Ksa dnem Askerlik...

Alla Alla sanki askerde olanlar hastalanma potansiyeline mi sahip. biz dıs etkenlere daha cok marus kalıyoruz. bizimkide egitimden kacmak için hastalansam diye bakıyor. revirde 1 gün dinlenirim diyo :roflol:

aynen eşimde revire ismimi mi yazdırsam diyor
2-3 gün dinlenirmiş :kedi:
ya inan oruç başıma vurdu,bitkinim
eşim bana askerden kızıyor
"ben askerim oruç tutuyorum sana ne oluyor"diye

erkeklere has naz yapmak.biz yapamayız yasak.biz hep dimdik ayakta olmalyız onlara göre.ama ayağımızı tökezleten yine onlarkaydirigubbakcemile2

masallah
ben cıkıyorum canım biraz dinleneyim halim yok a.s.
tamam canım görüşürüz
dinlen diyeceğim ama misafirlerin geliyormuş

günler geçiyor aslında..tören şafak 10 şafak 138turkbayragi
alkisalkisalkis

erkeklere has naz yapmak.biz yapamayız yasak.biz hep dimdik ayakta olmalyız onlara göre.ama ayağımızı tökezleten yine onlarkaydirigubbakcemile2
valla kusura bakmasın ben nazımıda yapıyorum çeksin azcık
şu acemilikleri bitseydi bir bu yaşına kadar spor yapmamış benimki tabi
yürümek zoruna gidiyor :dilcikar::asigim:

selam şekerler!! bende ağladım ağladım oturdum bugün şu açılımın belaları bunlar, yasa dışı örgütle anlaşmamı olur ya sözmü tutar bu hayvanlar ne saçma bi politika izleniyo çocukmu kandırıyolar!!!

Bir ana bir baba daha yitirdi evladını. Baba yine aynı şeyi söyledi. VATAN SAĞOLSUN... Eşi tabudun başına aşkım diyerek koştu, 1 yaşındaki bebenin haberi bile yok olanlardan, resmini öptü babasının. Bu sahnelerin hepsi tanıdık. Yıllardır bu sahneleri gördük televizyonda sokakta...Ama hiçbirini KANIKSAMADIK. Onlar bizlerin canlarını alıyor özgürlük kisvesi altında. Onlara, dillerine, haklarına saygı göstermemizi istiyorlar. Bizim canlarımız gittiği sürece, analar yavrularını kaybettiği, eşler askerinin tabutuna sımsıkı sarılıp onla mezara gitmek istediği, çocuklar babalarını tanımadan büyüdüğü sürece SAYGI YOK. Ben bir öğretmen olarak söylüyorum bunu, SAYGI YOK.....

ayy ben bu topiği yeni gördüm bu şehit haberi beni çok kötü yaptı. Allah bütün Askerlerimizi korusun.Benim eşimde ağustosun 12 sinde gitti.Van ercişde.Bende kendi annemlere gitmiştim.Ama bugün yarın bize okullar açıldığı için geldim görev yerime.Kendi evimde kalamıyorum.Eşim tek başına olmaz diyor.Kayınvalidemlerle kalıyorum.Oysa kendi ailemle zaman daha çabuk geçiyormuş.Kayınvalidemlerle sanki bugün hiç geçmedi.Okul açılsada bari çalışsak diyorum artık.Eşimin yokluğu o kadar koydu ki bugün.Onsuz bu istanbul hiç çekilmiyor inan ki.. Çok Zormuş..

Şuanda ezici çoğunluğun lideri bir zamanlar dergahlarda, ortalıkta bu konusmaları yaptı...
''Elhamdulillah seriatciyiz.
Ben tekkeye degil dergaha gittim.
Ata'ya saygi durusunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok
10Kasim'da yaygara kopartildi.
Butun okullar Imam Hatip yapilacak.
Ben Istanbul'un imamiyim.
Mayo reklami sehvet somurusudur.
Cumhurbaskani'nin imam hatipli olacagi gunler yakindir''

Dahasıda var unutanlar okusun şu şehitlerin sorumlusu kim bi düşünsün lütfen...!!
çokzoruma gidiyor artık o şehitler bizlerinde eşleri kardeşleri olabilirdi belkide olacak ve ben böyle suskun kalmaya dayanamıyorum !!!

Bize hergün şehit verdiren bu adamlarla masaya oturular. Ama bizler gibi bu duruma karşı çıkan acılı ve haklı insanları da sustururlar. Şimdi de üç beş sanatçıyı arkalarına almışlar, halkı bir de böle kandırmaya çalışıyorlar.. hepsine lanet olsun

a.s.
kayınvaliden seni sıktığı zaman buraya gel içini dök canım kaydirigubbakcemile3 inan rahatlatıyor burası insanı.
ben de öğretmenim ve okulun açılmasını ilk defa çok istiyorum. ozaman günler daha çabuk geçer diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…