Ksa dnem Askerlik...

kızlar bu yemin töreninde ne giyebiliriz.elbise çok mu frapan kaçar.çok sade olmakta istemiorum,orası askeriye çokta vamp olamam.ne giycem ne yapcam şaşırdım valla şafak 136 tekirdağa selam

canım ben bugün ankamalle alısverise cıkacam. benimde ilk tercihim elbise. Aileler ve askerler olacagı için diz hizasında acık olmayan ama sık bir elbise arıyorum.

ne güzel bir söz portakal bahcesi gülüşler yerimseniben
bende gittim ve hastanadım ama yinede herseye değerdi

Evet canım eşim kısa dönem. Ben mümkün oldukça moral vermeye çalışıyorum ve giderken çok ağlayıp onu da ağlatmıştım. Normalmiş gibi davranıp onu rahatlatmaya çalışıyorum. Dediğin gibi sadece dua ediyorum. Allahım hakkımızda hayırlı olanı bizden çok daha iyi bilir şüphesiz, eşim de Allahıma emanet.

Bu arada saçlarını kestirmiş yine. 3 numara keltoş keltoş olmuş resimler elime geçmedi ama görsem dayanamam açarım herhalde muslukları

kızlar nerdesiniz????

opuyorumnanaktan

birilerinin canı sıkılmıskaydirigubbakcemile3 canım bugün sessiz burası

Bu arada saçlarını kestirmiş yine. 3 numara keltoş keltoş olmuş resimler elime geçmedi ama görsem dayanamam açarım herhalde muslukları
bizimkide öyle canım resmen kafası büyümş gibi olmuskaydirigubbakcemile3

hayrlı cumanız olsn dualarınz kabl olsn kızlar
kardelencim sanada hayırlı cumalar:Saruboceq:

nasıl qeciyor kzıalr artık zaman qectikce daha özlem duymaya baslyorum vede zaman qecmiyor sanki yaaaa dün kzımın doqum qünüydü babası yok mafoldumben

mrb kızlarrrr
yemin töreni için kıyafet aradım ama dogru düzgün bisey bulamdım mafoldumben
bence güzel bi bluzla pantolon bile cok sık durur saçlarınıda fönleyip salarsın bırazda makyaj...hihoyyyt

nasıl qeciyor kzıalr artık zaman qectikce daha özlem duymaya baslyorum vede zaman qecmiyor sanki yaaaa dün kzımın doqum qünüydü babası yok mafoldumben
doğumgünü kutlu olsun canım nice yıllara analı babalı inşallah.
geçicek bak bugünleri hatırlayıp güleceksin umutsuzluga kapılma:1hug:

şimdiden gözün aydın canım maşallah bitmiş bilee allahım bizede o günleri gösterir inşallah

yusummm sende kendine iyi bak. güzel vakitler gecir gela.s.
burcucum iyi tatiller, zinde ve bomba gibi bekliyoruz seni burdaa.s.
evet canım orda zaman kavramları birbirne karısmıstır eminim.

saol canım sohbetlerinize katılamıyorum ama okuyorum sizi. annemi kardeşimi nasıl özlemişim anlatamam size!!! 1 ayda böyle özleniyosa 5 ayı düşünemiyorum ya offmafoldumben kendinize çook iyi bakın öpüldünüss:1hug:

neden cnm seninki nasıl tarz seviyor ve beqeniyorsa onu alsaydı daha iyi olurdu ben qidemiyorum törene

bizimki toplu sacları seviyor birde bana koyu maviyi yakıstırır. cok dolandım ama indirimden dolayı hersey secilmiş:umursamaz: birsey bulamazsam eski kıyafetlerimle gidecem artık:sinifsinif:

sositososito son 10 günden sonra kalp atsıları değişir herhalde... canım senin adına cok seviniyoruz. seni gördükce bizede dayanma gücü geliyora.s.

bence güzel bi bluzla pantolon bile cok sık durur saçlarınıda fönleyip salarsın bırazda makyaj...hihoyyyt

bizimki topuz ve arkadan toplanmıs seviyor bende zemuszemus
evet eger hiç bisey bulamazsam mavi gömlegim var onunla mavi kotumu giyip altına topuklu ayakkabı giyerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…