Ksa dnem Askerlik...

[/QUOTE] ya kötü bişey demedim üstelik sadece dikkatli davran olurmu dedim bukadar!!
yaaa offf ne saçmalıyosun sen yaaa ayıp ama yaaa demeye başladı sonra aradı hiç nasılsın demek filan yok zaten, senin yaptıgın ayıp napmaya çalısıyosun çokmu geliyo bukadar görüşmek dedi. pat diye kapattık telefonu aramaz bı iki gün artık.[/QUOTE]

onlar ayrı bir tripteler şuaralar canım. o kesin kıskandığını falan düşünmüştür,dışarıya çıkacak ya. benimki bugün şey dedi kocaman adam, ben öksüz müyüm ya benim neden ziyaretçim gelmiyor :1shok: böyle kaldım biran.

bencede nazar değmesin ozaman biz yeni nişanlandık ama bundan önce 3bucuk seneden fazla sevgiliydik artık huyunu suyunu ezberledim sanıyodum ama şimdi hergün yeni bi hali çıkıyo ortaya huy dğiştirdi sanki yada ben yeni tanıyorum anlamadım gittibenneyaptımki çok özlüyo ama bugün çok duygusaldı ben seni hergün böyle özliycekmiyim diyo izin kullanmak istiyo ama gelmesi çook zor.
siz nezamandır evlisiniz canım?
çocuk varmıydı

kızlar acil yardıııımmm. bana bir telefon numarası verdi bir de dedi ki 2311e bağlanacaksın dedi. şimdi ben arayıp askere ne diyeceğim bu 2311i söyleyip beni buraya mı bağlayın diyeceğim kafamçokkarıştı

evet evet yada sekreter cıkarsa dahili numarayı gir der bu noyu gir

yusum benimki öyle lafla ettiğinde küçük emrahım allah kurtarsın diyorum sinir oluyo=))
özür diledi ama eşekkafalım:asigim:

ay yazık ya demesene öyle :) bişey söyleyeyim mi aslında benim nişanlım çok da nazlanmadı bana tam tersine sanki ben askerdeymişim gibi davrandı hep. düşünsene buraya gelecek ve ailesinden çok beni görmek istediğini dillendiriyor hep. alttan alan da o oldu çoğunlukla ama ben kıskandığım zaman çok fena oluyorum ne yapayım klava:
senin adına da çok sevindim. özürünü dilemiş hemen. zaten orada çok da küs kalamazlar dayanamazlar ki. düşünsene seni 2 gün aramasa çatlar o orada şakkıdı

bağlarlar.benimki daha numara vermedi bana ya ben arayamıyorum onu hiç. anca ankesörden konusuyoruz
ankesörlü telefonları dışarıdan aramaya kapatmışlar galiba orda. o yüzden de dün akşamdan beri çok konuşamıyoruz biz. ne güzel eskiden dakka başı çağrı yapardı ben de arardım. türk telekomu protesto ediyorum burdan :1ninca:

cnm sizler msn den qöresmiyormusnuz ben msn den qöresebiyom

cnm sizler msn den qöresmiyormusnuz ben msn den qöresebiyom

yok canım görüşemiyoruz. çook kalabalıkmış orası. olsa bile 2dk anca konuşuruz dio. bugüne kadar hiç şikayetim yoktu görüşme konusunda 10 defa görüşüyoduk günde ama cumaya kadar zor olacak galiba. mafoldumben

görüştüm canım üstelik kavga bile ettim=))

cnm arada kavqa edilir olur öyles eyler o qün belkki ya senin yada onun morali bozuktur ondan kaynaklanmıs olabilir msn hem uyqun hemde rahat

esimde diyor kalabalık diye ama olsn ben 2 dk bile razıyım ya neyse sık dişini qeliyor askerin özlemin hafiflersin

ben de bunda teselli buluyorum zaten. cuma günü burda inşallah hihoyyyt

daisybaby biz dün yusumla baya eğlendik kendi kendimize=))
seninde lafın geçti hani şu puanının olduğu yerde yeşil kutucuklar varya onun üzerine mausla gidince cok komik şeyler yazıyo benimkiyle seninki en süperi bi baksana:roflol:
duygularımızın kompetanı diyebilirmiyiz sana:roflol:

walla ben yapamadım ya nasıl öqreneceqim siz öqrenebilirmisizn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…