- Konu Sahibi divine_time
-
- #3.781
genel olarak üzmüyo öyle kıskançlığı bir şeyi yoktur nasıl rahat edeceksen öyle yap diyo gün de 2-3 kere arar bol bol konuşuruz ama dün çok üzdü beni 1 haftadır gelicem izne diyodu dün birden gelemiceğini söyledi.Sana diyorum ama dünden beri ben de pek ılımlı konuşmuyorum onunla .
Beimki de gittiğinden beri 2 kere hastalandı nazını da hakkıyla yaptı evde bile hastalık nazı çekilmez ordan düşün artık neler yaptığını.Ama yine de saolsun çok üzmez beni
kızlar acil yardıııımmm. bana bir telefon numarası verdi bir de dedi ki 2311e bağlanacaksın dedi. şimdi ben arayıp askere ne diyeceğim bu 2311i söyleyip beni buraya mı bağlayın diyeceğim kafamçokkarıştı
yusum benimki öyle lafla ettiğinde küçük emrahım allah kurtarsın diyorum sinir oluyo=))
özür diledi ama eşekkafalım:asigim:
evet evet yada sekreter cıkarsa dahili numarayı gir der bu noyu gir
asker bakıyormuş canım telefona. bölüğünü de söledi ama ben unuttum bile :kedi: bu numarayı söylesem bağlar herhalde değil mi?
ankesörlü telefonları dışarıdan aramaya kapatmışlar galiba orda. o yüzden de dün akşamdan beri çok konuşamıyoruz biz. ne güzel eskiden dakka başı çağrı yapardı ben de arardım. türk telekomu protesto ediyorum burdan :1ninca:bağlarlar.benimki daha numara vermedi bana ya ben arayamıyorum onu hiç. anca ankesörden konusuyoruz
ankesörlü telefonları dışarıdan aramaya kapatmışlar galiba orda. o yüzden de dün akşamdan beri çok konuşamıyoruz biz. ne güzel eskiden dakka başı çağrı yapardı ben de arardım. türk telekomu protesto ediyorum burdan :1ninca:
cnm sizler msn den qöresmiyormusnuz ben msn den qöresebiyom
cnm sizler msn den qöresmiyormusnuz ben msn den qöresebiyom
görüştüm canım üstelik kavga bile ettim=))
yok canım görüşemiyoruz. çook kalabalıkmış orası. olsa bile 2dk anca konuşuruz dio. bugüne kadar hiç şikayetim yoktu görüşme konusunda 10 defa görüşüyoduk günde ama cumaya kadar zor olacak galiba. mafoldumben
ben de bunda teselli buluyorum zaten. cuma günü burda inşallah hihoyyytcnm arada kavqa edilir olur öyles eyler o qün belkki ya senin yada onun morali bozuktur ondan kaynaklanmıs olabilir msn hem uyqun hemde rahat
esimde diyor kalabalık diye ama olsn ben 2 dk bile razıyım ya neyse sık dişini qeliyor askerin özlemin hafiflersin
daisybaby biz dün yusumla baya eğlendik kendi kendimize=))
seninde lafın geçti hani şu puanının olduğu yerde yeşil kutucuklar varya onun üzerine mausla gidince cok komik şeyler yazıyo benimkiyle seninki en süperi bi baksana:roflol:
duygularımızın kompetanı diyebilirmiyiz sana:roflol:
süşerefsizler 4 askerimizi şehit etmişler allah kahretsin hepsini...sen koru hepsini allahım
ben de bunda teselli buluyorum zaten. cuma günü burda inşallah hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?