- 29 Nisan 2007
- 6.171
- 6
- 358
- Konu Sahibi divine_time
-
- #4.281
kızlar bu yemin töreninde ne giyebiliriz.elbise çok mu frapan kaçar.çok sade olmakta istemiorum,orası askeriye çokta vamp olamam.ne giycem ne yapcam şaşırdım valla şafak 136 tekirdağa selam
tabiki canım gel yeterli diyordu çok mutlu oldu çokkkk koşarak uçarak gittim:))onu görünce unuttum hepsini.gül yüzünü , portakal bahçesi gülüşlerini göreyim en büyük güzellik o der benim için.opuyorumnanaktan
cnm hakkınızda hayırlısı benmkide şırnakta ilk duyduğumda aynen senin gibi oldum hatırlamak bile istemiorum ağlamaktan deli olmuştum ama şimdi alıştım sadece dua etmeyi ögrendim her saniye sende devamlı dua et allah sana bağışlasın eşini cnm.kısa dönemmiydi?
kızlar nerdesiniz????
opuyorumnanaktan
turkbayragi
bizimkide öyle canım resmen kafası büyümş gibi olmuskaydirigubbakcemile3Bu arada saçlarını kestirmiş yine. 3 numara keltoş keltoş olmuş resimler elime geçmedi ama görsem dayanamam açarım herhalde muslukları
kardelencim sanada hayırlı cumalar:Saruboceq:hayrlı cumanız olsn dualarınz kabl olsn kızlar
mrb kızlarrrr
yemin töreni için kıyafet aradım ama dogru düzgün bisey bulamdım mafoldumben
bence güzel bi bluzla pantolon bile cok sık durur saçlarınıda fönleyip salarsın bırazda makyaj...hihoyyytmrb kızlarrrr
yemin töreni için kıyafet aradım ama dogru düzgün bisey bulamdım mafoldumben
doğumgünü kutlu olsun canım nice yıllara analı babalı inşallah.nasıl qeciyor kzıalr artık zaman qectikce daha özlem duymaya baslyorum vede zaman qecmiyor sanki yaaaa dün kzımın doqum qünüydü babası yok mafoldumben
Şafak 11
yusummm sende kendine iyi bak. güzel vakitler gecir gela.s.
burcucum iyi tatiller, zinde ve bomba gibi bekliyoruz seni burdaa.s.
evet canım orda zaman kavramları birbirne karısmıstır eminim.
neden cnm seninki nasıl tarz seviyor ve beqeniyorsa onu alsaydı daha iyi olurdu ben qidemiyorum törene
sositososito son 10 günden sonra kalp atsıları değişir herhalde... canım senin adına cok seviniyoruz. seni gördükce bizede dayanma gücü geliyora.s.Şafak 11
bence güzel bi bluzla pantolon bile cok sık durur saçlarınıda fönleyip salarsın bırazda makyaj...hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?