Ksa dnem Askerlik...

olsun canım en azından sesini duydun iyi oldugunu ögrendin. bende esime süpriz yapacaktım gelecegimi bilmiyordu ama beni oyuna getirip agzımdan kacırdım gelecegimi :sinifsinif: süprizim bozulduu sonra pis pis gülüyor

olsun canım en azından sesini duydun iyi oldugunu ögrendin. bende esime süpriz yapacaktım gelecegimi bilmiyordu ama beni oyuna getirip agzımdan kacırdım gelecegimi :sinifsinif: süprizim bozulduu sonra pis pis gülüyor

nekadar şanslısınız canım ya bende görebilsem keske. ilk hafta özlüyorum sanmıştım ama o özlem değilmiş asıl özlem yeni başladı. rüyamda görmek için dua edıyorum hergün

Benı de esım aksam ustu aradı bugun 3. gun du.. anca fırsat bulabılıyormus, sesı cok ıyıydı cok sukur.......
COk sevınclıyımmm :))

senem ewet valla sizin duyglarınızı paylşmak için bradaym biliorm ki bende aynı şeleri yaşayacağm yüreğim pır pır telefonun çalmasını bekleyeceğim

ben nişanlımın şimdiye kadar aradığı tüm ankerörleri kaydettim telefonuma o aradıgında hep askım canım bebeğim filan yazıyo sanki askerde değilde yakınımdaymış gibi..

ben nişanlımın şimdiye kadar aradığı tüm ankerörleri kaydettim telefonuma o aradıgında hep askım canım bebeğim filan yazıyo sanki askerde değilde yakınımdaymış gibi..

:dance: ne güzel yaa yerimseniben ben hepsini kadedecek olsam telefon hafızam dolu 20 tane ankesörlü telefon varmıs herseferinde farklı bir numaradan arıyor 212 olunca anlıyorum zemuszemus

:dance: ne güzel yaa yerimseniben ben hepsini kadedecek olsam telefon hafızam dolu 20 tane ankesörlü telefon varmıs herseferinde farklı bir numaradan arıyor 212 olunca anlıyorum zemuszemus

benim telefonumda 8 tane numara kayıtlı canım 0428 ihiç sevemedim görmek istemiyoru o numarayı.. bıde guzel bu melodı ekleyınce sankı 2 sokak ötemdekı evınde cepten arıyo gibi geliyo

sırnaşık şey evet 428 sevimsiz rakamlar sırnaşık şey
kızlarrrrrr 142 olmasına azzz kaldıııııııııııııııı:teytey:

sırnaşık şey evet 428 sevimsiz rakamlar sırnaşık şey
kızlarrrrrr 142 olmasına azzz kaldıııııııııııııııı:teytey:

ben 143 sayıyorum cnm . ona günlük yazıyorum buarada geldiğinde ona verıcem yada cok ısterse ara ara sayfalarını 10 15 tane postayla gonderıcem. ne hissettiğimi yazıyorum ona söyleyemedıklerımı anlatıyorum sankı karsımdaymıs gibi.biömür saklıycagım bişey olcak :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…