Ksa dnem Askerlik...

saolun kızlar. darısı basınıza... ama canım kocacım en cok seni özledim derken, biz ayrılırken aglamzken annanesi arayınca özledim diye aglamaya basladı. biraz kıskandım:kedi:

bunlarıda anlamak ne mümkün.benimkide seni deli gibi özledim ah yanında olsam falan derken annesini duyunca mayışıyo.sanki bişi diyoz illa beni özle diye.deli oluyom böle şeylere.anneme söyleme ben hastayım diyo.ben onun için üzülürken o hala annesini üzmemekle meşgul.iyi tamam geçmiş olsun ozmn dedim bende.buarada çok sevindim arkadaşım eşini gördüğüne .en azından rahatlamışsındır
.biraz götürür bu seni

aahh canım ahhh. annanesi bana torumum üzülmesin yanında aglama mutluyum iyiyim de diyordu. esim aradıgında beni sordugunda iyi hiç aglamıyor sen düşünme bizi diyor. sonra kendi arayıp aglıyor özledimm yavrum diye hergün aglıyorum diyor. :sinifsinif: bu nasıl tezatlık. ben üzülmeyen gününü gün eden görünüyorum kendileri üzülen. sinir oldummm

dirimcim yol izninden dolayı 1gün erken oluyormus. bizim istanbul oldugu için 1 gün uzak olan arkadasalrın 2 gün veirirler. ben hemen 1 gün eksilttim
canım bize de yol izni 1 gün sanırım 500km çünki
iyi hadi sevindim
ama ben eksiltmiyorum ne olur ne olmaz
:gitme:
biraz önce konuştum eşimle işi aramış bulamamış bir daha aradı
konuştuk
silah eğitimleri başlayacakmış

:roflol:

ben morel olsun diye 1 gün daha düşürdüm canım. ordaki askerele kalsa 137 sayıyorlar yazık :uhm:

diyorum ya işte .bu oğlanlarda:kedi: oğlan sülaleleride bi garip.banada aynısı oluyo zmn zmn.ağlama güçlü ol ne var bak işte rahat fln derken teselli oluorum.artık kendileri nasıl konuşuyosa aman onlar üzülmesin diye bir dikkat anlamıyorum.hoş zaten benimkinin beni daha okadar çok özlediğinide düşünmüyorum ya.. kızımı evimi çok özledim aşkım diyo e tabi seni,herkesi özledim diyo,e ozmn olduğu gibi söyle .sana engel olan mı var.sonrada bana senin sesin neden neşeli niye mutlusun.alışıyosun yokluğuma demek.neler oluyo gibi bi yığın soru niye soruyosun yani.:umursamaz:

ayne dert canım yaaa
bunlar takdik. kendilerine bir sekilde baglıyorlar. cok sinir oldum. orda onlar için üzüldüğünde hoslarına gidiyor.

ayne dert canım yaaa
bunlar takdik. kendilerine bir sekilde baglıyorlar. cok sinir oldum. orda onlar için üzüldüğünde hoslarına gidiyor.

e napcaz.üzülsek hem çirkinleşecez hemde erkeklerimiz kendilerini daha çok kasıp havaya girecekler.benimki özellikle dödüğünde takışsak fln benim için ağladğın günleri ne çabuk unuttun diycek.aha ozmn benim şarteller atacak.üzülmesem diğerleri kıymetli oluyo.ortası olsada öle yada böle olsa sonuçta bana onları daha çok özlüyo gibi geliyo.şimdi sen söyle napcaz delikafadulden:uhm:

bundan sonra bende takdik değiştirecem. bugün aradıgında telefonu acmıcam. 1gün merak esin beni. belki böyle yaparak biraz üzülecek ama onun kadar bende burda üzülüyor, gün sayıyor ve aglıyorum... biraz kıymetimizi anlasın

aa bak buda çok mantıklı .of ya adamla evliyiz güya,hala taktik strateji sıkıldım valla bu durumlardan yaaa.nereye kadar devam edcek bilmiyorum.ama açmazsam içim içimi yiyo açsam mutlaka bişeye takılıyo kafam .yyyaaa ne sıkıcı şeymiş buu

en azından 1 gün sesimi duymasın merak eder. zaten hastayım bahanem var. yatacam duymayabilirim kötükedihüso

valla bende bugün eşime karnıma bir ağrı girdi dedim
bana aynen şunu dedi
"işe bak askerde olan benim,hergün hastalanan sen
bu ne iştir anlamadım " -tatlicadiarzu-

valla bende bugün eşime karnıma bir ağrı girdi dedim
bana aynen şunu dedi
"işe bak askerde olan benim,hergün hastalanan sen
bu ne iştir anlamadım " -tatlicadiarzu-

Alla Alla sanki askerde olanlar hastalanma potansiyeline mi sahip. biz dıs etkenlere daha cok marus kalıyoruz. bizimkide egitimden kacmak için hastalansam diye bakıyor. revirde 1 gün dinlenirim diyo :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…