- Konu Sahibi divine_time
-
- #4.301
doğumgünü kutlu olsun canım nice yıllara analı babalı inşallah.
geçicek bak bugünleri hatırlayıp güleceksin umutsuzluga kapılma:1hug:
bizimki toplu sacları seviyor birde bana koyu maviyi yakıstırır. cok dolandım ama indirimden dolayı hersey secilmiş:umursamaz: birsey bulamazsam eski kıyafetlerimle gidecem artık:sinifsinif:
günaydınnnn şafağımızzzz 12 oldu:lepi: bitiyorrrsositososito bitiyorr.....
negüzel canım nasl sevinmişsinizdi irbirinizi görünceropuyorumnanaktan bende inşş 5 gün sonra kameradan konuşabilicemalkisalkisalkis
dokunamasanda görmek sesini duymak bile insanın acısını biraz hafifletiyor. aramadogo gün arayana kadar bütün günüm mafoluyor. ne mutlu senin için canım. :1hug:kızlar bu gün mutluyum eşim çarşı izninde kamerayla konuştum çok özlemişim ya
bende bi ara hergün görüyordum son günler kabusa dönüştü baska kızlarla falan görmeye baslamıstım. sonra istanbula gidip görünce kabuslar bitti:1rolleyes: hepsi özlemden betuscümbende bugun ruyamda gordum esımı hıc uyanmak ıstemedım yaaaa... :gitme: :gitme:
ben ancak bu gıdısle gelene kadar sadece ruyamda gorebılırım zatenn... :gitme:
mrb tatlımmmselam kızlar.....
slm kızlarrr
hosgeldinn canım
hosbulduk cnm sen sevdigini özleyenlerdede konusosun demiii orda konusalım burda bizden baska kimse yok sanırsam
dokunamasanda görmek sesini duymak bile insanın acısını biraz hafifletiyor. aramadogo gün arayana kadar bütün günüm mafoluyor. ne mutlu senin için canım. :1hug:
bende bi ara hergün görüyordum son günler kabusa dönüştü baska kızlarla falan görmeye baslamıstım. sonra istanbula gidip görünce kabuslar bitti:1rolleyes: hepsi özlemden betuscüm
mrb tatlımmm
şafak 9 muhteşem bir duygu... opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?