Ksa dnem Askerlik...

canım benimki bibuçuk günde gitti uzak değil inan dert etme hiç. sağsalim gelir inşallah enkısa zamandada görürsün kocanı
inşallah canım inş dönüp bakamadım seninki nerdeydi?
Benimki Allahtan sıcağı çok sever soğukta da hemn hasta olur. Adana çıktığında ilk dediği şey üşümicem.:icecream: bu arada seninkinin de nerede olduğunu sorayım. ne krizine giriyosun tahmin etiğim şey galibakaydirigubbakcemile3

iskenderunda denizciydi canım usta birliği de gölcük çıktı.
benim kıskançlık krizim bir tuttu mu çok fena olurum da klava: şimdiden çarşı iznini düşünüyorum ben de kara kara. bir de beyaz çok yakışır ona. aman allahım kem gözlerden koru nişanlımı kaydirigubbakcemile3

Amin korusun inşallah.
Ben de ilk incirlik diye duyduğumda ya Amerikalı kadın askerler varsa diye düşünmüştümhihoyyyt
Sanırım kadn her yerde kadın
Ben normalde çok kıskancımdır krizlerimde çileden çıkartır
Asker diye içim rahattı kimse bakmaz diye, bakarlar mı kilmaz:
Benimki de havacı ve malesef mavi de ona yakışıyomafoldumben
Neyseki amerikalılarla arada tel örgülr varmışkaydirigubbakcemile2
Çarşıya çıktığında da rahat bırakmayıp binicem tepesine napayım.

ben de aynen öyleyim canım. tam bir cadı olup çıkıyorum
klava: gelsin yüzüğü de vereyim de ona içim az da olsa rahat etsin bari. şakkıdı

ben de aynen öyleyim canım. tam bir cadı olup çıkıyorum
klava: gelsin yüzüğü de vereyim de ona içim az da olsa rahat etsin bari. şakkıdı

Allahtan benimkinin parmağında.Çıkarsa bile öyle yanmış ki alyansının izi askerden gelene kadar kalır sanırımzemuszemus

:gitme: moraller bozuk bugün eşim gidiyor yaa :gitme: gelip tekrar gitmesi çok zor oluyor :gitme: bu sefer ki gidiş daha kötü olcam ya salya sümük olcam yine :gitme: :gitme:

günaydın kızlar. 30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsun allah ordumuzu başımızdan eksik etmesin.. bu 30 ağustos örenlerini izlerken daha bi duygusal oldum ben..

:gitme: moraller bozuk bugün eşim gidiyor yaa :gitme: gelip tekrar gitmesi çok zor oluyor :gitme: bu sefer ki gidiş daha kötü olcam ya salya sümük olcam yine :gitme: :gitme:
sen şimdiden kendini o psikolojiye sokma ama canım tadını çıkar yanında işte giderken ağlıycaksın nasılsa o kaçınılmaz sonsenağlama

inşallah canım inş dönüp bakamadım seninki nerdeydi?

benimki tuncelide canım ya=((((

11inde canım ya. yemin tören,nen hemen sonraymış. çok korkuyorum...

Daha oncesınde bırsey dedıgımı yanı sanırım baska ıle degıl de aynı ılde cevre bırlıklere dagıtılacagız dıye ?

Bızımde oncekı gun yemın torenı olmus dun de dagıtmıslar.. Allah hayırlısını nasıp etsın.......

evet dedi, komutanları direk bişey dememişti ama ordaki üstleri ne eskiler ya burda kalırsın yada tabura verirler demişler. karakola gidende oluyomus ama az oluyomus. başka ile gitmezsin demişler.
canım seninki yine hakkaride değilmi verdikleri yer nerde?

Hakkarı cukurca daydı.. yıne hakkarı cukurcada canım..

Ilk taburu ıle arası 19 km ımıs...

Hakkarı cukurca daydı.. yıne hakkarı cukurcada canım..

Ilk taburu ıle arası 19 km ımıs...

öyle olcağını biliyodun zaten canım göndermezlerdi batıya. hayırlısı olsun sağsalim dönsün evine yanınıza inşallah. dağıtıldığı gün haber veririm sanada tatlım. ben en kötüsüne hazırladım kendimi açıkçası karakol bekliyorum. kaderde ne varsa o oluyo boşa paralıyoruz kendimizi sen içini ferah tut hiçbişey olmaz burnu kanamadan gelir bak gör:1hug:

Insallah hayatım ınsallah hepımızın eslerı, bekledıklerı...

Bılıyordum zaten evet, batıyı dusunmek çok komik olurdu gercekten :))
Artık sınırden guluyorum dusundukce.. Ama Allahın takdırı hıcbısey dıyemeyız, nasıp kısmet dedıgın gıbı..
Elden dua gelır...

bi arkadaşımın sevgilisi ıraka gönderildi. en azından bizimkiler kendi memleketlerinde bildikleri topraklarda uzaktada olsalar zorlasak gidebilinecek yerdeler. hiç üzmeyelim kendimizi şükretmek lazım neşeni bozma gül hep boşverkaydirigubbakcemile3

Saol canım benım, zaten buralarda olmasa nerede kafamızı dagıtıcak, ortak konularda bırılerını bulucaz.. zor...

Allah aglatmasın.... :)

Bu arada dun esımle konusuyorken ne dedı bılıyormusun burcu :)

Suan cıplak gözle ırak ı goruyorum dedıı... guleyımmı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…