- Konu Sahibi divine_time
-
- #4.261
3. senemiz de bitti.bi telefon bekledim gelmedi,unutmuştur kesin.çok kötü hissesdiyorum:çok üzgünüm:senağlamasenağlama offf
veeee sonunda büyük gün kaydirigubbakcemile2
pazartesi sınavda görevli olduğum için gelicem ve salı tekrar gideceğim ozamana kadar kendinize ii bakın kızlar opuyorumnanaktan
burcucum iyi tatiller, zinde ve bomba gibi bekliyoruz seni burdaa.s.:dance:hadi gözün aydın canım inşallah çoook güzel geçer günün,
bende pazartesiye kadar yokum tatil yapıcam ailemin yanında kendinize iyi bakın allah korusun askerlerimizi...
Üzülme canım aynısı bana da oldu , Yanliz degilsin. Benim sevgilimde unuttu yıldönümümüzü.Bu seferlik affet cunku oradaki psikolojiyi bilmiyoruz biz.
günaydın güzellervereliniortak şafağımız hızla gidiyor kaldı 13 günnnnnnnnn:lepi:
hihoyyyt ne mutlu sana canım sağsalim kavuşursun inşaalllah :Saruboceq:
kızlar bu yemin töreninde ne giyebiliriz.elbise çok mu frapan kaçar.çok sade olmakta istemiorum,orası askeriye çokta vamp olamam.ne giycem ne yapcam şaşırdım valla şafak 136 tekirdağa selam
canım bende günler öncesi düşünmeye başlamıştım,siyah bi pantalon ve dökümlü yaka beyaz bi bluz giydim inceakannehir mayısta da baya yağmur vardı 9 saatde yol hiç halim kalmamıştı berbar hissetmiştim kendimi:gitme:
birlikteliğinizin 3. yılı mı bitti :uhm:
güzel diye düşündüm seni.neden kendini berbat hissettin.ama doğru bende bilmiorum oranın hava sartlarını:uhm:
yağmura yakalandım( yol bitmek bilmedi 2 gün uykusuz kaldım özlem gideremedik annesi vardı :gitme: işte böyle canım tahlihsiz bir törendi :a015:
Üzülme canım aynısı bana da oldu , Yanliz degilsin. Benim sevgilimde unuttu yıldönümümüzü.Bu seferlik affet cunku oradaki psikolojiyi bilmiyoruz biz.
sonuç nişanlın sana öyle bile aşık oldu mu?ben bukadar pimpiriklenirken çevremdekiler o zaten kadına hasret seni özledi nasıl gitsen beğenir dio.ama bana pek inandırıcı gelmio.birazhoş olmakta fayda var dimi ama....fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?