- Konu Sahibi divine_time
-
- #3.421
3 hafta cok az kaldı canımmm opuyorumnanaktan
günaydınn
canım az kalmışgünaydın canlar kaydirigubbakcemile2 şafağımızz son 3 haftaaaaaa:lepi: kaydirigubbakcemile2 sevgiyle kalın kaydirigubbakcemile2
yemin törenine az kaldı çok özledim,heycanlıyımgün gittim boyattım saclarımı. görüsmeye son 2 gün yerimseniben
yemin törenine 14 gün
canım çok sevindim adınagünaydın kızlar.okudum yazdıklarınızı hep dua ediyorum askerlerimiz için siz de edin yapabileceğimiz en iyi şey bu.tören şafak 14 şafak 142:asigim: Şenizdün akşam aradı aşkım nihayet nerdesin sen diye açtım telefonu elimde olmayarak eğitim gece bile sürüyomuş yürüyüşler vs..hemen tel no aldım artık ben arıcamopuyorumnanaktanmalesef bütün gece ağladım:çok üzgünüm:
Şafak 20....
günaydın kızlar.okudum yazdıklarınızı hep dua ediyorum askerlerimiz için siz de edin yapabileceğimiz en iyi şey bu.tören şafak 14 şafak 142:asigim: Şenizdün akşam aradı aşkım nihayet nerdesin sen diye açtım telefonu elimde olmayarak eğitim gece bile sürüyomuş yürüyüşler vs..hemen tel no aldım artık ben arıcamopuyorumnanaktanmalesef bütün gece ağladım:çok üzgünüm:
Cok sevındım canım.. bende bugun tel beklıyorum esımden aramzsa 3. guun olucak ..
Ama demıstı yemın torenıne hazırlanıyoruz dıye tlf lar dınlendıgı ıcın tam tarıhte soylemedı demekkı 2-3 gun fılan var heralde..
Umarım bugn arar..
pekı sana ne nosu verdı canım nasıl arayacaksın ?
kaydirigubbakcemile5saol dirimcimkaydirigubbakcemile5 akşam saatlerinde arıcakmışım.sesini duydum kendime geldim çok zormuş merakta kalmak
canım benim eşimde söylüyor
Cok sevındım canım.. bende bugun tel beklıyorum esımden aramzsa 3. guun olucak ..
Ama demıstı yemın torenıne hazırlanıyoruz dıye tlf lar dınlendıgı ıcın tam tarıhte soylemedı demekkı 2-3 gun fılan var heralde..
Umarım bugn arar..
pekı sana ne nosu verdı canım nasıl arayacaksın ?
kaydirigubbakcemile5
canım telefonlar genelde meşgul oluyor
sürekli araman gerekiyor
bana dün akşam 8 gibi ara dedi,8:30 da düşürebildim
yarımsaat uğraştım,telefonu alan bırakmıyor :kedi:
akşam 9 dan sonra rahat oluyor ama
10-15 dakika uğraşıyorum maksimum :asigim:
çok saol canım..senide arar eşin işallah. dediğin gibi hazırlıklar, eğitimler acaip yoğunlarmış,2 dk zor konuşmuşuzdur ama o bile içime su serpti 4 gün bekledim..
bana kulübe numarası verdi,başkası çıkar büyük ihtimal adımı soyadımı söylersin dedi
canım benim eşimde söylüyor
eğitimler yoğun diye
yemin törenine hazırlanıyorlar sanırım :asigim:
opuyorumnanaktan oleyy yarın eşim burda allah nasip ederse çok özledim yaaaa opuyorumnanaktan
canım dediğim telefon numarası yattıkları yerdeKlubelerın numaraları bende de var ama arasam kımse acarmıkı hem nereden bulacaklar kı esımı...
Sanırım dagıtımdan sonra ancak benım arama dururum olabılır.. cunku kucuk bı karakol olacak nıhayetınde.. kım kımdır herkes bılır ulasmak daha kolay olur heralde..
Çok soalun kızlar ayrıca..
Klubelerın numaraları bende de var ama arasam kımse acarmıkı hem nereden bulacaklar kı esımı...
Sanırım dagıtımdan sonra ancak benım arama dururum olabılır.. cunku kucuk bı karakol olacak nıhayetınde.. kım kımdır herkes bılır ulasmak daha kolay olur heralde..
Çok soalun kızlar ayrıca..
canım dediğim telefon numarası yattıkları yerde
klube değil yani
bir tane telefon koymuşlar
yanlızca dışardan aileler arasın diye.
arıyosun adını soyadını,biliyosan koğuşunu söylüyorsun
çağırıyorlar
ben bir kerede telefon klubesini aradım :kedi:
eşim beni klubeden aradı düşüremedi,hemen aradığı numarayı aradım
başka bir asker çıktı,o şekilde bulamassın
zaten telefon etmek için bir sürü kişi oluyor
çağırmazlar yani
cnm karakola düsücegini nerden biliosun bellimiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?