Ksa dnem Askerlik...

önümüzdeki ay mutfağa başlıyorum bir de koridor için halı ve banyo için set alacağım. bunları aldıktan sonra da devam ederim artık.

bende hep ıvır zıvır aldım havlu filan tencere seti alsam diyorum buay yada çatalkaşık.
nişanlım gitti gideli hiçbişey bakmadım tekrar başlamam lazım ceyize=))
hem insanın kafası dagılıyo

bende hep ıvır zıvır aldım havlu filan tencere seti alsam diyorum buay yada çatalkaşık.

senin yaşadığın yerde var mıdır bilmiyorum ama ben bir çeyiz mağazası buldum kendime :) orada hesabım var. her ay gittiğimde hem taksidimi veriyorum hem de bakıp beğeniyorum bişeyler taksidim biraz hafifleyince onları alıyorum. böyle böyle alıyorum bişeyler. benim karaca setim var ama öyle bir sete daha ihtiyacım var günlük kullanım için. şafak da bitmez çeyiz de bitmez oofff ne çok çekecek çilem varmış yaw :)

kızlar bnmkide burdayken evlilikten askerden sora bahsedelim diodu simdi gittiginden beri gelince bascam nikahı alcam dayanamam dio acaba asker psikolojisimi bu yaaa işallah dönuncede aynı düsünür

kızlar bnmkide burdayken evlilikten askerden sora bahsedelim diodu simdi gittiginden beri gelince bascam nikahı alcam dayanamam dio acaba asker psikolojisimi bu yaaa işallah dönuncede aynı düsünür
eğer ki önünde pürüzler yoksa canım iş gibi aile gibi neden düşünmesin ki! inşallah nişna haberini verirsin bize

mafoldumben
cok sanslısın canım kavusuyosunhihoyyyt

bizim safak 142.......

sağol canımda ikimizde ayrı şehirlerde olacağız buna ne kadar kavuşmak denir bilmiyorum. evlilik içinde henüz tarih bile yok tarih almak için önce kpss den atanmam lazım onun içinde biraz daha beklemem lazım anlayacağın biz daha çook şafak sayacağız maalsef...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

inan bana askerlik hiçbir şeye benzemiyor biz nişanlımla 6 yıldır beraberiz son bir buçuk yıldır ayrı şehirlerdeyiz ve 2. senesi bu sene yine atanamadı tekrar gircek sınava ama en azından telefon ve internette görüşme imkanınız var cok bunaldıgınız zaman görüşebilirsiniz bir de asker psikolojısınden uzak olur benim iki türlü de şafağm çok maleseff:sinifsinif:

canım ya bizde 5 yıldır beraberiz ve ayrı şehirlerdeyiz yılda üç dört kez görüşebiliyoruz allahtan telefon var ama ondanda sıkılmaya başladım artık nefret ediyorum telefondan bir evlenelim eve sokmayacağız telefonları.askerliği de kırşehirde olduğu için birde kurye hergün dışarda her gün rahatlıkla saatlerce konuşabiliyoruz onun için askerlik problem olmadı ama işte şu kpss...klava:

evet samsundayım ben öğretmenim 2. yılımdayım nişanlım da ankaralı gazi de okudum üniversiteyi hazırlıktan beri beraberiz işte sonra ben samsuna atanınca ayrı sehirlerde yasamaya basladık evlenmek için de atanmasını beklıyoruzz :sinifsinif:

rabbim tüm sevenleri kavuştursun inş. samsunda 18 senem geçti hiç sevmem de orasını o yüzden sordum ilçedesindir herhalde allah yaradımcın olsun

ben de çok sevmiyorum ama bu devirde buna da çok şükür. amin bu arada tez zamanda kavuşuruz inşallah askerden gelsin de ben 2 sene de görmemeye razıyım :sinifsinif: bizim ki rahat ama pek bi nazlıydı hepten beter oldu çok duygusal davranmaya başladı her gün ağlamaktan bende de hal kalmadı inşallah çabucak geçer zaman da bıter askerliği :Saruboceq:

henüz senin şafak yeniymiş canım ya bende ilk iki hafta her gün ağlıyordum allahım bu nasıl geçecek böyle diyordum ama kendimi başka işlere verince insan alışıyor galiba. birde şu son günler pek geçmek bilmiyor insan gün yaklaştıkça eksikliğini daha da çok hissediyor. şu erkekler neden nez yapar anlamıyorum:umursamaz: asıl bizim naz yapmamız lazım yalnız kalan bizlerin onlar erkek güçlü olmak zorundalar. neyseki bu konuda şanslıyım benim nazımı çekmekten kendisi naz yapamıyor.zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…