- Konu Sahibi divine_time
-
- #3.881
a.s.
kayınvaliden seni sıktığı zaman buraya gel içini dök canım kaydirigubbakcemile3 inan rahatlatıyor burası insanı.
ben de öğretmenim ve okulun açılmasını ilk defa çok istiyorum. ozaman günler daha çabuk geçer diye :)
konuşulacak çok şey söylenecek çok söz var. keşke insanlar bukadar cahil olmasaydı her söyleneni hüküm gibi kabullenmeselerdi bugünleri görmeseydik.Bize hergün şehit verdiren bu adamlarla masaya oturular. Ama bizler gibi bu duruma karşı çıkan acılı ve haklı insanları da sustururlar. Şimdi de üç beş sanatçıyı arkalarına almışlar, halkı bir de böle kandırmaya çalışıyorlar.. hepsine lanet olsun
bu ülkede başımıza gelen çoğu şey kötü niyetimizden değil de cahilliğimizden geliyor zatenkonuşulacak çok şey söylenecek çok söz var. keşke insanlar bukadar cahil olmasaydı her söyleneni hüküm gibi kabullenmeselerdi bugünleri görmeseydik.
2 çuval kömüre şehit oldular..
ya konusmak istemiyorum artık değişmiyo hiçbişey boşvereyim demi
canım kayınvalidem çok iyi.Hiç sorun çıkarmaz.Ama işte eşim olmadan ilk defa böyle kaldım zor oluyo.Haklısın okullar açılsa zaman daha çabuk geçecek.
canım kayınvalidem çok iyi.Hiç sorun çıkarmaz.Ama işte eşim olmadan ilk defa böyle kaldım zor oluyo.Haklısın okullar açılsa zaman daha çabuk geçecek.
benim kayınvalidem bile yok yanımda yapayalnızımmmsenağlamamafoldumben
ben cuma günü göreceğim kayınvalideciğimi kaydirigubbakcemile3 çook mutluyum. nişanlım benle mi ilgilenecek onla mı kaydirigubbakcemile3 hemen cevabı vereyim tabiki de benimle :lepi:
inşallah çok güzelgeçer canım şööyle süslen püslen başı dönsün 5 ay seni hayal etsin=))
ya bende gıdebilseydım keske bidaha aşık etmek için eniyi fırsat ya:dance:
Kısa sürede ben de pek bir değişiklik olmadı ya neyse :)
Ama süs püs olayında üzerime düşen vazifeyi yapacağım :lepi:
dekolte giyersem kaydirigubbakcemile buduruma düşerim :)))dekoltemi giysen napsan:roflol:
bende içimde kalanları sana yaptırmaya çalışıyom:roflol:
burcudeniz ben çileki yoğurt almaya gidiyorum :)) senle konuşunca aklıma geldi de:))
yine yokmuş zaten :mymeka: pudinge kaldım yinehiii!! bende kalmadı:1shok: banada al gel çıkamıyom bendelikafadulden
ben çıkıyorum canım ya ders çalışayım artık birazda hoşçakalınnn:gitme:
kız yoksa tanıdın mı beni? :roflol:Yusum senin branşın ne?
iyi de olsa sıkılırsın canım. eşin olsaydı kendi evinde msin kayınvalidenin evinde mi hissetmezdin bile.
Usta birliği belli oldu mu peki? belki daha yakın bir yer çıkar.
kolay gelsin canım. kariyer de yaparsın asker yolu da gözlersin. güveniyorum sana ben :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?