Ksa dnem Askerlik...

ya kızlar kızım aqlıyor babam diye zaten kendimi zor tutoyrumsenağlama kzıımda anne babama ne zman qelecek cok özledim diye aqlıyor ben ne yapayım daha kötü oluyorummafoldumben

oy canım yaa senınkılerın aklıda erıyor daha zor... kıyamam yaa...
:teselli:

ewet cnm küçük okadar anlamıyor ama büyük babasınıa cok düskündü her defasında babsına aqlıyor resimmini qörünce kıyafetini qörünce herhanqi birsey qörünce aqlamaya baslıyor off bilmiyom ne kadar zormus ya

yaa ınanmıyorum cok guzel bı duyguuu.... :gitme:

:gitme: ne güzel canım yaa inşallah bizde görürüz o günleri :gitme:

bizde o günleri görecez insallah canlarım. sabredelim yemin töreninden sonra 120li sayılara gelecez

ya kızlar kızım aqlıyor babam diye zaten kendimi zor tutoyrumsenağlama kzıımda anne babama ne zman qelecek cok özledim diye aqlıyor ben ne yapayım daha kötü oluyorummafoldumben

:1no2: senin için daha zor canım hem esinin özlemi hem kzının aglaması seni iyice üzüyor. Bi sekilde aldatmak gerek ama aklıma birsey gelmiyor. kac yasındaydı? okul yasındaysa okula gidince biraz oyalanır

:1no2: senin için daha zor canım hem esinin özlemi hem kzının aglaması seni iyice üzüyor. Bi sekilde aldatmak gerek ama aklıma birsey gelmiyor. kac yasındaydı? okul yasındaysa okula gidince biraz oyalanır

cnm 4 yasında okula qitse cok iyi olurdud anaokula qönderecekt yası küçük diye omadı ben calsısaydım kzıımıda yanıma qötütrecektim oda olmadı busene arkadasımın kızı ile balerin kursuna karate qibi kurslara qönderecqm

oy bebegım yaa... :gitme:

neee akannehirakannehir
aldatmak mı gerek .. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oy bebegım yaa... :gitme: ]

saqol cnmya insalalh biterde qelirler

:gitme: oy canım benim kıyamam sana tabi senin için daha zor :1no2:

ewet cnm ya zaten kendimi zor tutyorumaqlayınca daha cok üzüzlüyorum ve kötü oluyorum buqün küçük kzımı uyudu uyudukatn sonra ben uyuyum dedim dalmısım büyük kzım derende bilqisayarda oyun oynuyordu esim de acmıs msn yi kamereayuı acamamıs deren sonra kızmd ababsının fotosunu qörünce basladı babacbqım seni coközledim diyerek aqlad ı

ben geldimm opuyorumnanaktan
nişanlıma kavuştum zemuszemus süper bir duygu. hani hep yazıyorlardı ya askerinizi görünce sanki hiç ayrılmamışsınız gibi gelecek diye. aynen öyle oldu. ilk anlar çok garip geldi bana. ama birkaç saat sonra sanki hiç ayrılmamışız sanki hiç askere gitmemiş gibi geldi.
o kadar çok özlemişim ki.Heran yanyanaydık bir dakika bile ayrı kalmadık. hatta evden dışaarı bile çıkmadık.
Sınavda görevli olduğum için geldim salı günü tekrar gideceğim yanına zemuszemus
sizler nasılsınız kızlar

senemcim arkadaşların gelecekti.nasıl atlattın o durumu evde eşinin yokluğunu çok hissettin mi.benim arkadaşlarda gelecek hemde eşleriyle,güya ben teselli olucam ama daha zor olacakmış gibi gelio kocam olmadan onlar sarmaş dolaşken....üüüü..mafoldumben:sinifsinif:

selam kızlaar cok güzeldi hafta sonum annemi çok özlemiştim..:1hug:

ay canım ya valla arada aklıma geldin dedim nası mutludur şimdi..
bende o günleri görebilcekmiyim acaba ya. tekrar görceksin bide cok sanslısınız tatlım aman nazar değmesin

çok sevindim senin adına canım. en azından bir özlemini gidermiş oldun. sıra nişanlında. kış geliyor neyse ki günler çabuk geçer artık.

bale yada jimlastikde iyi olur.

oy bebegım yaa... :gitme:

neee akannehirakannehir
aldatmak mı gerek .. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aldatmak derken kandırmak demek isyedimkaydirigubbakcemile3

ooooo herkes burdaa hosgeldiniz kızlar

QUOTE=Yusum;8925627]ben geldimm opuyorumnanaktan
nişanlıma kavuştum zemuszemus süper bir duygu. hani hep yazıyorlardı ya askerinizi görünce sanki hiç ayrılmamışsınız gibi gelecek diye. aynen öyle oldu. ilk anlar çok garip geldi bana. ama birkaç saat sonra sanki hiç ayrılmamışız sanki hiç askere gitmemiş gibi geldi.
o kadar çok özlemişim ki.Heran yanyanaydık bir dakika bile ayrı kalmadık. hatta evden dışaarı bile çıkmadık.
Sınavda görevli olduğum için geldim salı günü tekrar gideceğim yanına zemuszemus
sizler nasılsınız kızlar[/QUOTE]

yusumcum insan birlikte olunca daha sonraki günler için güç topluyor dimi. sana cok iyi gelmiştir. salıda görüsecekmişsiniz o seni bir müddet idare eder. gecen haftada ben gitmiştim. bu hafta daha cabuk gecti. cumada gidecem

canımmm arkadaslarımı cok ii agırladım tabi bütün gün kosturmaktan yatınca deliksiz uyumusum. esimin yoklugu zor oldu ama allahtan kimse esleriyle gelmemişkaydirigubbakcemile2 türkiye macını segrettik esim gittiğinden beri uzun zamandır böyle eglenmemiştim

Ne mutlu kavuşanlara darısı başımızaopuyorumnanaktan

evet canım darısı basımıza. bazı akadasalrın 10 günden az bir zamanları kaldı:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…