Ksa dnem Askerlik...

Allah bağışlasın canım.Allah'ım tez zamanda babacığınıza kavuştursun sizi
Amın hayatım, amııınn...

emınmısınn :))

hepsi bir garip oldu bunların ya. ben de bugün tartıştım. yine arkadaşının ailesigelmiş o da gitmiş. aslında niyeti kötü değil ama olsun. dün akşamdan beri çok zor görüşürüyoruz ankesörlü telefonlar dışardan aramaya kapanmış. arıyorum ama düşmüyor bir türlü. bu da konuşamadaık diye arkadaşının babasından telefonunu almış hattını takmmış beni aramak için. ben de kızdım ziyaretçi yerine gitmeni istemiyorum demiştim die. o da sinirlendi. sana da iilik yaramıyor dedi, sesini duyabilmek için geldim ben buraya dedi ama benim çooktan kıskançlık damarım tutmuştu.offfff bir bitseydi şu askerlik sinir oldum ya. bir de dio çarşı izninde ne yapacağız biz dio. ozaman etrafta bir sürü insan olacak sen beni çarşı iznine de çıkartmazsın dio. klava:[/QUOTE]

ya kötü bişey demedim üstelik sadece dikkatli davran olurmu dedim bukadar!!
yaaa offf ne saçmalıyosun sen yaaa ayıp ama yaaa demeye başladı sonra aradı hiç nasılsın demek filan yok zaten, senin yaptıgın ayıp napmaya çalısıyosun çokmu geliyo bukadar görüşmek dedi. pat diye kapattık telefonu aramaz bı iki gün artık.

ya kötü bişey demedim üstelik sadece dikkatli davran olurmu dedim bukadar!!
yaaa offf ne saçmalıyosun sen yaaa ayıp ama yaaa demeye başladı sonra aradı hiç nasılsın demek filan yok zaten, senin yaptıgın ayıp napmaya çalısıyosun çokmu geliyo bukadar görüşmek dedi. pat diye kapattık telefonu aramaz bı iki gün artık.[/QUOTE]

Üzüldüm canım ya ikinizinde gergin zamanına denk gelmiş heralde. ziyaretçi yerine gitmesini neden istemiyosun

çok kırıyo beni canım ya gitti gideli başka bi adam oldu çıktı bende yalnızım burda beni hiç düşünmüyo

Ya canım askerlık psıkolojısı baska bırsey derler ya... ondandır belkıde.. streslıdır...

Ustune gıtme sende, her seferınde boyle tartsısırsanız aramakta ıstemez sonra..

Ya canım askerlık psıkolojısı baska bırsey derler ya... ondandır belkıde.. streslıdır...

Katılıyorum canım biraz alttan almak zorunda kalabiliyoruz bazen.Nasıl bi durumda olduklarını tam olarak bilemiyoruz malesef

aman aramasın betül ya caldırsın kapatsın ben iyiyim diye yeter.

Üzüldüm canım ya ikinizinde gergin zamanına denk gelmiş heralde. ziyaretçi yerine gitmesini neden istemiyosun[/QUOTE]
ben değilim ziyaretçi yerine gitmesini istemeyen yusum. çok kapris yapıyo bezdirdi beni 2 haftada

Üzüldüm canım ya ikinizinde gergin zamanına denk gelmiş heralde. ziyaretçi yerine gitmesini neden istemiyosun
ben değilim ziyaretçi yerine gitmesini istemeyen yusum. çok kapris yapıyo bezdirdi beni 2 haftada[/QUOTE]

ben senden alıntı yapıyodum yani sen yazdın sanmıştım ama sendeki alıntı yusumun diye gözükmüyo karışıklık oldu pardon

ben değilim ziyaretçi yerine gitmesini istemeyen yusum. çok kapris yapıyo bezdirdi beni 2 haftada

Oyle deme canım, onun da destegıne, sıcaklıgına ıhtıyacı vardır elbet.. bıraz rahatlamak moral bulmak ısteyebılır, senınde ıhtıyacın var elbet ama ıdare edıcez ıste napıcaksın,
gelınce alırsın hıncını :)

oburşirin karışıklığın sebebi benim şuursuz mesajlarım=))kafamçokkarıştı

:)))

valla nazın hakkını veriyo gittiğinden beri allah için.. 1 senelik nazını yaptı 2 haftada=)
senin askerin üzmüyo seni heralde ondan naz yapsın diyosunkaydirigubbakcemile3

genel olarak üzmüyo öyle kıskançlığı bir şeyi yoktur nasıl rahat edeceksen öyle yap diyo gün de 2-3 kere arar bol bol konuşuruz ama dün çok üzdü beni 1 haftadır gelicem izne diyodu dün birden gelemiceğini söyledi.Sana diyorum ama dünden beri ben de pek ılımlı konuşmuyorum onunla .
Beimki de gittiğinden beri 2 kere hastalandı nazını da hakkıyla yaptı evde bile hastalık nazı çekilmez ordan düşün artık neler yaptığını.Ama yine de saolsun çok üzmez beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…