- Konu Sahibi divine_time
-
- #4.361
delikafadulden az kaldı cidden. işin garibi daha doğru düzgün bişeyim yok gamyoncuiremsuinşallah canım ya
eski günler nasıl aklıma geldi şimdi
düğün hazırlığı,tatlı telaşlar ne güzel ya
hakkaten nisana ne kaldı opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
kızlar ben geldim.. yemin törenine 4 gün kaldı. iş yerinden izinimi aldımzemuszemus
canım ya kaç gün aldın
bende onla uğraşıyorum :kedi:
kaç güne izin verdiler
onu bile bulamayanlar var yaa 3 koca gün peehkaydirigubbakcemile3 ne giyceğine karar verdinmi canım
ben sadece cumayı aldım cuamrtesi pazar zaten tatil.3 gün birlikteyiz:kedi:
pek görüşemedik hafta sonu canım ya. zaten benim görmem mümkün değil biliyosunuz artık hergün aglıyorum hüü tuncelide ne uzak diyekaydirigubbakcemile3 telefonla avunuyurz züğürt tesellisi işte:roflol:hihoyyyt
hoşbulduk canım benim
oo yusumdan mutlusu yoktur şimdi :)))
canım sen nasılsın?
görüşebiliyormusun?
herkes tatlı telas diyo sonradan ama ben düşündükçe karnıma ağrılar giriyo neresi tatlı anlamadım valla bence çok fena çokkaydirigubbakcemile3 yaklaştıkça korkuyorum ben bide askere gitti canavar kesildi yakalarsam bırakmıycam diyo yandım beninşallah canım ya
eski günler nasıl aklıma geldi şimdi
düğün hazırlığı,tatlı telaşlar ne güzel ya
hakkaten nisana ne kaldı opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
evde oturuyorduk canım. babası açtı konuyu. nişanlım da nisan ayında dedi akannehir sonra ben eve gelince bir daha konuştuk nisan olsun işte daha da uzatmaya gerek yok dedi Şeniz nasıl panik oldum anlatamam. sanki yarın düğünüm varmış gibi geldi delikafadulden
evet canım çok mutluyum :)) yarın tekrar gidiyorum yanına perşembe gününe kadar beraberiz :))
darısı sizin başınıza
orası kesin canımcım geldikten sonra seni evlendirme dairesine sürüklemesin dikkat et :) nikahı yapalım yaza da düğün yaparız artık derse şaşırma :roflol:hayırlı olsun tatlım allah ağız tadıyla herşeyin en güzelini versin canım sağsalim gelsinler güle oynaya evlendirelim seni =)) bakarsın arkandanda ben hem ağlarım hem giderim:roflol:
orası kesin canımcım geldikten sonra seni evlendirme dairesine sürüklemesin dikkat et :) nikahı yapalım yaza da düğün yaparız artık derse şaşırma :roflol:
yook canıım avcunu yalarsın derim bende=) öyle bedavaya yok:roflol:
aradığın elbiseden buldunmu ne gidin canım anlatsana? özlemişmi yazık özlemezmi ya
yook canıım avcunu yalarsın derim bende=) öyle bedavaya yok:roflol:
aradığın elbiseden buldunmu ne gidin canım anlatsana? özlemişmi yazık özlemezmi ya
radikal bir değişiklik yapmayayım şimdi dedim :)) oyüzden elbise almadım henüz. dönüş planıma aldım onu. kot giydim üzerine de spor bir ceket giydim saçlarımı da onun sevdiği gibi kıvurcuk yaptırdım,makyaj falan da var tabi kaydirigubbakcemile2 ama bana zayıflamışsın hep benim yüzümden dedi sakın beni düşünme dert etme bundan sonra dedi. sanki ben bilerek yapıyorum da :mymeka:
çook sıcak ve ilgiliydi. prenses gibi hissettim kendimi. :asigim:
bulduğu yerde sıkıştırmaya çalıştı ama ben hep anneeee bir bakar mısın dediğim anda speedy gonzales gibi hızlıca kaçtı yanımdan kaydirigubbakcemile3 sen orda yemeklerden yemedin mi dedim , gelmeden bir gün önce ağzıma bile vurmadım yemekleri dedi çapkın tavuk ne olacak :mymeka:
sonraaaa annesinin yanında bile canım cicim demeye başladı bu da çook hoşuma gitti. :)
sizin nasıl gidiyor peki canım ? hala naz yapıyor mu sana telefonda ?
