Ksa dnem Askerlik...

canım kayınvalidem çok iyi.Hiç sorun çıkarmaz.Ama işte eşim olmadan ilk defa böyle kaldım zor oluyo.Haklısın okullar açılsa zaman daha çabuk geçecek.

konuşulacak çok şey söylenecek çok söz var. keşke insanlar bukadar cahil olmasaydı her söyleneni hüküm gibi kabullenmeselerdi bugünleri görmeseydik.
2 çuval kömüre şehit oldular..

konuşulacak çok şey söylenecek çok söz var. keşke insanlar bukadar cahil olmasaydı her söyleneni hüküm gibi kabullenmeselerdi bugünleri görmeseydik.
2 çuval kömüre şehit oldular..
bu ülkede başımıza gelen çoğu şey kötü niyetimizden değil de cahilliğimizden geliyor zaten

ya konusmak istemiyorum artık değişmiyo hiçbişey boşvereyim demi

değişim birgün yaşanacak. biz o günleri görebilecek miyiz bilemiyorum.

canım kayınvalidem çok iyi.Hiç sorun çıkarmaz.Ama işte eşim olmadan ilk defa böyle kaldım zor oluyo.Haklısın okullar açılsa zaman daha çabuk geçecek.

iyi de olsa sıkılırsın canım. eşin olsaydı kendi evinde msin kayınvalidenin evinde mi hissetmezdin bile.
Usta birliği belli oldu mu peki? belki daha yakın bir yer çıkar.

ben cuma günü göreceğim kayınvalideciğimi kaydirigubbakcemile3 çook mutluyum. nişanlım benle mi ilgilenecek onla mı kaydirigubbakcemile3 hemen cevabı vereyim tabiki de benimle :lepi:

inşallah çok güzelgeçer canım şööyle süslen püslen başı dönsün 5 ay seni hayal etsin=))
ya bende gıdebilseydım keske bidaha aşık etmek için eniyi fırsat ya:dance:

inşallah çok güzelgeçer canım şööyle süslen püslen başı dönsün 5 ay seni hayal etsin=))
ya bende gıdebilseydım keske bidaha aşık etmek için eniyi fırsat ya:dance:

Kısa sürede ben de pek bir değişiklik olmadı ya neyse :)
Ama süs püs olayında üzerime düşen vazifeyi yapacağım :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…