Ksa dnem Askerlik...

3. senemiz de bitti.bi telefon bekledim gelmedi,unutmuştur kesin.çok kötü hissesdiyorum:çok üzgünüm:senağlamasenağlama offf

Üzülme canım aynısı bana da oldu , Yanliz degilsin. Benim sevgilimde unuttu yıldönümümüzü.Bu seferlik affet cunku oradaki psikolojiyi bilmiyoruz biz.

veeee sonunda büyük gün kaydirigubbakcemile2
pazartesi sınavda görevli olduğum için gelicem ve salı tekrar gideceğim ozamana kadar kendinize ii bakın kızlar opuyorumnanaktan

yusummm sende kendine iyi bak. güzel vakitler gecir gela.s.

:dance:hadi gözün aydın canım inşallah çoook güzel geçer günün,
bende pazartesiye kadar yokum tatil yapıcam ailemin yanında kendinize iyi bakın allah korusun askerlerimizi...
burcucum iyi tatiller, zinde ve bomba gibi bekliyoruz seni burdaa.s.

Üzülme canım aynısı bana da oldu , Yanliz degilsin. Benim sevgilimde unuttu yıldönümümüzü.Bu seferlik affet cunku oradaki psikolojiyi bilmiyoruz biz.

evet canım orda zaman kavramları birbirne karısmıstır eminim.

günaydın kızlar.ya bıktım bu saçmasapan rüyalardan.ne bu ya hergece hergece....
benimki askeriyeye yakın biyerden kız arkadaş bulmş.ben yanına gittiğimde o da bizim yanımıza gelio.kız bir bir anlatıyo benimkiyle yaptıklarını.eşimde oturmuş dinliyo.sabaha kadar kafayı yedim...-tatlicadiarzu-kötükedihüso

günaydın kızlar şafak 136 kaydirigubbakcemile2
derinmine canım bilinçaltımıza yerleşmiş sanırım
bende çarşı iznini düşünüyorum

kızlar bu yemin töreninde ne giyebiliriz.elbise çok mu frapan kaçar.çok sade olmakta istemiorum,orası askeriye çokta vamp olamam.ne giycem ne yapcam şaşırdım valla şafak 136 tekirdağa selam

kızlar bu yemin töreninde ne giyebiliriz.elbise çok mu frapan kaçar.çok sade olmakta istemiorum,orası askeriye çokta vamp olamam.ne giycem ne yapcam şaşırdım valla şafak 136 tekirdağa selam

canım bende günler öncesi düşünmeye başlamıştım,siyah bi pantalon ve dökümlü yaka beyaz bi bluz giydim inceakannehir mayısta da baya yağmur vardı 9 saatde yol hiç halim kalmamıştı berbar hissetmiştim kendimi:gitme:

güzel diye düşündüm seni.neden kendini berbat hissettin.ama doğru bende bilmiorum oranın hava sartlarını:uhm:

birlikteliğinizin 3. yılı mı bitti :uhm:

ewet canım 3 senedir birlikteyizopuyorumnanaktandün aradı silah atış talimleri yoğunmuş. yok hiç özlememişim ben onudelikafaduldentelefondan sesim öyle geliyomuş yok bi resmimi bile vermemişim çok görmüşüm oralarda öyle kalmış :teselli:alınganlıklar başladı geç kalmadı yanii:roflol:
günaydın buarada kızlar.şafak 133..:umursamaz:

yağmura yakalandım( yol bitmek bilmedi 2 gün uykusuz kaldım özlem gideremedik annesi vardı :gitme: işte böyle canım tahlihsiz bir törendi :a015:

sonuç nişanlın sana öyle bile aşık oldu mu?ben bukadar pimpiriklenirken çevremdekiler o zaten kadına hasret seni özledi nasıl gitsen beğenir dio.ama bana pek inandırıcı gelmio.birazhoş olmakta fayda var dimi ama....fisfisfis

aynen öyle olmuş canım psikolojisi sürekli değişiyo bunu anladım kendinden bihaber oralarda belli ki.ben söyleyince dondu kaldı zaten:çok üzgünüm: bidaha olmasın dedim bu seferlik çenemden kurtuldu:dilcikar:affettim canım saola.s.çoookkk özledim:asigim:

tabiki canım gel yeterli diyordu çok mutlu oldu çokkkk koşarak uçarak gittim:)) onu görünce unuttum hepsini.gül yüzünü , portakal bahçesi gülüşlerini göreyim en büyük güzellik o der benim için.opuyorumnanaktan

keşke yakın olsaydı bnde gidebilseydim ahh ah.:1ninca:sağlık olsun yinede turkbayragisağ salim gelsin 4 buçuk ay da beklerim daha fazla olsaydı da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…