benimki hala triplerde antropoza gircek evlenemeden ondan korkuyorumkaydirigubbakcemile3 harcanıp gitcem sonunda:roflol:
yaa çok romantttiiiikk=)) allah nazardan saklasın nazarım değcek diye cok korkarım ben
zaten ne giysen acayip ilgisini çekersin erkekten başka bi şey görmedi 1 ay kolaymı yahu=)
onu benimkide yapardı mutfakta balkonda sıkıştırmaya çalışırdı ah ahh= ))kaçmasaydın keşke sonra için gidiyokaydirigubbakcemile3
sen baklavaları yedirdinmi ellerinle onu söyle asıılkaydirigubbakcemile3 kocasına çapkın diyo sen ondan çapkınsın:roflol:
aa buarada annesinin yanında eğer sana sırnaşıyosa kaleyi fetkettin demektir 1-0 öndesin kaynanan deplasmanda artık hahahakaydirigubbakcemile3
yedirdim yedirmez olur muyum hiç kaydirigubbakcemile3 çapkın tavuk dedim ona da ben horozum bir kere dio :)
düğünden sonra ben kovalarım onu canım kaydirigubbakcemile
sizlerden de bahsettim nişanlıma :)) şap olayına çok güldü asıl size vermek gerekir 3 öğün diye dalga geçti bir de
aynen canım kaydirigubbakcemile3 bana nevresim faln almış onu gösterdi içimden diorum ki bayramdan haber verin siz kaydirigubbakcemile3 ayy hiç bişey demiyorlar sinir oldum
radikal bir değişiklik yapmayayım şimdi dedim :)) oyüzden elbise almadım henüz. dönüş planıma aldım onu. kot giydim üzerine de spor bir ceket giydim saçlarımı da onun sevdiği gibi kıvurcuk yaptırdım,makyaj falan da var tabi kaydirigubbakcemile2 ama bana zayıflamışsın hep benim yüzümden dedi sakın beni düşünme dert etme bundan sonra dedi. sanki ben bilerek yapıyorum da :mymeka:
çook sıcak ve ilgiliydi. prenses gibi hissettim kendimi. :asigim:
bulduğu yerde sıkıştırmaya çalıştı ama ben hep anneeee bir bakar mısın dediğim anda speedy gonzales gibi hızlıca kaçtı yanımdan kaydirigubbakcemile3 sen orda yemeklerden yemedin mi dedim , gelmeden bir gün önce ağzıma bile vurmadım yemekleri dedi çapkın tavuk ne olacak :mymeka:
sonraaaa annesinin yanında bile canım cicim demeye başladı bu da çook hoşuma gitti. :)
:roflol: bana da aynı şeyi söyleyip durdu. siz bizden betersiniz de haberiniz yok dio :mymeka: ben de şapla alacağım intikamımı lülülülülülüselamımı söyleseydin hayırlı teskereler abimize=))
ben gıda mühendisiyim kül yutmam yediler şapları şapur şupur farkında değiller hahaha:roflol:
kız bunların yemeklerine atmayan ne olsun bide azgın muamelesi yapmazlarmı benimkide sanane yediğimiz şaplardan ne meraklıymışsın dedı ya!! dedim gelirsem ümüğünü sıkarım senin:roflol:
benimkide bi yakalarsam diyip duruyo ya allah herseyin hayırlısını verırmış bazen diyorum allahtan yakında değil ya ben mahvolmuştum şimdiyekaydirigubbakcemile3
para pulda değilim de herkesin yaşadığı hep gururla anlattıkları birşeyi yaşamak isterdim doğrusu. aman neyse neşemi bozmayayım şimdi :)benim kayınvalidede her aradıgında oğlunun bnei arayıp aramadıgını soruyo eger benı arayıpta onu aramadıysa ses catlıyo kısılıyo felan görmeniz lazım=)) kontrole basladı şimdiden fena bu kaynanalar yav=)
benımde bayram fos çıktı canım seslerini çıkarmıyolar hiç cok merak edıyorum ogulları askerde olmasaydı hadi gidelim derlermıydi
ii ki gitmişsin canım. o ağlasa da çok mutlu olmuştur seni gördüğüne. gelince daha çok kıymetini bilir hem yerimseniben mektubu da çok güzel düşünmüş. romantikmiş eniştemiz :)Gözün aydın canım ne mutlu sana.
Kızlar nasılsınız
Ben de dün kütahyaya eşimin yanına gittim 6 saat görüşebildik çok şükür.zemuszemus
O gelme diyordu en baştan başlıcam her şeye, yeniden alışmak zorunda kalıcam diyordu ama ben dinlemedim ve gittim.
İlk başlarda öyle mesafeli davrandı ki sinir oldum.:mymeka:
1-2 saat sonra açılmaya başladı.Kendine geldi.Son 2 saatte hep gözleri doluydu.
Benim ki ağlayamaz hiç gözyaşı akmamış daha anca gözleri doluyor.Beni kapıdan yolcu ederken çok kötüydü.:gitme:
İlk kez onu ayrılığı bu kadar yoğun yaşarken gördüm.
Ve pişman oldum gittiğime.Onu üzmek istememiştim.Yeniden yaşasın bazı şeyleri istememiştim.
Bir daha o gel demeden kendini psikolojik olarak hazırlamadan asla gitmem
Resimlerini aldım pek yakışmış maviler
Bir de ordayken bana küçük mektup yazdı ama giderken oku dedi.
Öyle güzel şeyler yazmış ki hem okudum hem agladım.
Allah hepimize bir an önce kavuşmayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:
Gözün aydın canım ne mutlu sana.
Kızlar nasılsınız
Ben de dün kütahyaya eşimin yanına gittim 6 saat görüşebildik çok şükür.zemuszemus
O gelme diyordu en baştan başlıcam her şeye, yeniden alışmak zorunda kalıcam diyordu ama ben dinlemedim ve gittim.
İlk başlarda öyle mesafeli davrandı ki sinir oldum.:mymeka:
1-2 saat sonra açılmaya başladı.Kendine geldi.Son 2 saatte hep gözleri doluydu.
Benim ki ağlayamaz hiç gözyaşı akmamış daha anca gözleri doluyor.Beni kapıdan yolcu ederken çok kötüydü.:gitme:
İlk kez onu ayrılığı bu kadar yoğun yaşarken gördüm.
Ve pişman oldum gittiğime.Onu üzmek istememiştim.Yeniden yaşasın bazı şeyleri istememiştim.
Bir daha o gel demeden kendini psikolojik olarak hazırlamadan asla gitmem
Resimlerini aldım pek yakışmış maviler
Bir de ordayken bana küçük mektup yazdı ama giderken oku dedi.
Öyle güzel şeyler yazmış ki hem okudum hem agladım.
Allah hepimize bir an önce kavuşmayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:
para pulda değilim de herkesin yaşadığı hep gururla anlattıkları birşeyi yaşamak isterdim doğrusu. aman neyse neşemi bozmayayım şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?