- Konu Sahibi divine_time
-
- #3.561
hihoyyyt biz deee.
önümüzdeki ay mutfağa başlıyorum bir de koridor için halı ve banyo için set alacağım. bunları aldıktan sonra da devam ederim artık.senin çeyiz işleri ne alemde canım
önümüzdeki ay mutfağa başlıyorum bir de koridor için halı ve banyo için set alacağım. bunları aldıktan sonra da devam ederim artık.
bende hep ıvır zıvır aldım havlu filan tencere seti alsam diyorum buay yada çatalkaşık.
nişanlım gitti gideli hiçbişey bakmadım tekrar başlamam lazım ceyize=))
hem insanın kafası dagılıyo
bende hep ıvır zıvır aldım havlu filan tencere seti alsam diyorum buay yada çatalkaşık.
nişanlım gitti gideli hiçbişey bakmadım tekrar başlamam lazım ceyize=))
hem insanın kafası dagılıyo
eğer ki önünde pürüzler yoksa canım iş gibi aile gibi neden düşünmesin ki! inşallah nişna haberini verirsin bizekızlar bnmkide burdayken evlilikten askerden sora bahsedelim diodu simdi gittiginden beri gelince bascam nikahı alcam dayanamam dio acaba asker psikolojisimi bu yaaa işallah dönuncede aynı düsünür
eğer ki önünde pürüzler yoksa canım iş gibi aile gibi neden düşünmesin ki! inşallah nişna haberini verirsin bize
cok sanslısın canım kavusuyosunhihoyyyt
bizim safak 142.......
veririm tabi vermezmiyimmm...aslında iş var ama gitmeden kafasında planları vardı bakalım ailede artık o istedikten sora bisey demez benle araları ii cunku ailesinin
nişanı yaparsınız ozaman siz. bu şafak bitince başka şafakları saymaya başlayacağız artık inş
mafoldumben
sağol canımda ikimizde ayrı şehirlerde olacağız buna ne kadar kavuşmak denir bilmiyorum. evlilik içinde henüz tarih bile yok tarih almak için önce kpss den atanmam lazım onun içinde biraz daha beklemem lazım anlayacağın biz daha çook şafak sayacağız maalsef...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
rabbim tüm sevenleri kavuştursun inş. samsunda 18 senem geçti hiç sevmem de orasını o yüzden sordum ilçedesindir herhalde allah yaradımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?