- Konu Sahibi divine_time
-
- #3.541
ben de aslında öyle yapmayı istiyorum. kasımda izin kullanırsa daha ii olur bizim için de. yol izni 2gün galiba ama bunun zaten yarısı yolda geçeceği için ben bir gün dedim
şimdi nerde pekiyok bizimkisi 1 gün cuma günü yemin töreni olacak cumartesi de teslim olacak... Ankara'ya çıktı o yüzden mi acaba CADIARZU
şimdi nerde peki
bizimkisi iskenderundan izmite gidecek. iki gün olur galiba yol izni. :uhm:
bizim İskenderun'dan Ankara... belki çok da uzak olmadığı için böyle olmuş olabilir.. ya da beni mi kandırdııı hemen araştırmam lazımm kaydirigubbakcemile3
bu arada öğretmen olup da kpss engeline takılan var mı. ben calısıyorum ama nişanlım atanamadı malesef bu ıkıncı senesı yıne olmadı seneye tekrar gırcek bır de bunun sıkıntısı var bızım uzerımızdeher sey aksadi o atanamayinca morali hepten sifir nolcak bilmiyorum
bu arada öğretmen olup da kpss engeline takılan var mı. ben calısıyorum ama nişanlım atanamadı malesef bu ıkıncı senesı yıne olmadı seneye tekrar gırcek bır de bunun sıkıntısı var bızım uzerımızdeher sey aksadi o atanamayinca morali hepten sifir nolcak bilmiyorum
şafak 17 :lepi:
kaderdaşız demekk... aynı durumu yaşıyorum . ben çalışıyorum ama onun ataması olmadıı... bilmiyorum şubat atamasında bi ümit olur mu .. ama alım sayısını duyunca çok da ümidim yok açıkçasıı :gitme:
benim de yok hiç ümidim yaw bizim branşımız ingilizce ama işte olmayınca olmuyor hep sınırdan kaybedıyor inşallah atanırlar yaw dua edelim de nimet çubukçu 50000 öğretmen alsın :teytey:
bilirim çok zordur. herşey ii güzel olsa bile atamanın olmaması nedeniyle sürekli bir sıkıntı olur içinde1yıl yaşadım ben de bu durumu. ama 1yılın sonnda hiç de beklemediğim bir anda atamam oldu şükür.
zor bir durum cidden. ama hiç olmayacak diye de birşey yok. gelince o da halleder inş senin gibi
bitsin artık şu askerlik.
bitse de evlensek artık :teytey: sonra bebeğim olsa :CüvCüv:
:roflol:
öyle tabi ama o bir erkek olarak bu durumu çok ciddiye alıyor bu sene de olmadı daha hıç olmaz gözüyle bakmaya başladı tabiki olur çalıssa ama şimdi askerde 17 ocakta gelecek şubatta tekrar başlıcak kpss ye callısmaya bakalım hayırlısı inşallah. öğrenilmiş çaresizlik olmadan atanir inşallah :smiley-cool: yoksa işimiz zor :gitme:
biz eylülü bekliycektik ama dayanamıycak bellihihoyyyt
kızlaar benim nişanlım bana kamuflajlı tshirt almış yaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evlenince evde giyersin talim yaparız diiyo deli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?