Ksa dnem Askerlik...

canım inşallah hayırlısıyla gelecekler
Allah bütün askerlerimizi korusun :Saruboceq:

ewet ya insallah hepsi tek tek biter cnm kavusuraz askerlerimize birdahah sımsıkı tuttup qöndermiyeceqim dermişim hehe kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla gelsinde hele bir gözümün önünden ayırmayacağım
ogünü iple çekiyorum opuyorumnanaktan

Nasılsınız kızlar ?

Keyıfler nasıl, ben arada gıt gel oluyorum, idare eder...
canım bende öyle bazen iyiyim bazen kötü
birgün daha eksildi 139 gün var .inşallah zaman çabuk geçer
eşinle telefonda görüşebiliyormusun peki canım?
dağıtım yerleri belli olmuş hayırlısı olsun
eşiminde bu haftasonu kesin belli olur heralde

Dun gorustuk canım, bu karakolda daha rahat arayabılırım sanırm dedı....
Yınede cok sık konusmaktan yana degılız, en sık gunde bı kere genellıklede 2 gunde bı kere..
Yoksa zaman gecmez gıbı gelıyo.... yarın arayacak..

Canım bızımkılerın yemın torenı oldu dagıtıldılar bıle sen yoktun yazmıstım buraya..

Yıne aynı ılce ıcınde 19 km otede bır karakolda artık....

öylemi cnm birara qiremiyordum hastalanmıstım yataktan kalkmamadm hayırlısı olsn cnm aslında esim ilk baslarda qöndermezler burada kalacaqım sanırım dedi biz ümit bekliyoruz cnm bakalım belki orda kalır belki cıkar hayıllısı olsn

kızlarrr mrb, bende geldim 2 gün yoktum esimi görmeye istanbula gitmiştim. özlem giderdik sayılır. askeriyenin içinde günesin altında oturdugumuz için günes carptı ve felaket hastalandım. 2gün iş yerinden rapor verdiler evdeyim. esim komutanlardan ve arkadaslarından cekindiği için dogru düzgün sarılıp öpemedik birbirmizi :sinifsinif: ama yinede 2gün görmek güzeldi 11 gün sonra tekrar görecem insallah yemin töreninde

kızlar esim ve komutanlarıyla konustum 16sında sabah cıkacaklarmıs ve 12side dahilmiş yani 138 gün var. 1gün daha eksildi opuyorumnanaktan

canım hoşgeldin
ya ne güzel hasret giderdiniz
en azından birbirinizi görmüş oldunuz opuyorumnanaktan
sarılamasanızda opuyorumnanaktan
bende yemin törenini iple çekiyorum
kısmetse tabi opuyorumnanaktan
kızlar esim ve komutanlarıyla konustum 16sında sabah cıkacaklarmıs ve 12side dahilmiş yani 138 gün var. 1gün daha eksildi opuyorumnanaktan
iyi bari 16 ocak akşam 5 de bitiyor askerlikleri normalde.
sabahtan gönderiyorlarsa opuyorumnanaktan

qözünaydın darısı bizede ama bitene kadar qöremiyeceqim bende qidemem offf neyse boswer cnm qörmen bile yeter dahada qöreceksin yani süper adına cok mutluyum

saolun kızlar. darısı basınıza... ama canım kocacım en cok seni özledim derken, biz ayrılırken aglamzken annanesi arayınca özledim diye aglamaya basladı. biraz kıskandım:kedi:

dirimcim yol izninden dolayı 1gün erken oluyormus. bizim istanbul oldugu için 1 gün uzak olan arkadasalrın 2 gün veirirler. ben hemen 1 gün eksilttim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…