Ksa dnem Askerlik...

Allahım koruyacak hepsını.. toparlanalım bıraz.. boyle vakıt gecmez..

Damla uzun donemlere poset denıyor yanlıs olmasın :)

canım kısa dönemlere poşet deniyo yadırganmıyo senem arkadaşım sadece uzun dönemler 3 ay eğitim alıyolar komando jandarma oluyolar 27 gün yada 1 ay kısa sürede bizim kısa dönemler eğitim alıyo yerlerde süürünmyo koşuyolar sadece dağa çıkmıyolar genelde herkez lisans mezunu oldu için eğitimden sona herkezi gförev yerlerine yerleştryolar eğitim bittiği an onbaşı oluyolar yani kısa sürede rütbeleri takılıyo sonrasında çavuş oluyolar nöbetci rahat oluyolar sınıf öğretmenleri yerine göre eğitim veriyo elekkt mühnsleri genelde kendi uğraşlarını yapıyo yani kimseyi uzun dönemlerdeki gibi zorlamıyolar o yüzden uzun dönemler tiye alıyo ve poşet diyolar umarım kısaca anlatabilmişimdir

alkisalkisalkisşafak 19 :) sonunda yarabbim çoruma selaaaaaaammmmmmmmmhihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile5:dance::dance::dance:sırnaşık şeysırnaşık şey

Damla canım askerlık yapanların yazdıgı bı forumda okumustum orada uzun donemlere poset kısalara ıse pdrm denıldıgını gordum o yuzden dedım canım...
tam bılmıyorum ısın ıcınde olmadıgım ıcın :)

öğrencen nasılsa aşkına telfn etiğinde eğitim bitnce söyler kendi aralarında nasıl konuştuklarını:):1rolleyes:

canm ya haberin sonuna yetişebildm bnde .. havadan operasynlr dewam ediomş pkk nın hain saldrlarına onlem alındı fln diou . allah dan yarlı ve can kaybı yok ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…