Ksa dnem Askerlik...

Selam kızlar nasılsınız?
ya bişi sorcam eşim dedi ki ayın 10unda yemin törenleri var saat 10 da yemin edip 11 de tugay otobüs tutmuş yeni birliklerine götürecekmiş.
Siz yemin törenine gelmeyin beni göremezsiniz biz 1 saat içinde yola çıkıcaz dedi.
Ya bana mantıklı gelmiyo normalde ben yakınsa 1 uzaksa 2 gün yol veriyolar diye biliyorum.
Aranızda böyle bir şey duyan var mı?
Aklıma saçma saman şeyler geliyo:mymeka:

olur.. her yer aynı degıl canım..
Benım esımde yemın torenı oldu ertesı gun hemen dagıtılmıslar..
aynı gun de olabılır tabıı...

olur.. her yer aynı degıl canım..
Benım esımde yemın torenı oldu ertesı gun hemen dagıtılmıslar..
aynı gun de olabılır tabıı...

Sağol cnm ama batıda ya benimki burda öyle bir şeyle hiç karşılaşmadım.
Bir de kütahya Adana arası mesafe bayağı var yol parasını bile askeriye karşılayacakmış.
Biraz garip gelmişti ama neyse askerlik bu çok fazla neden diye sormamak lazım
Bu arada senin oğlun kaç yaşında

800kmye kadar 1gün yol izni veriyorlarmış. 800kmden sonra 2güne çıkıyor yol izni. yemin töreni konusunda da eşin haklı canım. o kadar yoğun geçiyormuş ki o gün insanlar aileleriyle 1saat falan görüşebiliyorlarmış.

yol parası konusunda sadece maddi durumu ii olmayan kişilerden alınmıyormuş yol parası. liste asmışlar alaya alaydan otobüse binecekler için, yol ücretleri yazıyormuş.

yol parası konusunda sadece maddi durumu ii olmayan kişilerden alınmıyormuş yol parası. liste asmışlar alaya alaydan otobüse binecekler için, yol ücretleri yazıyormuş.

Bana eşim öle demedi.İncirliK'e oradan 50 kişi falan gidiyormuş kimseden yol parası almıyorlarmış hatta yemek bile veriyolarmış.Benimki şanslı heralde

Canım askerıyenın yolu karsılaması normal, zaten onlara gunluk yemek parasınıda verırler askerıyeye teslım oncesınde bıle...
Esının dedıgı dogrudur canım merak etme..

Bu arada oğlum, yasına yenı gırıcek 11 ayı bıttı canım...

Allah bağışlasın canım.Allah'ım tez zamanda babacığınıza kavuştursun sizi

yemin töreninden sonraki çarşı izninde dikkatli davran dedim azar yedim..
bu erkeklere fazla bu ilgi ya ben naparsam yapıyım hep suçluyum sanki onu oraya ben gönderdim ne hali varsa görsün artık düşünmüyorum

Bendekinde o akıl nerede:mymeka:
öyle deme ya yazık :)

hepsi bir garip oldu bunların ya. ben de bugün tartıştım. yine arkadaşının ailesigelmiş o da gitmiş. aslında niyeti kötü değil ama olsun. dün akşamdan beri çok zor görüşürüyoruz ankesörlü telefonlar dışardan aramaya kapanmış. arıyorum ama düşmüyor bir türlü. bu da konuşamadaık diye arkadaşının babasından telefonunu almış hattını takmmış beni aramak için. ben de kızdım ziyaretçi yerine gitmeni istemiyorum demiştim die. o da sinirlendi. sana da iilik yaramıyor dedi, sesini duyabilmek için geldim ben buraya dedi ama benim çooktan kıskançlık damarım tutmuştu.offfff bir bitseydi şu askerlik sinir oldum ya. bir de dio çarşı izninde ne yapacağız biz dio. ozaman etrafta bir sürü insan olacak sen beni çarşı iznine de çıkartmazsın dio. klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…