- Konu Sahibi divine_time
-
- #3.821
günaydın kızlar
şafak 139......
yüz kırklı sayılarda bittizemuszemus
canım inşallah hayırlısıyla geleceklerBurcu nereye dagıtıldıgı bellı oldumu askerının ? Esım bugun aradı, karakoldayım yemın torenımız dun oldu dedı...
Karatas bölüğüne dusmus... komutana cıkmıslar sırayla.. senı dixi ye verırız mevzıye cıkarsın demıs.. yanı dağa....
Dixi agır taramalı demek... çok şaşırdım, çok canım sıkıldı.. uzun donem acıgı varmıs orada, hanı kısa donemler cıkmazdıı ?? hep oyle dıyolar ama olunca oluyor ıste bızdekıı sansssssss.........
Bısey dıyemıyorum daha dogrusu ne dıcegıımı bılemııyorum.. yarından sonra kesınlesırmıs herkesın gorevı..
Allahım korusun hayırlısı ondan ama cok korkuyorumm... ne yapıcam bılmıyorum..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ewet ya insallah hepsi tek tek biter cnm kavusuraz askerlerimize birdahah sımsıkı tuttup qöndermiyeceqim dermişim hehe kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla gelsinde hele bir gözümün önünden ayırmayacağım
ogünü iple çekiyorum opuyorumnanaktan
Bugunude sag salım atlattık Allahın ıznıyle...
Şafak 139 - Hakkari / Çukurca ya Selam Olsun...
nasıl canım anlamadımdirimcim sen mitdin eşiyle görüşen??
canım bende öyle bazen iyiyim bazen kötüNasılsınız kızlar ?
Keyıfler nasıl, ben arada gıt gel oluyorum, idare eder...
slm cnm seninkiniki yemin tören oldumu nezamn oluyor vede yerleri belli oldumu bizmkinde olmadı daha 11 eylül tören miş
canım bende öyle bazen iyiyim bazen kötü
birgün daha eksildi 139 gün var .inşallah zaman çabuk geçer
eşinle telefonda görüşebiliyormusun peki canım?
dağıtım yerleri belli olmuş hayırlısı olsun
eşiminde bu haftasonu kesin belli olur heralde
Canım bızımkılerın yemın torenı oldu dagıtıldılar bıle sen yoktun yazmıstım buraya..
Yıne aynı ılce ıcınde 19 km otede bır karakolda artık....
canım hoşgeldinkızlarrr mrb, bende geldim 2 gün yoktum esimi görmeye istanbula gitmiştim. özlem giderdik sayılır. askeriyenin içinde günesin altında oturdugumuz için günes carptı ve felaket hastalandım. 2gün iş yerinden rapor verdiler evdeyim. esim komutanlardan ve arkadaslarından cekindiği için dogru düzgün sarılıp öpemedik birbirmizi :sinifsinif: ama yinede 2gün görmek güzeldi 11 gün sonra tekrar görecem insallah yemin töreninde
iyi bari 16 ocak akşam 5 de bitiyor askerlikleri normalde.kızlar esim ve komutanlarıyla konustum 16sında sabah cıkacaklarmıs ve 12side dahilmiş yani 138 gün var. 1gün daha eksildi opuyorumnanaktan
kızlar esim ve komutanlarıyla konustum 16sında sabah cıkacaklarmıs ve 12side dahilmiş yani 138 gün var. 1gün daha eksildi opuyorumnanaktan
canım hoşgeldin
ya ne güzel hasret giderdiniz
en azından birbirinizi görmüş oldunuz opuyorumnanaktan
sarılamasanızda opuyorumnanaktan
bende yemin törenini iple çekiyorum
kısmetse tabi opuyorumnanaktan
iyi bari 16 ocak akşam 5 de bitiyor askerlikleri normalde.
sabahtan gönderiyorlarsa opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?