Ksa dnem Askerlik...

ben de aslında öyle yapmayı istiyorum. kasımda izin kullanırsa daha ii olur bizim için de. yol izni 2gün galiba ama bunun zaten yarısı yolda geçeceği için ben bir gün dedim

yok bizimkisi 1 gün cuma günü yemin töreni olacak cumartesi de teslim olacak... Ankara'ya çıktı o yüzden mi acaba CADIARZU

bildiğim kadarıyla ne kadar erken teslim olursa o kadar çabuk işlemleri bitiyor bir de geleceği tarihi etkiliyor benim nişanlım izin kullanmak istemiyor bu yüzden adapte olamam hemen diyor tekrar dönünce bi de erken gelirim diye ama bilemıyorum. benim ki zaten kutahyadan eskısehıre gıdıyor bır saatlık yolu var pek bı yol ıznı de olmaz sanırım

bu arada öğretmen olup da kpss engeline takılan var mı. ben calısıyorum ama nişanlım atanamadı malesef bu ıkıncı senesı yıne olmadı seneye tekrar gırcek bır de bunun sıkıntısı var bızım uzerımızde her sey aksadi o atanamayinca morali hepten sifir nolcak bilmiyorum

bizim İskenderun'dan Ankara... belki çok da uzak olmadığı için böyle olmuş olabilir.. ya da beni mi kandırdııı hemen araştırmam lazımm kaydirigubbakcemile3

km'ye göre yol izni verliyormuş galiba 0-800km arasında yol izni 1günmüş.O 1gün de yolda geçeceği için gelemiyordur yanına. kandırılmamışsındır yani :)

kaderdaşız demekk... aynı durumu yaşıyorum . ben çalışıyorum ama onun ataması olmadıı... bilmiyorum şubat atamasında bi ümit olur mu .. ama alım sayısını duyunca çok da ümidim yok açıkçasıı :gitme:

bilirim çok zordur. herşey ii güzel olsa bile atamanın olmaması nedeniyle sürekli bir sıkıntı olur içinde 1yıl yaşadım ben de bu durumu. ama 1yılın sonnda hiç de beklemediğim bir anda atamam oldu şükür.
zor bir durum cidden. ama hiç olmayacak diye de birşey yok. gelince o da halleder inş senin gibi

benim de yok hiç ümidim yaw bizim branşımız ingilizce ama işte olmayınca olmuyor hep sınırdan kaybedıyor inşallah atanırlar yaw dua edelim de nimet çubukçu 50000 öğretmen alsın :teytey:

benim de yok hiç ümidim yaw bizim branşımız ingilizce ama işte olmayınca olmuyor hep sınırdan kaybedıyor inşallah atanırlar yaw dua edelim de nimet çubukçu 50000 öğretmen alsın :teytey:

vallaa şimdi 657 ye tabiiyim bir şey diycem de diyemiyorumm kaydirigubbakcemile3 15 binden sonraa :sinifsinif: benim Bilgisayar onun Edebiyat... bilmiyorum kii ne oluur... ne sıkıcı bu üçüncü yıl yine olmazsaaa askerden gelincee bi de o stres varrr .. ingilizce baya alım oluyor diye biliyordum been CADIARZU

kızlaar benim nişanlım bana kamuflajlı tshirt almış yaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evlenince evde giyersin talim yaparız diiyo deli

öyle tabi ama o bir erkek olarak bu durumu çok ciddiye alıyor bu sene de olmadı daha hıç olmaz gözüyle bakmaya başladı tabiki olur çalıssa ama şimdi askerde 17 ocakta gelecek şubatta tekrar başlıcak kpss ye callısmaya bakalım hayırlısı inşallah. öğrenilmiş çaresizlik olmadan atanir inşallah :smiley-cool: yoksa işimiz zor :gitme:

erkek için daha zor haklısın. öle çok da umutsuz bir durumu da yok bence ortada. o olmadı dershane var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…