aceleden:1closedeyes:
deneyip görücem bakalım ilk defa arıcam bende nasıl bi yerdir telefon lar nasıldır,hiç konuşamıyoruzki:çok üzgünüm:bakalım bulabilcekmiyim onca kalabalığın içinden-tatlicadiarzu-

öyle çok sıra olduğu için bizde o şekilde konuşamıyoruz :çok üzgünüm:

öyle çok sıra olduğu için bizde o şekilde konuşamıyoruz :çok üzgünüm:

belki de verdiği numara senin dediğin gibi ailelerin aradığı telefondur,konuşamadıkk ki neyin ne olduğunu:a015:ama kulübe olsaydı çok zor ulaşıcağımı söylerdi en azından benceCADIARZU işallah senin dediğin gibi bir telefondur bu canım,yoksa ulaşmam çok zor..

canım inşallah kulube değildir numara
biraz önce aradım 13 dakika konuştuk neredeyse
düşürdükten sonra rahat oluyor yerimseniben
diğer türlü arayamıyorum diyor eşim
bizimkide tugay çok kalabalıkmış

Kızlar ya askerı doguda olanlar dusunsenıze 4,5 ay kaldı hıc gorusemıcez, sarılamıcaz, onları asker kıyafetlerı ıle goremıcez...
Hıc bu kadar ayrı kalmamıstım onu bırak bı gece bıle ayrı kalmamıstım.. nasıl gecıcek acaba bu zaman....

üzülme canım ayrılıklar sevdalrımızı güçlendirecek başka olumsuz birşey olmacakopuyorumnanaktan

doğudakiler askerliğin hakkını verenler.onun dışındakiler tabi biraz daha rahat.sıkın dişinizi kızlar.uzaklık bazen kıymet aşk ve bağlılık getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…