- 29 Nisan 2007
- 6.171
- 6
- 358
- Konu Sahibi divine_time
-
- #3.501
saolun sekerler... bende sabırsızlıkla bekliyorum. karnım agrıyor umarım hastalanmam d.kontrol hapları yüzünden adet zamanım değişti ne zaman olacagımıda bilmyiroum. beyaz pantolon hayallerim suya düşmez umarım :kedi:
canım çok sevindim ne güzel bir süpriz diyecektim ama eşin anlamışgünaydınnnn canlarım bende bugün gece yola cıkıyorum. bugün kavusacak olan herkesin gözü aydınn
birde giyiyormusum arkamda kırmızı bir leke yürürken parlıyorkaydirigubbakcemile3 askerlerin tepkisi ve en önemlisi esimin tepkisi naıl olurdu ki:kedi:
Aman haa... delikafadulden umarım sansın yaver gıder yaa... kaydirigubbakcemile3
bizimki uyanık ona süpriz yapmak cok zor neyse bende yanında kalakala uyanıklasacam:jeyyar:canım çok sevindim ne güzel bir süpriz diyecektim ama eşin anlamış
bende heycanlandım yemin töreninede az kaldı alkisalkisalkis
bizimde evlilik yıldönümümüz pazartesine geliyor malesef :çok üzgünüm:
haftasonu olsaydı giderdim :çok üzgünüm:
kızlar çok mutluyum eşim bugün geliyor.. :kedi:
kaydirigubbakcemile3birde giyiyormusum arkamda kırmızı bir leke yürürken parlıyorkaydirigubbakcemile3 askerlerin tepkisi ve en önemlisi esimin tepkisi naıl olurdu ki:kedi:
bizimki uyanık ona süpriz yapmak cok zor neyse bende yanında kalakala uyanıklasacam:jeyyar:
evet dirimcim yemin törenine 13 gün kaldı:1hug:
selam canımgünaydııııınnn.tören şafak 13 şafak 141:ecrin_bebek:
son 3 gun pazartesı gunu yemın torenı var yaşasınnnnn.... zemuszemus
kadi kızlar çok sevinidm eşlerinizi görmeye az kalmış :dance:kızlar çok mutluyum eşim bugün geliyor.. :kedi:
2-3 saat kaldı canım sende inşallah görürsün eşini biran önce delikafaduldengözün aydınn canım kac saat kaldı kavusmana :sm_cool:
selam...
netteki sorundan dolayı giremiyordum bir süredir. iyisinizdir umarım hepiniz.
bugün nişanlımın usta birliğine gideceği yer belli oldu.
gölcük çıktı :gitme:
çok uzak çok moralim bozuldu.
bende qiremedim hastaydım 3 qündür yatıyorum gölcük derken aynı yerin sehirimi
geçmiş olsun canım.
nişanlım iskenderundaydı dağıtımla gölcüğe gidecek. aynı il değil yani. gölcük yanılmıyorsam boluya bağlı mafoldumben[/QUOT
canım benim sevgilimde iskenderunda onada hatay merkez çıktı. neden hatay dışına gidiyor ki kısa dönemlerin aynı il içinde kaldığını duymuştum.usat birliğine ne zaman teslim olucak peki biliyormusun ben konuşamadım da??CADIARZU
geçmiş olsun canım.
nişanlım iskenderundaydı dağıtımla gölcüğe gidecek. aynı il değil yani. gölcük yanılmıyorsam boluya bağlı mafoldumben
canım 4ünde yemin töreni var. ondan sonra da gidiyorlar. senin sevgiline yol izni yoktur muhtemelen. yemin töreninde sonra geçer hemen usta birliğine izin kullanmayacaksa şayet.geçmiş olsun canım.
nişanlım iskenderundaydı dağıtımla gölcüğe gidecek. aynı il değil yani. gölcük yanılmıyorsam boluya bağlı mafoldumben[/QUOT
canım benim sevgilimde iskenderunda onada hatay merkez çıktı. neden hatay dışına gidiyor ki kısa dönemlerin aynı il içinde kaldığını duymuştum.usat birliğine ne zaman teslim olucak peki biliyormusun ben konuşamadım da??CADIARZU
hosgeldin canım=)) ne güzel işte uzak olsun bosver en azından kafan rahat. keşke benim nişanlımında oraya çıkabilsemafoldumben
hoşbuldum canım :) kız orası da deprem bölgesi allah korusun en çok etkilenen yerlerden biriydibuarada izin kullanacağım dedi azönce konuştuk da. ben de tam emin değilim izin kullanması konusunda açıkçası. çok özledim 1günde doyamam ben sana dio :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?