Ksa dnem Askerlik...

arkadaşlar meraba ben de aranıza yeni katıldım. nişanlım kütahyadaydı kısa dönem havacı şimdi de eskişehire gidiyor dağıtımda. ınternetten biraz araştırmak istedim ama hiç bir şey bulamadım. kütahya da çok rahattı her gün arayabiliyordu. acaba eskişehir nasıl olcak ki? oralar hakkinda bilgisi olan var mi? beni de araniza alirsaniz cok sevinirim. cok zor beklemek en azindan rahat olduguna emin olmak istiyorum

hosgeldin aramıza almak ne demek canım istediğinde hertürlü derdini paylaşabilirsin
eskişehir hakkında bi bilgim yok

hoşgeldin canım aramıza. ben eskişehire gitmiştim. çok güzel bir şehir. ama askreiye nasıldır bilmiyorum inan .ama usta birliğinde daha rahat olurlarmış. öle demişti nişanlım

benim nişanlım izin kullanmayacakmiş ama resmen ağladı telefonda eskişehir oldu die samsuna yakın olmak istiyordu şimdiden gel diye tutturdu sonra aradı çok uzak gelemezsin her zaman nolcak die yakınmaya başladı pek mı nazlı benım nışanlım yoksa askerlerin mi hepsi böyle anlamadım ama o uzgun olunca ben de çok üzülüyorum of allahim yardim etsin tüm askerlerimize

benim nişanlım da aynen böyle canım. çok özledim dayanamıyorum diyor başka bişey demiyor. 1günlük izni var yol izni, ben bir günde sana doyamam 7günlük izin kullanacağım diyor. hiç böyle değildi aslında ama çok naz yapıyor. bir de aslında sevdim ben bu askerliği eskiden de çok düşkündü bana ama şimdi daha bir başka opuyorumnanaktan

benm bebegimde agladı ilk defa...hemde sırnakta cok cnm sıkılıo ama allah hepsini korusun

aynen inanılmaz düskün banada allah bozmasın

hepimiz aynıymışızz... aynı durum bizde de mevcut ama biz kasımda görüşeceğiz inşallah o zaman on günlük izin alacakmış... 1 gün ne kadar az vermişler yol iznini usta birliğine geçerken de görüşecektik ama hayallerde kaldı....

ben de aslında öyle yapmayı istiyorum. kasımda izin kullanırsa daha ii olur bizim için de. yol izni 2gün galiba ama bunun zaten yarısı yolda geçeceği için ben bir gün dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…