- Konu Sahibi divine_time
-
- #3.521
geçmiş olsun canım.
nişanlım iskenderundaydı dağıtımla gölcüğe gidecek. aynı il değil yani. gölcük yanılmıyorsam boluya bağlı mafoldumben
bitti mi askerlik canım.
gözün aydın
arkadaşlar meraba ben de aranıza yeni katıldım. nişanlım kütahyadaydı kısa dönem havacı şimdi de eskişehire gidiyor dağıtımda. ınternetten biraz araştırmak istedim ama hiç bir şey bulamadım. kütahya da çok rahattı her gün arayabiliyordu. acaba eskişehir nasıl olcak ki? oralar hakkinda bilgisi olan var mi? beni de araniza alirsaniz cok sevinirim. cok zor beklemek en azindan rahat olduguna emin olmak istiyorum
canım 4ünde yemin töreni var. ondan sonra da gidiyorlar. senin sevgiline yol izni yoktur muhtemelen. yemin töreninde sonra geçer hemen usta birliğine izin kullanmayacaksa şayet.
hoşbuldum canım :) kız orası da deprem bölgesi allah korusun en çok etkilenen yerlerden biriydibuarada izin kullanacağım dedi azönce konuştuk da. ben de tam emin değilim izin kullanması konusunda açıkçası. çok özledim 1günde doyamam ben sana dio :asigim:
allah korusun ya aklına öyle şeyler getirme batının hepsi deprem bölgesi inşallah bişey olmaz sıkma canını. hem zaten koğuşların çoğu tek katlı yapılar allah korusun bişey olsa bile yıkıcı olmaz:Saruboceq:
hoşgeldin canım aramıza. ben eskişehire gitmiştim. çok güzel bir şehir. ama askreiye nasıldır bilmiyorum inan .ama usta birliğinde daha rahat olurlarmış. öle demişti nişanlımarkadaşlar meraba ben de aranıza yeni katıldım. nişanlım kütahyadaydı kısa dönem havacı şimdi de eskişehire gidiyor dağıtımda. ınternetten biraz araştırmak istedim ama hiç bir şey bulamadım. kütahya da çok rahattı her gün arayabiliyordu. acaba eskişehir nasıl olcak ki? oralar hakkinda bilgisi olan var mi? beni de araniza alirsaniz cok sevinirim. cok zor beklemek en azindan rahat olduguna emin olmak istiyorum
allah korusun ya aklına öyle şeyler getirme batının hepsi deprem bölgesi inşallah bişey olmaz sıkma canını. hem zaten koğuşların çoğu tek katlı yapılar allah korusun bişey olsa bile yıkıcı olmaz:Saruboceq:
canım ya kafam çok karışık. izin kullanacağım dio. kafam iice karıştı valla
hoşgeldin canım aramıza. ben eskişehire gitmiştim. çok güzel bir şehir. ama askreiye nasıldır bilmiyorum inan .ama usta birliğinde daha rahat olurlarmış. öle demişti nişanlım
canım ya kafam çok karışık. izin kullanacağım dio. kafam iice karıştı valla
eger istiyosa kullansın canım ya ama bı ıkı ay gecınce kullansa daha ıyı olmazmı sizin için daha yeni gittiler
hoşgeldin canım aramıza. ben eskişehire gitmiştim. çok güzel bir şehir. ama askreiye nasıldır bilmiyorum inan .ama usta birliğinde daha rahat olurlarmış. öle demişti nişanlım
eger istiyosa kullansın canım ya ama bı ıkı ay gecınce kullansa daha ıyı olmazmı sizin için daha yeni gittiler
evet haklısın
benim nişanlım izin kullanmayacakmiş ama resmen ağladı telefonda eskişehir oldu die samsuna yakın olmak istiyordu şimdiden gel diye tutturdu sonra aradı çok uzak gelemezsin her zaman nolcak die yakınmaya başladı pek mı nazlı benım nışanlım yoksa askerlerin mi hepsi böyle anlamadım ama o uzgun olunca ben de çok üzülüyorumof allahim yardim etsin tüm askerlerimize
benim nişanlım izin kullanmayacakmiş ama resmen ağladı telefonda eskişehir oldu die samsuna yakın olmak istiyordu şimdiden gel diye tutturdu sonra aradı çok uzak gelemezsin her zaman nolcak die yakınmaya başladı pek mı nazlı benım nışanlım yoksa askerlerin mi hepsi böyle anlamadım ama o uzgun olunca ben de çok üzülüyorumof allahim yardim etsin tüm askerlerimize
benim nişanlım da aynen böyle canım. çok özledim dayanamıyorum diyor başka bişey demiyor. 1günlük izni var yol izni, ben bir günde sana doyamam 7günlük izin kullanacağım diyor. hiç böyle değildi aslında ama çok naz yapıyor. bir de aslında sevdim ben bu askerliği eskiden de çok düşkündü bana ama şimdi daha bir başka opuyorumnanaktan
aynen inanılmaz düskün banada allah bozmasın
amin canım.
benimki de öyle oldu valla çok iyi oldu böyle inşallah gelince de böyle devam ederler. nazar değmesinn
hepimiz aynıymışızz... aynı durum bizde de mevcut ama biz kasımda görüşeceğiz inşallah o zaman on günlük izin alacakmış... 1 gün ne kadar az vermişler yol iznini usta birliğine geçerken de görüşecektik ama hayallerde kaldı....
inşallah canım. gelince de böyle olurlarsa ne mutlu bize ozaman zemuszemusbenimki de öyle oldu valla çok iyi oldu böyle inşallah gelince de böyle devam ederler. nazar değmesinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?